2018-02-12
相識多年嘅靚女好友係二月尾就將會與丈夫移民德國所以諗住約返番班老友同佢搞個歡送派對,記得初相識嘅時候係第一次嚟小欖燒烤樂園BBQ。相隔10年,大家都結咗婚生埋小朋友,所以決定再來一次小欖BBQ歡送佢!小欖BBQ樂園規模好似大左,依家仲有好多適合小朋友玩嘅玩意,有啲充氣滑梯彈彈床等,旁邊仲有一塊大空地,我哋帶齊單車、平衡車、足球來玩,朋友仲帶埋佢隻小狗來放電!全場任跑,引來很多小孩一齊玩!門口位置仲有飛標場!真係唔係BBQ咁簡單!充氣樂園有10分鐘嘅散玩時段,只需$30。比小朋友玩一節叫做過吓癮,之後小朋友就喺度自由活動,我地班大人就燒好晒嘢食先至叫佢哋嚟享受!呢度嘅醃雞翼真係非常之好味,全翼同中翼都咁受歡迎!佢竟然有八款唔同味道嘅雞翼,我認為麻辣同韓式雞翼最正!小朋友最鍾意食佢哋嘅蜜糖麵包同蒜蓉多士!今次我哋買咗現成嘅蒜蓉燒蜆仔!撈左蒜蓉落去幾香口!唔錯!燒烤食物嘅款式真係多到數唔晒,每樣食一件都飽到上心口!佢包左一支水同一罐汽水,我哋自備紅酒🍷送燒肉一流!呢個價錢,呢個環境,仲要食物保持水準,質素非常OK!
呢個價錢,呢個環境,仲要食物保持水準,質素非常OK!