2021-06-12
小火焰韓式咖啡廳今日去開大圍,女朋友話想食韓國嘢又推介左依間小火焰韓式咖啡廳,因為我哋咁啱係一年前之前都食過所以想回味一下蜂蜜提子炸雞半份 98平時食韓式炸雞都食得多,我食蜂蜜提子,食落甜甜地幾好味,炸起上嚟卜卜脆有口感,配埋提子食口感一流韓燒豬頸肉$68第一次食韓燒嘅豬頸肉,豬頸肉脂肪同肉嘅比例啱啱好,唔會過肥,燒起上嚟好好味雪鄉牛骨湯鍋 $128食完咁多油膩煎炸野當然最想食啲嘢中華啦夠所以叫咗個牛骨湯鍋,有牛骨煲起嘅湯底味道一流,送飯一流糯米糍3.6牛乳雪花冰$68食完煮食當然後會叫咗個甜品開心吓啦,佢哋嘅說雪米糍好好食再加上牛乳造成嘅雪花冰,絕對係降火一流之選總結來講佢哋都保持左一年前都有嘅水準,我同女朋友都覺得雖然要等位但係值得一試,同區來講佢算係韓式餐廳之中嘅王牌之選
小火焰韓式咖啡廳
蜂蜜提子炸雞半份 98