2018-09-27
一入到去四周圍嘅環境好Colorful,好Relaxing!今日Ordered咗《小糖鈕精選拼盤$188》甜品一上枱,店員等我影完相,開始慢慢同我細心介紹5款精緻嘅甜品,建議食用嘅次序,好講究👍🏻食用次序~分別係:富士蘋果撻(最底層有蘋果撻仔,然後有雪糕配上牛油味濃的脆脆👏🏻)冰鎮玫瑰荔枝燉蛋(外形好靚😍有個玫瑰花配搭士多啤梨&燉蛋,好香嘅荔枝味,感覺清新唔會太甜。連我老公都話正😋)柚輪(蜜柚芭菲拿破崙,柚子酸甜清新配上有設計的拿破崙,旁邊還有斑蘭點綴味道)綠茶Tiramisu(綠茶配朱古力一向都好Match!! 仲有個自家製嘅枝竹仔配搭番🤩)小糖鈕森林(賣相可愛,有個小磨菇😘意大利黑松露配白朱古力忌廉,味道香濃,食後口腔有餘韻❤️香香的~)最後飲埋兩杯飲品,啱啱好☺️《黑牛$45》&《芒果乳酪$45》杯飲品好特別好吸睛❤️甜品🍮擺設用料講究,很有心思的餐廳👍🏻
甜品🍮擺設用料講究,很有心思的餐廳👍🏻