2023-01-10
以極具創意嘅中式漢堡包打出名堂嘅Little Bao相信大家都唔會陌生!軟熟嘅包包夾住各種特色食材,真係又fusion又可愛☺️ -佢地由今日起推出咗三款新春限定嘅特色菜式,好味又充滿節日氣氛🧧🥰-.Baos新春限定嘅紅米糟板燒雞包係以中式調味料紅糟放落西式漢堡包,慢煮過後嘅三黃雞胸肉帶濃郁雞味,配上子薑帶出清新嘅感覺!而魚包2.0亦係佢地之前推出嘅魚柳包嘅進化版,以日本麵包糠炸巨型比目魚,配上塔塔醬同車打芝士,每啖都好thick好濃郁🍔🧀.Shares春節限定嘅小食係避風塘脆瓜,炸後嘅翠瓜保持到外脆內爽口,亦唔會太油膩!當然我地亦有嗌Little Bao最classic嘅黑松露薯條,魯香菇同黑松露沙律醬混合嘅醬汁真係令人試第幾次都咁難忘🍟😻.Ice-cream Baos 鹽味雪糕包滿滿濃郁海鹽焦糖味,以炸饅頭夾住一齊食真係邪惡得黎又滿足😈 想小清新啲嘅可以試下春節限定嘅清酒雪糕包,薑汁紅糟帶出淡淡清酒香氣🍶🍨.Cocktails 除咗食物,呢度嘅cocktails都非常高質!KYOHO G&T係飲完慢慢散出天然提子香氣,絕對唔會有假甜嘅感覺🍇 而CHRIS’ LEMONADE帶菊花清香
.Baos
.Shares
.Ice-cream Baos
.Cocktails
除咗食物,呢度嘅cocktails都非常高質!KYOHO G&T係飲完慢慢散出天然提子香氣,絕對唔會有假甜嘅感覺🍇 而CHRIS’ LEMONADE帶菊花清香,飲落好舒服,兩杯都有一種值得細味嘅感覺🍹☺️
餐廳今年仲推出咗四款手工賀年糕點,包括大根蘿蔔糕、大紅蘿蔔糕、大紫芋頭糕同金沙南瓜糕,當中傳統蘿蔔糕同金沙南瓜糕更係今年首次推出