2023-11-11 146 瀏覽
秋風起🍁又系時候食蟹🦀宮崎肉本鋪最新既秋天menu岩哂鐘意食A5 桜花牛🥩既老公仲有花咲蟹🦀同海鮮🦪岩哂我呀全部都系日本🇯🇵直送到港花咲蟹已經拆殼,好容易食,蟹蓋燒一燒先食,蟹膏更香宮崎A5桜花牛,由右至左食,油花極靚,入口即溶,仲有壽喜燒,有需要可以請店員幫你燒添宮崎A5桜花牛放題,獨家購入原只得獎BMS達12的宮崎 A5桜花牛🥩,加上三款一次性既菜式:花咲蟹🦀牛腸鍋、魚子帆立貝😍而放題菜式超過60款,包括和牛稀有內臟、海產、雞肉、豬肉、蔬菜等,100%都系日本食材!帆立貝、廣島蠔,蟹味噌甲羅燒、天婦羅、吉列蠔、仲有各款涼拌,沙律,拉麵等最後梗系唔少得日本直送嘅甜品🍨🍡和菓子同各款日本雪糕,好滿足
秋風起🍁又系時候食蟹🦀

宮崎肉本鋪最新既秋天menu
岩哂鐘意食A5 桜花牛🥩既老公
仲有花咲蟹🦀同海鮮🦪岩哂我呀
全部都系日本🇯🇵直送到港

花咲蟹已經拆殼,好容易食,蟹蓋燒一燒先食,蟹膏更香

放題菜式超過60款,包括和牛稀有內臟、
海產、雞肉、豬肉、蔬菜等,100%都系日本食材!

最後梗系唔少得日本直送嘅甜品🍨🍡
和菓子同各款日本雪糕,好滿足
  • 蟹味噌甲羅燒
  • 宮崎A5桜花牛稀有部位盛合
  • 本舖A5和牛三寶盛合
1K
2023-11-11 103 瀏覽
店名: 宮崎肉本舖地址: 銅鑼灣糖街25-31號Sugar+ 6樓銅鑼灣站E出口,行4分鐘環境: 5/5價錢: 4/5味道: 4.5/5一直聽朋友推介呢間餐廳食燒肉好正,環境靚之餘又高質,今次就先黎試下佢哋嘅happy hour套餐🤩Happy Hour套餐❤️❤️❤️❤️❤️$198@1位套餐每位可點一杯酒精飲品,有夠曬清香醇滑既Asahi Super Dry啤酒🍻同酒味濃烈既威士忌梳打🥃任君選擇,我同朋友當然係一人叫左一款👭!先上碟亦係期待以久既香煎角切A5宮崎牛🐂,肉質非常嫩滑有質感🤩,咬落去後肉汁四溢,入口即溶😳~然後到炸一口芝士,入面仲有鵪鶉蛋🥚,炸皮香脆,一啖有曬各種質感,配上沙律蛋黃醬口味香濃惹味😋!跟住到野菜天婦羅拼盤,包括有小青椒🫑、日本小甜薯🍠、冬菇🍄、南瓜🎃同茄子🍆,天婦羅皮薄得黎唔會乾身,火喉控制得啱啱好🔥,沾上天婦羅醬汁,突出源自日本食材本身既甜味🥬,特別推薦日本小甜薯🙌🏻!接住係A5宮崎牛餃子🥟,皮薄而餡料啖啖豐富牛肉🐂帶松露🍄香味,香口juicy,沾上微辣醬汁味道加乘👏🏻!最後仲點少得佐酒良品既枝豆🫛,口感相當清爽解膩💦,配酒冇得頂👍🏻!順帶一提餐廳環境好闊落,坐得

店名: 宮崎肉本舖
地址: 銅鑼灣糖街25-31號Sugar+ 6樓
銅鑼灣站E出口,行4分鐘

環境: 5/5
價錢: 4/5
味道: 4.5/5

Happy Hour套餐❤️❤️❤️❤️❤️
$198@1位

最後仲點少得佐酒良品既枝豆🫛,口感相當清爽解膩💦,配酒冇得頂👍🏻!順帶一提餐廳環境好闊落,坐得好舒服~

2023-11-10 86 瀏覽
Happy Hour通常都會諗起係去酒吧飲酒其實原來日式happy hour都係一個唔錯嘅選擇前幾日下晝行開銅鑼灣知道宮崎肉本舖有日式happy hour套餐同老公上咗去食店舖樓底高,有落地大玻璃,望住維園海景仲有和式房間,坐榻榻米,正有feelHappy Hour 套餐精緻得來食完都幾飽$198五款小食配Asahi Super Dry🍻/威士忌梳打一杯✨香煎角切A5宮崎牛配埋炸咗嘅蒜片同薯片,增加口感,角切A5宮崎牛非常軟腍,肉味重✨A5宮崎牛餃子餃子煎至金黃,皮薄香脆,A5宮崎牛好Juicy✨ 炸鵪鶉蛋串外層香脆,啖啖鵪鶉蛋香味✨天婦羅盛合有番薯,冬菇,南瓜、青辣椒仔、矮瓜,各類都新鮮嫩口多汁✨日本枝豆重豆香,粒粒飽滿
Happy Hour通常都會諗起係去酒吧飲酒
其實原來日式happy hour都係一個唔錯嘅選擇

前幾日下晝行開銅鑼灣
知道宮崎肉本舖有日式happy hour套餐
同老公上咗去食
店舖樓底高,有落地大玻璃,望住維園海景
仲有和式房間,坐榻榻米,正有feel

Happy Hour 套餐精緻得來
食完都幾飽$198
五款小食配Asahi Super Dry🍻/威士忌梳打一杯
✨香煎角切A5宮崎牛

✨A5宮崎牛餃子
餃子煎至金黃,皮薄香脆,A5宮崎牛好Juicy

✨ 炸鵪鶉蛋串
外層香脆,啖啖鵪鶉蛋香味

✨天婦羅盛合
有番薯,冬菇,南瓜、青辣椒仔、矮瓜,各類都新鮮嫩口多汁

✨日本枝豆
重豆香,粒粒飽滿

下午茶
2023-11-09 90 瀏覽
不得不讚A5櫻花牛今日客戶請食飯本身都無諗住寫,所以唔喺碟碟都有影相但食食吓發覺質素唔錯,真喺幾好味喎!頭盤金箔魚子帆立貝伴海膽醬賣相高貴,鮮甜帆立貝上淋上海膽醬簡直是Perfect Match 味道極佳宮崎肉本舖沙律🥗沒有拍照📷快快的吃完了宮崎A5楼花牛盛合包括稀有部位:牛柳、三角腩、牛臀肉、肩里肌、牛肋肉,油花均勻,和牛油香四溢,入口軟嫩,由職員幫忙燒,由油份最少的部位慢慢品嘗。就是吃到這裡,突然好想紀錄下來!🥰喜歡吃牛非常推薦!吉列廣島蠔,朋友把它吃光光一口氣吃了四件,相信味道一定不錯自家製A5宮崎牛餃子🥟味道無得頂嘅A5宮崎牛餃子🥟係我食過最好味嘅餃子一口咬吓,爆開滿滿的A5宮崎牛汁香口細膩,絕對是味蕾享受讓你再三回味再回味最後食埋清新嘅柚子雪葩清清喉嚨宮崎肉本舖香港銅鑼灣糖街25-31號Sugar+6樓
不得不讚A5櫻花牛

今日客戶請食飯
本身都無諗住寫,所以唔喺碟碟都有影相
但食食吓發覺質素唔錯,真喺幾好味喎!

頭盤
金箔魚子帆立貝伴海膽醬
賣相高貴,鮮甜帆立貝上淋上海膽醬
簡直是Perfect Match 味道極佳

宮崎肉本舖沙律🥗沒有拍照📷
快快的吃完了

宮崎A5楼花牛盛合

喜歡吃牛非常推薦!

吉列廣島蠔,朋友把它吃光光
一口氣吃了四件,相信味道一定不錯

自家製A5宮崎牛餃子🥟
味道無得頂嘅A5宮崎牛餃子🥟
係我食過最好味嘅餃子
一口咬吓,爆開滿滿的A5宮崎牛汁
香口細膩,絕對是味蕾享受
讓你再三回味再回味

最後食埋清新嘅柚子雪葩
清清喉嚨

宮崎肉本舖
香港銅鑼灣糖街25-31號Sugar+6樓
  • 宮崎A5桜花牛稀有部位盛合
  • 柚子雪葩
2023-11-07 106 瀏覽
餐廳除左有卡位仲有和式房間坐塌塌米好有feel👍坐房外仲可以睇到球場⚽️有波睇嘅時候book呢到食野就更chill❤️🌟Happy Hour套餐 $198套餐包左一口和牛 酒 同小食🥤超高性價比🤩🌟 蒜片A5宮崎牛肉粒一口牛用蒜片爆香 加埋燒汁 牛肉汁煮好入味🥳更帶出和牛香味牛肥瘦各半好軟腍一咬開油脂泗溢🤩口腔充滿牛脂味😍.🌟日式枝豆🥗烘熱過有香味加左少少粗鹽簡簡單單食得出枝豆香口味💘.🌟A5宮崎和牛餃子🥟餃子皮煎到微脆❣️一咬開肉汁就爆開🥰仲加左冬菇粒咬落增添香味口感更多層次❤️.🌟炸鵪鶉蛋炸漿好脆好濃蛋香🍳點埋蛋黃醬就減低油膩感.🌟天婦羅盛盒蔬菜天婦羅有菇 青椒🫑茄子🍆南瓜🎃紫薯炸粉唔厚炸到乾身 唔會油膩南瓜同紫薯最好食😋南瓜食到本身嘅甜味💓.🌟Asahi🍺🌟Shochu soda🥤 .📍 宮崎肉本舖 (銅鑼灣)銅鑼灣糖街25-31號Sugar+ 6樓
餐廳除左有卡位

南瓜食到本身嘅甜味💓
天婦羅盛盒

🌟Asahi🍺
🌟Shochu soda🥤
📍 宮崎肉本舖 (銅鑼灣)
銅鑼灣糖街25-31號Sugar+ 6樓
日式枝豆
天婦羅盛盒
2023-11-02 109 瀏覽
今日早放, 約了快離港的朋友吃飯, 為了省錢卻又想吃餐好, 所以聽在附近工作的朋友提議, 來到這裡日本餐廳吃Happy Hour套餐 ~說真的, 個人覺得這價錢很值!地方很舒適, 很大, 坐下感覺好舒服。套餐每人可點杯飲料, 有ASAHI的啤油或梳打,我跟朋友一人點了一款, 梳打的話, 酒味都很重~ 啤酒就不用說, 夠清香!枝豆, 吃著配酒一流。口感相當清爽。天婦羅, 皮都很薄, 都是蔬菜, 有南瓜,茄子,辣椒, 日本小紫薯及菇。由於都是日本菜, 所以相當甜, 控制火喉控制得好,不會太乾身。A5宮崎牛餃子, 皮很薄, 裡邊啖啖都是牛肉, 很香口很JUICY, 吃下去仍有汁。所以好吃, 推!一口芝士, 裡邊是鵪鶉蛋, 吃下去很彈牙, 炸皮也很香軟, 所以口感很香很惹味。最後有香煎角切A5宮崎牛, 肉質非常的好, 又香又軟得來有質感, 而且咬下去會有肉汁! 超好吃!這間的HAPPY HOUR套餐真的很超值~
地方很舒適, 很大, 坐下感覺好舒服。

枝豆, 吃著配酒一流。口感相當清爽。

這間的HAPPY HOUR套餐真的很超值~
2023-11-02 79 瀏覽
今日唔洗加班,同事帶我去附近宮崎肉本舖happy hour。店內好寬敞,大大既落地玻璃窗望住維園景,遠眺部份海景,令人心曠神怡。我哋每人各自都叫左一個happy hour set, 有以下食物(份量係兩份加埋)。日本枝豆:放到上枱嘅時候,仲有煙飄出黎,熱辣辣加分。枝豆新鮮。佢加咗少少鹽調味,帶出枝豆本身既味道。A5宮崎牛餃子:牛味香濃,又唔會成口油。餃子皮薄,餡料滿滿的。炸鵪鶉蛋串:唔知幾多年冇食過鵪鶉蛋。喺呢度竟然食到。仲要用炸呢種方法,真係第一次食。天婦羅盛盒:估唔到咁豐富,有南瓜片,原粒細番薯,冬菇同埋小青椒。天婦羅粉做得好薄,炸得好酥脆,唔覺有油膩感。冇用太多嘅調味,仲識食到蔬菜嘅鮮甜味.蒜片A5宮和牛粒:最期待嘅item出場!和牛粒咬落好林,好易咬開,好juice。欣賞廚師控制個生熟程度啱啱好。牛香充滿口腔。Asahi啤酒:個人覺得asahi係最好飲嘅啤酒!酒味唔會太濃烈. 易入口. 唔覺唔覺就飲晒成杯。做完嘢,喺度放鬆吓,同朋友摸吓酒杯底,真係唔錯。

做完嘢,喺度放鬆吓,同朋友摸吓酒杯底,真係唔錯。

2023-11-01 105 瀏覽
4個人叫左$698套餐,和牛係ok嘅,但其他可追加既選擇唔算多,追加既和牛亦冇第一次咁靚。問題係服務一般,第一次話冷氣機滴水,個侍應冇乜反應之後行埋嚟話可能個冷氣機太大定係教得太細; 之後其實滴水減少咗,但係都係仲有。再講嘅時候佢話一係掉位,但嗰陣時剩返唔夠半個鐘,我哋話唔使啦,都係冇唔好意思,好似茶餐廳食飯咁。兩次換網要自己出聲,有次侍應換網差啲倒瀉咗杯熱水,但完全冇講唔好意思亦冇反應。整體來講,性價比唔高,2小時亦唔太夠時間。
日本新鮮海產或有潛在污染問題,還是吃日本高質和牛比較令人放心。這間位於係銅鑼灣Sugar+的和牛燒肉店主打來自宮崎縣櫻花牧場的A5和牛,油花比例特別均勻,連稀有部位以至內臟都可以吃到。午市有燒肉和鍋物定食,晚市更有放題。餐廳環境寬敞而且樓底高,還有落地大玻璃可以望到維園美景,我們被安排坐在包廂位置,私隱度更高,一邊燒肉一邊望住一片綠油油的風景份外寫意。ꗯ̤̮壺漬A5宮崎牛肋條配雞頸肉定食🥩 ($268)午市定食以合理價錢合理就可以食到A5宮崎牛肋條,還有比較特別的雞頸肉。A5牛肋條雖然肥美厚肉但不會多筋,而且牛味濃郁,加上即席火燒的焦香,口感非常爽口有彈性,讓人滿足的滋味。雞頸肉軟嫩多汁,經過燒烤香氣十足,用上七味粉醃製更能帶出雞肉鮮甜的味道。定食還包括鮮甜麵豉湯、豆腐茶漬、香滑蒸水蛋,最後還有清新的柚子雪糕,為這頓午餐劃上完美句號。此店走中高檔路線,定價不低但和牛質素有保證,加上環境舒適、地點方便,正考慮和朋友下個月來一試他們的放題來慶祝生日。◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦𖠿宮崎肉本舖 @miyazaki.nikuhonpohk𖤣𖤥銅鑼灣糖街25-31

ꗯ̤̮壺漬A5宮崎牛肋條配雞頸肉定食🥩 ($268)

𖠿宮崎肉本舖 @miyazaki.nikuhonpohk
𖤣𖤥銅鑼灣糖街25-31號Sugar+ 6樓

味道 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡
服務 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
環境 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡
價錢 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
回頭率 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡

#宮崎肉本舖 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣 #燒肉 #和牛 #日本料理 #日本直送 #美食推薦 #香港美食 #香港打卡 #打卡 #香港好去處 #食好西 #吃貨 #foodie #foodiehk #hkfoodie #hkfood #hkrestaurant #hkcafe #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkgirl #hongkongfood #hongkongfoodie

成日都想試呢間宮崎燒肉放題,呢次就先食lunch,午市套餐款式都幾多,有鍋物、咖喱、定食等等,我就揀左壺漬A5 牛肋條配雞頸肉定食,望住維園景色身心特別放鬆~定食有前菜、味噌湯、茶碗蒸、白飯。 茶碗蒸熱辣辣,高湯鮮味蛋又滑。醃漬過既牛肋條,長條形放入壺內賣相已經夠吸引。肉質嫩滑細緻,油脂相對較多但味道芳香,口感豐富美味。雞頸肉肉汁juicy,味道鮮美,質感嫩滑,加左七味粉醃製更豐富了味蕾,有獨特風味。最後仲有冰凍柚子雪糕做甜品

定食有前菜、味噌湯、茶碗蒸、白飯。
茶碗蒸熱辣辣,高湯鮮味蛋又滑。
口感豐富美味。

最後仲有冰凍柚子雪糕做甜品
2023-10-17 114 瀏覽
宮崎肉本舖位於銅鑼灣糖街Sugar+大廈內,店內大部分座位都係包箱,私隱度好高!餐廳主打食日式燒肉,店內牛肉由日本自家樱花農場直送,牛肉質素好高質,今次真係一試難忘!⭐️宮崎A5桜花牛套餐120分鐘 $998⭐️點完餐隨即送上氣派十足嘅牛肉拼盤,共有10款宮崎A5楼花牛,包括西冷、和尚頭、前腿肉、壽喜燒、肩里肌、肩口肉、牛肋肉、五花肉、内後腿肉和外後腿肉,除咗前四款只有一份外,其餘六款肉都可以無限追加。拼盤賣相相當吸引,宮崎A5 楼花牛油脂分布均勻,肉質軟嫩,牛味香濃!而店員仲會主動幫手燒西冷同壽喜燒,完全唔洗擔心燒得唔靚,好貼心嘅服務👍🏻除咗牛之外,仲有多達60食物可以任飲任食!由沙律、小食、麵類、炸物、飲品、甜品樣樣有齊~個人十分推薦雞頸肉、蟹味噌甲羅燒、自家製和牛黑松露餃子同松葉蟹肉茶漬飯,真係好好食😋甜品有來自日本嘅杯裝雪糕,仲有3.6特濃牛乳奶凍,真係食到大滿足
2053 瀏覽

⭐️宮崎A5桜花牛套餐120分鐘 $998⭐️

2023-10-17 99 瀏覽
之前喺同一棟大廈食過飯,發現呢度有好多唔同既餐廳,所以今次就試呢間日式燒肉,而仔細睇先發現原來佢地係放題形式,而唔係散點,但重點係餐廳既肉都係來自日本!仲要係宮崎牛!!!有曬證書,食客就多一份信心。呢個價錢絕對配得起肉既品質!$998 極上放題 宮崎A5櫻花牛套餐餐廳一開始會先分配左一份燒肉船,一份有10款唔同部位既燒肉。西冷同壽喜燒就只得一份,而其他部分包括有…和尚頭、前腿肉、肩里肌、肩口肉、牛肋肉、五花腩、內後腿肉、外後腿肉。牛肉不論任何位置都充滿油花,非常吸晴,而且牛肉冇將貨就價,全部好厚身,燒起上黎聞到陣陣香氣。牛肉入口淡淡肉汁,再加上油脂分布平均,配埋白飯,真係忍唔住叫左2碗飯黎配燒肉。除此之外,餐廳仲有多款小食同肉類可以揀,有沙律、有豚肉、有雞肉、有海鮮、有炸物、有甜品、有飲品。加加埋埋都有5,60款。我就私心推介下雞頸肉同埋黑松露餃子雞頸肉爽口得黎又juicy自家製黑松露餃子出奇地同牛肉好夾好香口,忍唔住encore左幾次。

$998 極上放題 宮崎A5櫻花牛套餐

我就私心推介下雞頸肉同埋黑松露餃子
雞頸肉爽口得黎又juicy
2023-10-15 79 瀏覽
趁著連假去銅鑼灣食燒肉,位置係皇室堡商場附近十分方便,餐廳充滿和風特色,而且今次幸運地坐係窗口邊的小房間,私隱度甚高,可以一邊望住美景一邊燒肉。宮崎A5櫻花牛稀有部位盛合今次揀呢個A5牛稀有部位盛合,大有由來,靚牛來自宮崎縣櫻花牧場, 特別多油花,食落會好juicy。仲有細分唔同種類,例如牛角腩、牛柳等等。呢個set仲跟左豐富前菜,魚湯和茶碗蒸,茶碗蒸上面仲有三文魚籽粒粒,蛋好滑溜。壺漬A5宮崎牛肋條配雞頸肉另外呢款係醃製過的A5牛肋條搭配雞頸肉。好鍾意預先醃製過的壼漬牛肋條,特製醬汁類似燒汁,配上大量洋蔥片,味道出眾。另外雞頸肉好肉質有咬口,好爽,但係又唔會柴,我特別喜歡呢款肉搭配粉紅粗鹽。午餐可以揀飲品或者甜品。甜品係柚子雪芭,柚子味好濃,而且有細細粒柚子咬下,酸酸甜甜中和返剛剛燒肉膩的感覺,十分清新。下次有特別慶祝活動一於黎呢間餐廳一邊望住個維港景一邊燒肉啦。

宮崎A5櫻花牛稀有部位盛合

壺漬A5宮崎牛肋條配雞頸肉

午餐可以揀飲品或者甜品甜品係柚子雪芭,柚子味好濃,而且有細細粒柚子咬下,酸酸甜甜中和返剛剛燒肉膩的感覺,十分清新。

就揀咗呢一間「宮崎肉本舖」上到嚟見到位置非常之寬敞,有啲位置仲有獨立嘅私人空間,仲有好大塊嘅落地玻璃窗,睇嚟個環境同成個景觀都非常之吸引,一望無際維園景觀,一路食嘢一路望住一片綠油油嘅足球場,真係非常之療癒又寫意,心情即刻唔同晒,一個lunch就可以叉足電再為下晝拼搏過💪🏻壺漬A5宮崎牛肋條配雞頸肉定食一嚟到已經有三種唔同嘅調味料放喺你面前,即係話一款肉可以有三種口味🥳🥳A5牛肋骨牛味濃又唔會有太多根同埋軟骨,咬落非常爽口有彈性。雞頸肉,雞肉新鮮軟淋,經過燒烤,燒烤味香氣十足,就算簡單點一下海鹽,已經釣到個鮮甜味道。定食仲有其他配菜:小前菜豆腐茶漬,新鮮鮮甜麵豉湯,香滑茶碗蒸同埋冬菇,京蔥,配菜配搭。
就揀咗呢一間「宮崎肉本舖」
上到嚟見到位置非常之寬敞,
有啲位置仲有獨立嘅私人空間,
仲有好大塊嘅落地玻璃窗,
睇嚟個環境同成個景觀都非常之吸引,
一望無際維園景觀,
一路食嘢一路望住一片綠油油嘅足球場,
真係非常之療癒又寫意,
心情即刻唔同晒,
一個lunch就可以叉足電再為下晝拼搏過💪🏻

壺漬A5宮崎牛肋條配雞頸肉定食
一嚟到已經有三種唔同嘅調味料放喺你面前,
即係話一款肉可以有三種口味🥳🥳
2023-10-09 121 瀏覽
宮崎肉本舖 (銅鑼灣)銅鑼灣糖街25-31號Sugar+6樓。Weekend訓到飽飽就已經係lunch time 😝 一出到去就食個燒肉先~ ❤️ 。自從上次黎過supar+之後就好想試曬呢度d餐廳,今次就輪到試宮崎肉本舖 🥩 。餐廳位於係sugar+,所以景觀就一定好,餐廳內部空間感十足。壺漬A5宮崎牛肋條配雞頸肉($298)Lunch set 價錢合理,已經可以食到A5宮崎牛肋條 🐮 仲有比較特別嘅雞頸肉 🐓 。宮崎牛肋條口感好特別,有少少脆口,唔知大家有無食過烏頭粒神秘腰果,就係有少少似呢個口感啦 😯。雞頸肉用上七味粉醃製,所以帶有少少辣味

宮崎肉本舖 (銅鑼灣)
銅鑼灣糖街25-31號Sugar+6樓

壺漬A5宮崎牛肋條配雞頸肉($298)

雞頸肉用上七味粉醃製,所以帶有少少辣味
2023-10-07