2017-12-17 220 瀏覽
天氣轉涼,又係bbq既好時機,趁住星期日屋企人個個都放假,就整返個家庭聚會bbq,今次黎到屯門小欖燒烤樂園黃昏時間黎到超多人,幾乎全場爆滿,不過呢度勝在地方夠大,唔會覺得好逼呢度仲有超大彈床,帶住屋企既小朋友黎到即刻好開心除左彈床仲有夾公仔機,悶悶地都可以玩下除左小朋友活動,大朋友仲有得租麻雀台打麻雀,租金100唔限時,可以玩到夜晚11點任食燒烤,食物方面選擇都夠晒多,而且醃製食物味道唔算太單調,特別推介魷魚,燒熟後依然好爽脆蔬菜類有茄子,青椒,脆肉瓜。麵包有方包同蒜蓉包,都係任拎唔嬲天氣雖然凍但圍埋一齊bbq即刻覺得暖晒每人一張飲品卷,罐裝飲品選擇都好多bbq完仲可以買返個冰凍雪糕降降火,正
呢度仲有超大彈床,帶住屋企既小朋友黎到即刻好開心
除左彈床仲有夾公仔機,悶悶地都可以玩下
天氣雖然凍但圍埋一齊bbq即刻覺得暖晒
每人一張飲品卷,罐裝飲品選擇都好多
bbq完仲可以買返個冰凍雪糕降降火,正
2017-12-14 1272 瀏覽
天氣好而且涼涼地, 最岩就係約埋一班朋友出去戶外活動BBQ, 帶住小朋友冇時間準備野食。記得上年去過小欖BBQ, 印象中環境同埋野食質素唔錯, 而且最近仲新設"充氣彈床嘉年華"可供小朋友遊玩。絕對岩哂一家大細放假黎個親子BBQ, 帶小朋友放下電。係旺角街市有小巴可以直達小欖BBQ門口, 車程大約半個鐘左右, 交通算係幾方便。假日收費, 成人每位HK$140, 長者/小童每位HK$110, 呢個價錢絕對係超值! 而且無限時任燒, 係好易回本!什至有賺!開爐費HK$40, 入場自己揀好位置, 職員就會幫手開爐, 每個爐都會提供兩包碳 (其後自行購買: HK$16一包)入場時, 都會每人派發飲品換領卷一張、一支樽裝水、餐具、燒烤叉。另一邊就係食物部、飲品部, 只要拎住個鐵盤向職員選取食物, 佢地就會配給比我地。一般BBQ的食物都很齊全, 包括有腸仔、魷魚、雞腎、叉燒粒、蜜汁金沙骨、黑椒牛扒、沙爹豬扒、牛仔粒、蜜味雞扒、豬頸肉、丸類、蔬菜類。而BBQ必食既雞翼都有唔同味道既選擇, 想不到百幾蚊一位既任食BBQ, 選擇都可以有咁多。而且不得不讚就係呢度既肉類醃得非常入味!! 特別係唔同味道既雞翼
絕對岩哂一家大細放假黎個親子BBQ, 帶小朋友放下電。

而且不得不讚就係呢度既肉類醃得非常入味!! 特別係唔同味道既雞翼, 每款都各有特色, 令人食完一隻又一隻, 好食既當然有心機慢慢燒~

除左肉類, 麵包多士、瓜類、栗米都有供應。

每位入場除左包一支水, 仲可以免費換領一罐罐裝飲品。

有好多人擔心BBQ會曬/落雨會非常狼狽, 但呢度有帳蓬可以遮檔太陽, BBQ時都唔會怕陽光曬住, 而且設有風扇, 令比較入既BBQ位置空氣流通, 唔會有焗促感。

場內有幾款小遊戲可供大人小朋友一齊玩樂, 當然要額外收費啦~但價錢亦唔會太貴。

而最近主打既"充氣彈床嘉年華", 設於BBQ場地旁邊, 特別受小朋友歡迎, 有大量既空間比小朋友放電, 當然是額外收費啦!

唔洗二百蚊就可以任食BBQ, 而且食物味道唔錯, 水準對比上年依然保持到, 非常難得!!
秋天去燒烤是常識吧!天氣非常好,不冷不熱,沒有蚊,而且還有小童充氣彈床和賽車玩,這裡是小屯門小欖燒烤樂園,可能是最適合一家大細和狗仔的燒烤場!充氣遊樂場(全日票 $220,3張 20分鐘券 $140,20分鐘券 $60)和方程式賽車場($30/10分鐘)佔地超廣,小朋友玩到飯都忙了吃(笑)和一大班小朋友一起玩,尋回孩子的童真!成人收費假日$140,無限時任燒,包一次開爐,炭兩包,人頭樽裝水一枝,汽水一枝,用具一份。憑票到各單位換領,個人覺得一開始挺頻撲的(汗)最難是找位置,因為一眼全場都是人,哪裡有爐很難找,在場的工作人員亦不會太熱心幫忙找空著的爐,食客有人覇著一些已離開還有火的爐,所以你根本不知道這個爐究竟是可以用還是什麼的... 經過一輪擾攘後,終於開始生火了(謝天謝地!)食物任食,種類繁多,到食物站排隊由工作人員分配,以確保肉類衛生,安排妥善。除此之外,亦可選購其他食物和用具,當中以燒烤網最受歡迎,由BBQ變野外網燒,氣氛超棒的!老實說,任食燒烤場的食物我一向不抱太大期望,不過真心要一讚這裡的雞翼,有多款口味,海報上有八款,當天來到我試了四款。土匪和麻辣很不錯,encore了起碼

老實說,任食燒烤場的食物我一向不抱太大期望,不過真心要一讚這裡的雞翼,有多款口味,海報上有八款,當天來到我試了四款。土匪和麻辣很不錯,encore了起碼五次!

說說笑笑吃吃玩玩,一家大細過了非常愉快的一天!快到聖誕,公司部門將會搞燒烤大會,我也會極力推介小欖燒烤樂園的!!
2017-11-20 433 瀏覽
周末天氣好打算去燒烤,考慮過價錢、地點、網上的評語,選擇了屯門的小欖燒烤樂園。這裏是以每位計(成人假日$140,另加開爐費$40),全日任食,包一支水及一罐汽水。食物都是傳統的燒烤食品:蔬菜有車厘茄、青椒、茄子等等,粟米要問職員取。還有其他收費食物,如蝦、蜆、乳豬(要預先訂)等,種類都算多。食物的質素和味道都可以,如果可以清淡一點更好。地方也衞生。但我覺得這裏最取勝的地方是地方夠大,有各種適合大小朋友的玩意(要另外收費):還有麻將耍樂。總之就是適合一家大細消磨一天的好去處。

還有麻將耍樂。總之就是適合一家大細消磨一天的好去處。
2017-11-18
2017-11-14 545 瀏覽
放假去咗呢個朋友提議嘅小欖燒烤樂園食, 上網睇好似好多嘢可以玩, 又好似好多嘢食咁, 加上有四個鐘任食應該會好開心。結果幾個人人去到, 地址都唔算難搵喺小巴站附近, 但係服務一般囉, 問嘢唔係好想答咁。 百幾蚊一個人加30蚊開爐費, 包兩包炭,一支水一支飲品咁大把,多少少都冇。之前喺網上見到嘅充氣樂園呀飛鏢呀等等去到根本冇得玩, 嘢食上網睇嗰時好多, 結果去到發現係各種唔同口味嘅雞翼, 腸仔, 老到死嘅叉燒肉粒, 咖哩魷魚同埋小部分丸, 唔好對食物有好大期望。 全部嘢係偏鹹, 啲肉覺得唔係太新鮮, D丸類款式勁少,連貴少少嘅芝心丸都冇。熟食嘅話有少少蒜蓉包囉,菜類嘅話淨係得矮瓜同埋青椒, 幾片咁飄係成桶水上面, 真係多少少都冇。你想食多啲嘢呀冇問題, 番薯棉花糖菠蘿乜都好,全部加錢, 嘢飲想要多一支呀冇問題再加錢啦。食食下落雨, 員工完全冇反應,喺側邊行嚟行去, 完全冇諗過幫我哋拉番個帳篷咁, 一定係畀啲雨滴曬落去啲嘢食到喇😂本身可以食四個鐘,但係食咗個零鐘就走咗因為真係覺得啲嘢太唔掂, 加上啲咁黐立立咁,帶埋消毒紙巾去抹都唔掂。總結而言食物款式少, 味道而喊為主, 服務一般, 本身所

熟食嘅話有少少蒜蓉包囉,

總結而言食物款式少, 味道而喊為主, 服務一般, 本身所有嘅遊樂設施都唔好多諗。

唯一嘅好處我諗係廁所都叫乾淨
2017-10-31 382 瀏覽
假期,三五知己一齊聚吓,一樂也...好耐冇去燒烤,我印象中喺屯門區嘅BBQ食物醃得最好味,就係呢一間...對上一次嚟呢度,係只得美食同埋麻雀耍樂,無其他㗎喇。今日嚟到眼前一亮,入門口右手邊多咗好多嘢玩,有吹氣sir滑梯,亦都有其他幾個攤檔,有適合BB啲嘅小朋友玩意,亦有青少年玩意... 麻雀耍樂,當然仍然有啦。食物多咗好多新款色,現時興嘅土匪雞翼、麻辣雞翼都有,蔬菜、丸類、瓜一應俱全... 入場百四蚊任食,包一支清水、一罐汽水... 價錢仍然懷舊... 好抵呀~食到一半,中發現有鬥快食雞翼比賽,原來係鬥快食,勝出者可以得到下次入場券,場面非常熱鬧!下次帶埋啲小朋友一齊嚟就好玩喇!
假期,三五知己一齊聚吓,一樂也...
對上一次嚟呢度,係只得美食同埋麻雀耍樂,無其他㗎喇。

下次帶埋啲小朋友一齊嚟就好玩喇!
2017-10-22
2017-10-31 307 瀏覽
同埋小朋友一齊出街,梗係要搵啲大人細路都啱玩嘅地方啦... 身為好媽媽嘅好友,發板要嚟小欖燒烤場... 話好多嘢玩,好正咁話... 即管化身成為一個小朋友,跟着媽媽去玩... 媽媽,等埋呀~🤗全場最吸晴嘅地方,當然係巨型吹氣城堡... $200可以玩全日,但係我哋到步已經係4點鐘咯... 小朋友好想玩,唯有報$60玩20分鐘嗰啲囉... 小朋友玩完... 大呼:過癮~🤡好戲還在後頭,會場有做香薰膏嘅Workshop,外面買一支,動攝幾百元,呢度玩,自己動手做,都先至係$100,我哋呢幾個貪靚嘅女士,梗係唔放過啦~嘩... 差啲唔記得咗入嚟係BBQ添... 😅呢度有我最愛嘅BBQ材料鴨腎及豆卜,牛仔骨、叉燒、雞翼、魚蛋、魚片頭...茄子、番茄仔、青椒、翠玉瓜等... 不能盡錄...~😍朋友想食海鮮,我哋就平平哋加咗袋蜆,啲蜆燒一陣就得,多汁又鮮甜~😋要照顧大,又要照顧細,梗係買多個網架,交俾好媽媽一鑊熟啦~😏開開心心,食下、玩下、講下已經天黑咯...~秋意... 大概係咁咯~🍂

嘩... 差啲唔記得咗入嚟係BBQ添... 😅

茄子、番茄仔、青椒、翠玉瓜等... 不能盡錄...~😍

開開心心,食下、玩下、講下已經天黑咯...~

秋意... 大概係咁咯~🍂
2017-10-26 362 瀏覽
一大班中學同學年年都會搞秋季燒烤,順道慶祝10月之星生日會,但係今次大家都唔得閑買料,所以就唔會揀郊野公園嘅地方。云云眾燒烤場當中,要景有景,要美食有美食,仲要交通便利,一諗就係小欖燒烤場。因為大部份同學都係新界荃灣區居住。秋天剛至,剛好涼涼地,加埋個無敵海景日落,陪感詩意!食物方面,真係要讚一讚佢,淨係雞翼都有成八款,仲要係款款都好好味,尤其鍾意麻辣雞翼、韓式風味、土匪雞翼!全部整得好入味!個咖喱魷魚都係必食之選,仲有牛柳粒、司話力腸係好少燒烤場會提供嘅高質食材。不過我班朋友次次都鍾意自己加料,牛扒先生親自購入厚身安格斯拍同一塊勁大塊嘅斧頭扒!仲有啲魚包錫紙燒。當然仲有好多美酒配美食先夠盡興!百零蚊入場費,食物水準掂,環境靚到不得了,配套設施一流!由下午三點燒到半夜12點!小朋友仲有好足夠嘅空間玩單車,又可自費玩大型彈床及攤位遊戲!下次再搞燒烤,場地幾乎唔需要再諗!順帶一提,燒烤當日,場地搞左好多活動,其中係鬥快食八款燒雞翼最為搞笑,亦都帶起全場氣氛,真心覺得佢哋都好用心機去經營!

秋天剛至,剛好涼涼地,加埋個無敵海景日落,陪感詩意!

當然仲有好多美酒配美食先夠盡興!

2017-10-22
$140 (其他)
慶祝紀念
生日
2017-10-11 3664 瀏覽
今日見天氣晴朗,去左黃金海岸沙灘嘆下~突然心血來潮想去燒烤....search 到附近有燒烤樂園,就去左食啦~個燒烤樂園都好易搵,沿路有指示....去到門口,清楚列出成人收費 同 開爐費....就係門口俾$入場,包一樽水、一罐飲品同任食燒烤食品。講明係樂園....裡面除左燒烤,仲有打麻雀、飛鏢機、籃球機、夾公仔機、兒童樂園等....呢個樂園都幾有系統....俾開爐紙、餐具紙、托盤紙你自助去拎野.....然後會有人幫你開爐.....拎左托盤...當然係要去拎野食啦~佢有8款不同口味既雞翼、扒類、丸類、蔬果同方包法包等....款式都算多。而且有人幫你夾,唔使驚俾其他食客拎到食物亂晒唔衛生!想要其他調味料可自行去調味架拎...想食海鮮可加$買罐裝飲品換領卷既選擇都幾多~燒烤最重要緊係野食啦....我地試左at least 56款雞翼味...隻隻唔同,最鍾意土匪雞翼 (譚仔情意結)佢醃製肉類好食,不會有鬆肉粉味咖哩魷魚 同 果都好新鮮然後....我最喜愛既蜜糖麵包....燒到又甜又脆!仲有自創蜜糖車厘茄,健康之選😊同場巧遇隔離枱燒乳豬...見佢燒到金黃食....好正!下次一班人黎可以預訂一隻🐷
今日見天氣晴朗,去左黃金海岸沙灘嘆下~

然後會有人幫你開爐.....

想要其他調味料可自行去調味架拎...想食海鮮可加$買

罐裝飲品換領卷既選擇都幾多~

燒烤最重要緊係野食啦....

佢醃製肉類好食,不會有鬆肉粉味
咖哩魷魚 同 果都好新鮮

然後....我最喜愛既蜜糖麵包....燒到又甜又脆!

仲有自創蜜糖車厘茄,健康之選😊

同場巧遇隔離枱燒乳豬...見佢燒到金黃食....好正!下次一班人黎可以預訂一隻🐷😍

我地慢慢燒、傾下計....唔經唔覺燒左4小時先離開~
2017-10-08
2017-10-10 322 瀏覽
老實說,BBQ我不太喜歡,因為多蚊又多烏蠅,我燒出來的食物全送進牠們的肚裏!但朋友聚會怎麼都要賞面去一次。今次去小欖燒烤樂園,讓我有點改觀。環境開揚乾淨,最重要三個鐘頭我只見到兩隻烏蠅!而蚊鬼影都見不到!全程不用玩閃避球般躲來躲去。鄰近海灘,算涼爽,不會熱死人。還有很重要的廁所,幾乾淨,地下好乾爽又無垃圾。即使六點人最多時還是這個樣子!另外,還有很多小朋友玩的玩意,比起其他燒烤場多好多及大好多。雖然我不是小朋友,看了都開心!而大人呢,也可玩飛標、夾公仔或打麻雀呢。還有個空地,大人小孩可以放風箏踏單車。入場買飛,$140。開爐$40,包兩包碳。一開始會有水及紙仔給你。拿著紙仔去換餐具食物就得了。另外還有一飲品,也是拿紙仔去換的。開爐就找場務,據點有幾個,不用走到老遠就見到。食物大部份放在這種凍櫃,都乾淨企理。要幾多要什麼同工作人員講,她們帶著手套拿給你,很衛生。"燒雞翼我鍾意食。"所以這裏有勁多口味,8款這麼多。依?原來還有遊戲玩!現在才發現。要去燒烤的人要留意了,有截止日期的。第一次叫時當然時滿滿的一盤啦!另外有其他食物(如海鮮併盤、雪糕)、燒烤用品可以加錢買。我們就買了燒烤用的網。至

鄰近海灘,算涼爽,不會熱死人。

入場買飛,$140。開爐$40,包兩包碳。

開爐就找場務,據點有幾個,不用走到老遠就見到。

。要去燒烤的人要留意了,有截止日期的。

第一次叫時當然時滿滿的一盤啦!

至於蔬菜類、麵包等是自取的。

來看看我們吃了什麼吧。甜酸豬頸肉厚身瘦得來又不失脂肪,口感一流又惹味。叉燒一點都不會鞋十十。芝士腸皮脆,爆開還見到芝士流出。所有丸類都彈牙爽口,特別是墨魚丸和章魚燒。

蔬菜類全部都很鮮甜。翠肉瓜清甜爽口、蕃茄仔多汁、青椒爽脆鮮甜!我們不停追加,一燒好很快就被人搶完了。

BBQ中途悶了,我去了看小朋友玩,BBQ完,就和朋友行去海灘看日落。這一天感覺好舒服好休閒。
題外話/補充資料: 我覺得BBQ除了食物質數,環境都同等重要!特別是無蚊無烏蠅才是重點!所以這裏真是給了我驚喜,下次要來我也會選這裏!
2017-10-08
2017-10-02 297 瀏覽
自從立秋之後便心思思想去燒嘢食,一於約埋三五知己一齊嚟個惹火樂園BBQ先,和朋友商量後決定選擇小欖燒烤樂園,因為嘢食選擇多設施齊備可以打麻雀又有水上活動和放飛標,而且地方大適合一家大細由朝玩到晚還有包場服務,可以在這裏搞生日party。在這裏燒烤十分方便不但有專人幫你開爐,而且食物質素也有保證十分衛生乾淨所有食物都放在雪櫃裏,有工作人員代取衛生程度值得一讚最重要是有我十分喜歡的雞翼,味道有八種甜酸雞翼、黑椒雞翼、燶邊叉燒雞翼、香草雞翼、麻辣雞翼、南乳雞翼和韓式雞翼。八色雞翼當中我最愛就是麻辣雞翼味道麻麻辣辣十分惹味食的時候還有雞汁流出真的很正最令我驚喜的就是他們的法包加上他們自家製作的蒜蓉牛油在爐上燒一燒真的香脆無比越食越想食再飽也要食多件🤣🤣

八色雞翼當中我最愛就是麻辣雞翼味道麻麻辣辣
十分惹味食的時候還有雞汁流出真的很正

2017-09-25 2675 瀏覽
放假想同屋企人玩一日要有得玩有得食又唔貴,真的冇乜邊度有,朋友介紹"小欖燒烤樂園"燒烤百幾一個人,燒足全日,有飛標,麻雀,水上活動…還有鬥快食雞翼比賽😆😆贏左有小欖燒烤樂園入場券😜最估唔到燒烤放題食物質素一點也不差,現在還有八味雞翼,味道真的不錯👍🏻中午玩到晚上先走😝😝有不定期的活動,今期有水上活動玩鬥快食雞翼大賽😁我們還叫了一隻乳豬,家人話未試過,覺得自己燒乳豬好過癮😝乳豬都唔細隻㗎,用了1個半小時終於完成傑作,熱辣辣香噴噴皮脆肉嫩自己燒真的無得頂,完成後工作人員還會幫我們切好,給乳豬醬我們,真的美味無窮👍🏻燒烤食物種類繁多,丸,腸都有好幾種,牛柳粒腍滑有牛味,八味雞翼尢其土匪雞翼最惹味微微辣食得好滋味蔬菜類新鮮建議要買自家的蒜蓉醬($2)放在法包上又香又惹味食物種類繁多,而且很衛生,是職員夾俾你,不用整污糟自己的雙手很細心訂了隻浮豬還有一張乳豬教學

中午玩到晚上先走😝😝

有不定期的活動,今期有水上活動玩

鬥快食雞翼大賽😁

乳豬

我們還叫了一隻乳豬,家人話未試過,覺得自己燒乳豬好過癮😝

蔬菜類新鮮

建議要買自家的蒜蓉醬($2)放在法包上又香又惹味

小欖燒烤樂園  -  放題

食物種類繁多,而且很衛生,是職員夾俾你,不用
整污糟自己的雙手

很細心
訂了隻浮豬還有一張乳豬教學

午餐
2017-07-10 1234 瀏覽
落大雨又想出街拍拖可以點?去燒烤場bbq都未嘗唔係一個好選擇。我人生𥚃面去過既燒烤場唔多,小欖燒烤樂園係其中一個去過次數較多的一個。小欖燒烤樂園收費只係一個人$88 任燒任食!真係好抵玩! 是日雖然有雨天氣不佳,但凡事有兩面,好處係氣温下降左不少。我地大約7點到,天氣唔好加係平日既關係,一開始大概只有20人左右。落雨水上樂園都停開,無得玩水場地好大,繁忙時間應該好熱鬧。雖然無水玩,但有生意頭腦既老闆仲提供收費麻雀,飛標機娛樂大家既!真係玩一整晚都無問題!「小欖」係採取自助形式,可以選擇喜愛既食物夾落盤。食完拎返個盤出去再夾就ok,但大家當然要珍惜食物,唔好眼闊肚窄取食物區有售大量玩具及其他用品,好方便。至於食物方面大多是是冷藏食物,但肉類都餣得好入味,尤其個辣雞翼好惹味!中意辣既朋友仲可以自己加泰式酸辣醬,都是免費自取的!bbq最愛哈哈唔想拎儲枝叉燒成晚既朋友仲可考慮重慶燒,方便快捷。最抵讚既地方是洗手間好乾淨,女性用得安心又放心!仲有好多格添

小欖燒烤樂園收費只係一個人$88 任燒任食!真係好抵玩!

是日雖然有雨天氣不佳,但凡事有兩面,好處係氣温下降左不少。
落雨水上樂園都停開,無得玩水
場地好大,繁忙時間應該好熱鬧。

「小欖」係採取自助形式,可以選擇喜愛既食物夾落盤。

取食物區有售大量玩具及其他用品,好方便。

中意辣既朋友仲可以自己加泰式酸辣醬,都是免費自取的!

bbq最愛哈哈
唔想拎儲枝叉燒成晚既朋友仲可考慮重慶燒,方便快捷。
2017-07-07
  • 多春魚
  • 酸辣雞翼
2017-07-02 332 瀏覽
今日天氣雖然熱,但是這裡近海很大風,還可以價錢又算平,水上樂園就好貴下,但是因爲個女喜歡玩水,又想有得食,所以帶她及朋友來試試,食物方便有些的確唔得,好像放很久,有些又很好味,但是對於我們算是有點遠。也可以直得大家一試。
2017-06-12 2208 瀏覽
說好的暴雨呢...點解會變左暴曬...既然咁好太陽,即刻約返個靚太聚會,至靚果位話想BBQ,我地就捨命陪君子啦!上次食過個個都好滿意,今次又再黎啦。雖然今日非常炎熱,但因為燒烤場係正海邊,所以場內有陣陣海風,唔會燒到出晒汗。洗手盆旁邊有幾張海報,設計得唔錯,懷舊又有風味。取食物既地方非常乾淨開揚,麵包蔬菜類自取,凍櫃食物有職員幫忙夾。設有小賣部,除左飲品雪糕,仲有d小玩具賣。今日賽車場有開,小朋友$50/20分鐘,賽道夠闊夠大,玩得好開心。食物依然保持水準。鴨腎夠爽,燒完都唔會乾。最愛豬頸肉,甜甜辣辣咁,肉質夠淋又唔太肥。豬扒雞翼都夠晒入味,小朋友就最愛墨魚丸腸仔。呢個真係必食,唔好慳個兩蚊,自家製蒜蓉包出面真係買唔到,非常香脆惹味,真係食到停唔到口,呢碟係一人份量黎架!錫紙燒粟米,粟米本身好新鮮,粒粒飽滿咁架,但好抱歉,我呢位地獄廚神冇睇火,就咁燒焦。包蜆連埋調味料,自己調教蒜蓉同鹽既份量,錫紙包住燒半小時就食得啦。隻隻都開晒口,蜆肉大大隻,又鮮甜,非常抵食,推介!原來仲可以book場開party,有獨立屋自家燒,仲可以跳彈床,啱晒小朋友開生日會。

洗手盆旁邊有幾張海報,設計得唔錯,懷舊又有風味。

豬扒雞翼都夠晒入味,小朋友就最愛墨魚丸腸仔。

法包

法包