餐廳:
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
餐廳:
資訊:

2022-01-29 2172 瀏覽
📍 如 (荃灣)荃灣楊屋道8號荃灣西如心酒店7樓今日嘆個下午茶🍵🥢松茸燉水鴨湯🫖乾瑤柱非常多 ✔️甘香清甜🥢黑金流沙包一搣開個包💥全部流晒出嚟🥢筍尖鮮蝦餃餃皮厚度剛好,蝦肉大粒彈牙🥢至尊叉燒腸粉叉燒腸非常足料,皮薄🥢霸王蒸燒賣燒賣皮光滑,望落去好靚,上面鋪滿蟹籽,粒粒都脹卜卜🥢山竹牛肉球牛肉彈口,鬆軟總結因為冇訂枱,所以坐唔到窗邊景食物中上✔️覺得最好係佢每張枱都有啲距離,唔會好似其他酒樓咁密密麻麻每張枱都有啲私人空間啱晒而家疫情埋單: $786
📍 如 (荃灣)
荃灣楊屋道8號荃灣西如心酒店7樓

今日嘆個下午茶🍵

🥢松茸燉水鴨湯🫖乾瑤柱非常多 ✔️甘香清甜

🥢黑金流沙包
一搣開個包💥全部流晒出嚟

🥢筍尖鮮蝦餃
餃皮厚度剛好,蝦肉大粒彈牙

🥢至尊叉燒腸粉
叉燒腸非常足料,皮薄

🥢霸王蒸燒賣
燒賣皮光滑,望落去好靚,上面鋪滿蟹籽,粒粒都脹卜卜

🥢山竹牛肉球
牛肉彈口,鬆軟

總結
因為冇訂枱,所以坐唔到窗邊景
食物中上✔️
覺得最好係佢每張枱都有啲距離,唔會好似其他酒樓咁密密麻麻
每張枱都有啲私人空間
啱晒而家疫情
埋單: $786

2021-10-03 2976 瀏覽
本人打電話致電酒店訂位確認10:30 4大2小及查詢有關洒店泊車事宜,當時職員回答已訂位及有消費代客泊服務。惟本人擔心冇車位再次打電話查詢,酒店職員仍然表示沒有問題。當我們到達酒店泊入停車場後到如 取位時,食肆職員表示沒有接到任何訂枱消息。但他們打開電話短訊時確實有我們預約的消息。當時負責帶枱的經理竟然回覆現在沒有枱,完全沒有諗過解決問題。冇諗過酒店既服務竟然如此惡劣,仲衰過普通酒樓。我2個大人2個老人家同2個幼兒於是就離開。講真你請我食都食唔落。

2021-09-18 1993 瀏覽
由名廚主理的傳統廣東菜,點心精緻。中式裝潢,環境優雅,適合商務用餐。呢度係酒樓入面既中菜館,有唔少菜式都幾出名,曾經做過放題點心都幾多人黎食而家改返做單點午市一樣好食,本身做開中高檔客,環境舒服棉花雞夠嫩身,啖啖肉 魚肚同冬菇吸曬雞肉味,好食欖菜炒豆角 炒得脆綠爽口 岩撈飯食,就咁食就濃味左D鮮肉燒賣,放左蟹籽係面,燒賣夠大粒,肉餡鮮甜大隻煎墨魚餅,蝦餃 蒜排骨 排骨肉多入味幾滑,墨魚餅入面食到粒粒墨魚碎,口感彈牙鮮甜蝦餃個皮好煙韌 蝦肉爽甜平均消費$300評分8/10荃灣楊屋道8號荃灣西如心酒店7樓
而家改返做單點午市一樣好食,本身做開中高檔客,環境舒服
棉花雞夠嫩身,啖啖肉 魚肚同冬菇吸曬雞肉味,好食
欖菜炒豆角 炒得脆綠爽口 岩撈飯食,就咁食就濃味左D
鮮肉燒賣,放左蟹籽係面,燒賣夠大粒,肉餡鮮甜大隻
蝦餃個皮好煙韌 蝦肉爽甜
平均消費$300
評分8/10
荃灣楊屋道8號荃灣西如心酒店7樓
2021-09-12 1771 瀏覽
book左幾次終於成功預約到,今次唔係包廂位,無景睇,但餐巾餐具的確比普通茶樓乾淨企理。1. 鮮蝦腸粉- 睇樣以為普通,食落有驚喜。皮好滑,而且有種清香味,蝦都好大隻,啖啖肉。2.松露餃(唔記得全名)Ig-able,皮薄,又重菇味,正。3.香煎和牛包唔鐘意食牛肉嘅長老都話好食。4.燒賣-正常5.紅豆椰汁糕-有椰香味,唔系大菜糕質感

鮮蝦腸粉

2.松露餃(唔記得全名)
Ig-able,皮薄,又重菇味,正。
松露餃

3.香煎和牛包
唔鐘意食牛肉嘅長老都話好食。

香煎和牛包

松露餃
香煎和牛包
紅豆椰汁糕
2021-08-30 3981 瀏覽
之前在這店吃過晚飯,小菜做得美味,今天約朋友來吃午餐,試試點心做得如何。訂檯12:00,準時到達,只見大廳已差不多滿座,待應帶我們去房內,環境比大廳更佳,可以透過大窗望到外面的美景。午市有精選點心優惠,每款38元。我通常都會點蝦餃,燒賣,叉燒包,腸粉等,再加一些小食類便夠了。小食:金磚豆腐,豆腐一片片整齊排列在長碟上,豆腐面層炸得非常焦脆,味粉鹹道適中,內層保持綿滑,在脆與滑之間,可以微微細嚼又可以一滑入口,是一道不錯小吃。脆皮素千層,這個小吃份量十足,六大件層疊在碟上,腐皮被包裹得扎扎實實,側面看是層層相疊,沒有餘隙。面層鬆化,內層乾爽,但味道不夠,較淡口,可能預計要醮上酸甜醬同吃,所以不會做得太濃味。在我看來因為這種淡口和乾脆,失掉了吸引味蕾的效果,令這小吃變得平平無奇了。點心:荀尖鮮蝦餃,餃皮厚度均衡,蝦肉彈牙,筍尖爽口,每隻都漲卜卜,好味道。霸王蒸燒賣,燒賣面層鋪滿蟹籽,顏色豔麗,內層豬肉餡不肥膩,口感充實,爽口好吃。海參珍菌餃,像水晶飽一般透明的餃皮,顏色帶點藍,餃內有混和了粒粒的海參和珍菌,材料多,入口可輕嚼,味道合口胃。雪山叉燒餐包,面層酥皮,內層是醬汁豐富的叉燒餡,啖啖

小食:

點心:

雪山叉燒餐包,面層酥皮,內層是醬汁豐富的叉燒餡,啖啖美味。

黃沙豬潤腸,這點心通常是酒店的中菜廳才可吃到,今次見到有供應也叫了一碟,豬潤爽滑甘甜,每件腸粉內都包了一片豬潤,腸粉皮不過厚,真材實料,吃得滿意。還有兩條菜心伴碟,菜心嫩綠易吃沒有渣。

瑤柱珍珠雞,大大隻,糯米晶瑩濕潤,口感煙煙韌韌卻不黏牙,瑤柱肉碎冬菇和醬汁混合味道合適。

總的來說,點心做得不錯,在酒店吃到38元一碟點心算便宜。
金磚豆腐
海參珍菌餃
黃沙豬潤腸
瑤柱珍珠雞
2021-08-15 2226 瀏覽
家中有長輩將會離開香港🇭🇰所以在長輩離港前我也決定請他們吃一頓豐富的晚餐,作一個道別!離別總是傷感但有緣一定會再聚😉 有時候我們一家人也喜歡在如 飲茶吃飯,因為它們的食物性價比高有質素而且服務還真的很好!二話不說就提前先把房間訂好😁 方便長輩們聊天!每次來到中菜廳,經理Julie都非常有禮貌跟我們打招呼,也記得我們的名字所以每次來到都有一種賓至如歸的感覺❤️ 今次聚餐是因為專登想請長輩吃飯所以我們也提前預訂了一些食物和燉湯,也專登麻煩了Julie經理幫我們安排及給予意見!今晚是一個特別的聚餐,當然要開香檳🍾慶祝一番🥂真的非常細心看到我們開酒也為我們準備了兩碟熱辣辣的送酒花生魚仔❤️先來的是提前預訂的「雲南野生菌螺頭燉花膠湯」燉湯非常鮮甜而且一點也不油膩,花膠份量也不少!「蠔皇海味拼」有南非八頭鮑魚,海參,花膠😁 這碟海味拼按人頭每人叫了一份,我覺得這個價錢真的很吸引,最喜歡它們的鮑魚,烹調得很好煨得很入味,口感滑嫩有嚼勁👍🏻抵食!另外還加了岩米(因為之前吃過對這個岩米印象非常深刻所以專登加了,真的要再次感謝Julie經理的幫忙及安排🙏🏻)岩米是由芝士及藜麥製成,非常特別和香口,大家也很喜歡

今晚是一個特別的聚餐,當然要開香檳🍾慶祝一番🥂

先來的是提前預訂的「雲南野生菌螺頭燉花膠湯」
燉湯非常鮮甜而且一點也不油膩,花膠份量也不少!

「蠔皇海味拼」

有南非八頭鮑魚,海參,花膠😁 這碟海味拼按人頭每人叫了一份,我覺得這個價錢真的很吸引,最喜歡它們的鮑魚,烹調得很好煨得很入味,口感滑嫩有嚼勁👍🏻抵食!另外還加了岩米(因為之前吃過對這個岩米印象非常深刻所以專登加了,真的要再次感謝Julie經理的幫忙及安排🙏🏻)岩米是由芝士及藜麥製成,非常特別和香口,大家也很喜歡😁🙏🏻

「豉油王煎🦐大蝦」

平常每次來吃飯都必吃「千島蝦球」😝
今次試一下別的菜式,煎大蝦每一隻都非常有份量都幾大隻😍 肉質入口爽彈煎得非常香入味👍🏻

「炭燒安格斯牛肋骨」

上枱時賣相幾吸引,牛肉入口很香炭燒味😍而且肉質軟質一點也不柴口,的確幾有驚喜👍🏻值得一試

「烤菠蘿咕嚕肉」

果然是廚師推介的一道菜之一,咕嚕肉入口香脆,內裏肉質鮮嫩有肉汁😍 酸酸甜甜味道非常開胃👍🏻 而且價錢也很抵食,跟某些大型連鎖餐廳的價錢差不多!但是味道及食材絕對是更勝一籌👍🏻👏🏻 仲有旁邊的烤菠蘿🍍真是鮮甜又解膩👏🏻

「清蒸星斑」

條星斑好大條,提前預訂了一條大約兩斤重的🐟 蒸的時間剛剛好😀 非常新鮮,魚肉鮮甜👏🏻 唔錯!

邊食邊傾,有D餸菜唔記得左影相🤣🥲仲有「正宗鹽焗雞」、「金湯酸菜魚」!兩樣菜式都好岩食!有位長輩喜歡吃辣,專登為她點了金湯酸菜魚😁 廚師是用了斑片來烹調所以魚質非常嫩滑沒有半點魚腥味👏🏻 酸菜魚酸辣度剛好,裡面還有很多萵筍、粉條等配菜,非常惹味😁 長輩們大讚👏🏻(仲話好食過海港城果間好多🤣)

當日波士頓龍蝦🦞有做優惠,所以專登叫左一人半隻龍蝦配伊面做主食!因為唔想食上湯咁清😂 專登轉咗做薑蔥龍蝦伊面!
當日嘅龍蝦非常新鮮,入口鮮甜肉質口感彈牙👍🏻 大家都讚不絕口,又新鮮又抵食!

最後甜品仲食咗「雙皮奶」,呢度既雙皮奶真係好好食,又香又滑又唔會好甜👏🏻 多謝Julie經理的推介,成餐飯都非常滿意,最緊要係長輩們食得開心❤️
2021-08-06 1341 瀏覽
生日訂位食飯,一星期前打電話book 咗,講明會帶BB!好難想像一間「酒店」中菜廳連BB櫈都無一早準備定俾客人!要我哋埋到台,個侍應先施施然去拎,起碼等咗超過5分鐘!第二,星期五晚市!唔明點解可以唔夠人手,每樣嘢都要等!上菜又要等勁耐,聽到隔離台都係咁催促侍應上菜!唔好諗住呢度好高級,環境只係似普通中式茶樓!但價錢收咁貴!根本唔值!呢排片皮鴨做promo ,訂台時一早講咗訂埋!嚟到落單reconfirm 時,三催四請結果個部長話要check booking ! 搞咗勁耐,成肚火!隻鴨上到嚟根本又肥又油完全食唔到!自己睇相!另外叫咗個海斑兩食、同2個老火湯,都只係不過不失原本拎咗個生日蛋糕嚟,最尾心情差到都唔想切同部長講話埋單,蛋糕我哋拎返走!跟住又要再等等等……… 仲拎錯埋其他人個蛋糕過嚟俾我!餐飯成千蚊食到咁,真係無下次!已經black list 呢間嘢!

另外叫咗個海斑兩食、同2個老火湯,都只係不過不失

原隻片皮鴨
2021-08-06
2021-08-02 1169 瀏覽
今次去咗呢一間如心酒店嘅中菜廳食飯,之前試過佢哋嘅自助餐,今次就試下佢哋嘅中菜,見到環境都唔錯,十分寧靜,少卻咗平時酒樓嘅喧鬧,咁就可以好好咁享受晚餐。見到佢哋嘅枱都比較遠,所以大家都有各自嘅空間,餐廳都有房,所以如果多人嘅話就可以入房坐。今次因為多人所以就嗌咗好多嘢食,例如花旗參椰皇燉雞,紅燒生翅,油泡斑球,蒜香骨,竹笙木瓜煮南澳帶子,脆皮炸子雞,魚肚絲浸菜心,彩蛋芙容煎米粉,肉絲煎米粉。炸子雞 十分之脆口,而且肉質十分之嫩,食物樣樣分量都好足,而且因為今次人數比較多,所以佢哋都好樂意幫我哋分開一份一份,咁就可以免卻衛生同埋分菜嘅煩惱。而甜品方面亦都可以各自選擇,我地叫咗杏汁蛋白露,紅豆沙湯圓,桂花糕,食完之後就飽飽返屋企啦。 服務方便,服務員都十分專業,而且收碟同換碟速度好快,特別要多謝餐廳嘅一位姜經理,事緣同家人食飯嘅時候,依位經理認得出屋企人係以前佢20年前曾經工作過一間酒樓嘅客人,不得不讚嘆佢嘅記憶力,隔咗咁多年都認得屋企人,真係覺得好感動同窩心,而且十分之殷勤,實在值得下次再嚟。
2021-08-01
2021-07-30 869 瀏覽
這間是酒店的中餐廳,當然有些期望,吃過後也沒有失望。和家人共三位中午嘆茶,吃了以下點心和小食:蝦餃皇:吃到原隻蝦肉,正常水準。炸芋角:鬆脆好味。燒賣:正常水準。韮黃蝦腸:足料、滑、正。煎花枝餅:這個是小食,彈牙、新鮮、正。瑤柱鮮蝦菠菜餃:足料,瑤柱鮮味。海參珍菌餃:吃到爽口的海參和珍菌。懷舊千層糕:這是錯點的,但也不錯,不太甜。優惠期間所有點心劃一價錢,如果是下午茶有些點心更便宜。總體不錯,地方寬敞,可惜未有C區和D區,會再光顧。
這間是酒店的中餐廳,當然有些期望,吃過後也沒有失望。

和家人共三位中午嘆茶,吃了以下點心和小食:

蝦餃皇:吃到原隻蝦肉,正常水準。
炸芋角:鬆脆好味。
燒賣:正常水準。
韮黃蝦腸:足料、滑、正。
煎花枝餅:這個是小食,彈牙、新鮮、正。
瑤柱鮮蝦菠菜餃:足料,瑤柱鮮味。
海參珍菌餃:吃到爽口的海參和珍菌。
懷舊千層糕:這是錯點的,但也不錯,不太甜。

優惠期間所有點心劃一價錢,如果是下午茶有些點心更便宜。

總體不錯,地方寬敞,可惜未有C區和D區,會再光顧。
2021-07-05
2021-07-24 1969 瀏覽
今天去酒店的中菜廳吃晚餐,服務和食物都令人滿意。用電話留座,到達時很快安排入座,大廳有十張檯,檯與檯之間有一段距離,座位闊落,令人坐得舒服。以為平日客不多,後來整個大廳也滿客了。叫了時令精選套餐,食物款式不多,三餸一羹一飯一甜品,對於胃口小的我們來說這份量是足夠了。菜未上先吃檯上的蜜汁珠豆,味道不錯,蜜汁很多,吃每一口珠豆都感覺甜蜜,豆身不過硬,輕輕咀嚼就可以了。蜜汁叉燒拼鹵水豆腐,位上,每人一份,每碟有三片叉燒及豆腐。叉燒有咬口,不肥不膩,帶有蜜味的叉燒,鹹甜適中。豆腐皮硬內軟,豆腐注滿鹵水的汁液又不過分,吃得滋味。花膠竹笙瑤柱羹,羹夠熱,材料豐富,滿口都是花膠竹笙瑤柱,花膠竹笙爽口,瑤柱絲鮮甜,濃稠適中,味道不錯。翡翠扣原條剌參,剌參小小一條,彈性佳,叉住剌参時要小心,因為經常會滑出來,如果掉落獻汁上就會把汁液淺出弄髒衣服。伴碟的西蘭花爽口,兩粒白果不苦,吃起來軟軟的。碧綠炒雞球,這個菜式不是位上,而是大碟上檯,玉豆炒得爽翠,顏色保持嫩綠,雞肉嫩滑,有點點蒜泥均衡地掛在食材上,用來配飯吃就很不錯,所以我們要求把炒飯也一齊送來。蔥花海鮮粒炒飯,這個是位上,碟中間有一大球炒飯,擺放工整

蔥花海鮮粒炒飯,這個是位上,碟中間有一大球炒飯,擺放工整,飯粒粒分明,飯內布有不少帶子肉,小量蝦肉,菜粒,蔥花、蛋絲混合一起,甘香可口。

甜品本來是鮮什果涼粉,但經理告訴我們今晚沒有涼粉,換楊枝甘露給我們。楊枝甘露內可以吃到芒果肉,西柚肉,雖然不夠香滑但酸酸甜甜的味道調配合適。

惠顧酒店級食店,吃得好固然重要,服務水準也要好才行。茶不夠濃味要求多放一個茶包壺,待應很快就幫我們加了。有查詢解答良好,幫忙拍照有耐心,揚手即有人回應,經理和待應都有良好服務態度,所以這頓晚餐吃得滿意。
蜜汁珠豆
翡翠扣原條剌參
碧綠炒雞球
蔥花海鮮粒炒飯
2021-07-22 843 瀏覽
荃灣如心7/F純價錢地點地方計係掂👍🏻$168一隻片皮鴨1食👍🏻片皮鴨.包皮.黐到實晒.皮同皮之間冇紙隔🥺鴨係正常.$168仲想點(酒店包房食)炒鴨粒包生菜炒鴨絲涼瓜炆鴨件尼三味做法冇問題.重點係鴨唔得👉🏻👈🏻食落鴨肉.乾到一個點.而且散肉🥺蟹🦀鉗.一讚.真係蟹肉.夠晒大隻有心之作.今時今日仲有.萬幸🙏🏽琵琶豆腐.🤣😂個配菜芯最好食.甜爽脆👍🏻.豆腐本身就冇咩特別.牛柳粒炒豆.豆粒爽脆.牛柳粒反而咬落冇左肉質感.合格既🤷🏻‍♂️炸子雞蝦片.懷舊蝦片好好味😝.雞本身咬落都有爆汁.蛋白蒸魚塊.蛋白比較稀旦可以既.魚塊有點散👉🏻👈🏻牛骨肉切片.尼個👍🏻嫩口.有汁蝦多士.個多士唔夠脆.蝦太少😔炸菇.普通程度(屋企自制都得😝)椒鹽魚鮫.尼個味道開心.不過就少左d😂上湯時蔬.清.甜👍🏻炒鮮奶.👌🏼la
荃灣如心7/F
純價錢地點地方計
係掂👍🏻
$168一隻片皮鴨1食👍🏻

片皮鴨.包皮.黐到實晒.皮同皮之間冇紙隔🥺
鴨係正常.$168仲想點(酒店包房食)

炒鴨粒包生菜
炒鴨絲
涼瓜炆鴨件
尼三味做法冇問題.重點係鴨唔得👉🏻👈🏻
食落鴨肉.乾到一個點.而且散肉🥺

炸子雞蝦片.懷舊蝦片好好味😝.雞本身咬落都有爆汁.

蛋白蒸魚塊.蛋白比較稀旦可以既.魚塊有點散👉🏻👈🏻

牛骨肉切片.尼個👍🏻嫩口.有汁

蝦多士.個多士唔夠脆.蝦太少😔

炸菇.普通程度(屋企自制都得😝)

椒鹽魚鮫.尼個味道開心.不過就少左d😂

上湯時蔬.清.甜👍🏻

炒鮮奶.👌🏼la
2021-07-08 1216 瀏覽
本身星期五晚上walkin諗住食$168片皮鴨,點知一早已經俾人預訂哂,唯有立即再訂下星期再黎食。職員好有禮貌仲留左間房俾我地一家靜靜地咁食飯。第二次再黎,叫咗片皮鴨兩食,d皮燒得幾脆,又唔會好似出面d皮咁油淋淋食兩塊就覺得好漏咁,d麼麼皮又夠薄夠熱。伴菜如果唔夠都可以追加。第二食要左鴨鬆生菜包,好味,唔會好蘇又食到鴨味,不過唔夠生菜。另外叫左個龍躉二食,其中一個係花雕蛋白蒸,都幾特別,值得一試。
。伴菜如果唔夠都可以追加

因為屋企裝修,所以入住荃灣如心酒店,並與朋友首次於酒店中菜廳-如,享用午餐,當時已感受到餐廳員工的殷勤款待,尤記得當日餐廳經理Wendy很主動地上前爲我們推介酒店正在推廣的晚市$168片皮鴨。於是,我在前晚約埋朋友四人一起品嘗,結果發現果然貨真價實,真材實料,而且味道出色,再加上Wendy經理和她團隊的殷勤招待,確實做到賓至如歸。所以事隔兩天,我夫婦二人今天不得不再次光顧,一隻片皮鴨兩食,份量適中,而且食物和招呼同樣保持水準,不得不讚!
2021-06-27
  • 片皮鴨
2021-06-27 845 瀏覽
父親節前一日提早慶祝,因為有優惠所以預約了這間餐廳,餐廳環境及裝修普通,座位算舒適,我們準時到達並通知上菜,等了3個字還未見第一道菜,再等5分鐘才上第二道菜(夏日佛跳牆)看到時是有些失望,材料只有一粒大元貝,螺頭及幾舊瘦肉,味道都算清甜,但聽到佛跳牆期望會多點矜貴海味,之後就送上鮑魚扒菜,再追問職員,他們先發現上漏第一道菜(大蝦沙律),再等5分鐘沙律沙律送到,我們先吃沙律,大蝦彈牙有鮮味配上三色瓜(西瓜,蜜瓜同哈密瓜),途中又送上蒸魚,整張枱都放滿碗碟,但一盅盅吃完的佛跳牆冇人清理,職員在旁也沒有理會,食完沙律後沙律醬沾滿碗碟,之後用同一個碗吃蠔油鮑魚及豉油蒸魚,直至老公不能接受混醬的奇怪味道,通知職員更換碗碟,但職員只為他更換,我們再要求才更換其他人的碗碟,之後食完上湯浸菜膽,賣相十分家常菜(完全唔想影)菜十分老,十分難咬開,食整個碗都是水,又冇人更換碗碟,再要求下才更換,期後的炒麵味道都不錯,因為爸爸的生日接近父親節,我們一早準備自製蛋糕並請職員代放在餐廳的雪櫃給爸爸驚喜,但我們未通知職員,職員主動在爸爸面前問我:「你地仲有個蛋糕喎」整體味道不錯,只有一兩道菜有少問題,但酒店級既餐

整體味道不錯,只有一兩道菜有少問題,但酒店級既餐廳,服務質素有待改善(職員係有禮貌的,但服務流程安排需要改善)價錢四人埋單平均每人5百

大蝦沙律
大蝦沙律
2021-06-26 570 瀏覽
糸OpenRice book 左位準時到都冇位,佢地開左個對面宴會廳,入左去然後好少人理,然後點心每十五分中黎一碟,然後又漏單,甘既價錢味道相當普通,點心大多三粒吾大碟。食完肚餓過未食。然後食左一個中為左close 個宴會廳迫你埋單,隔離枱鬧爆個侍應,都冇話埋單埋咩單。仲要糸父親節攪到食得勁吾開心。Handle 吾到咪學人開位收booking⋯以後不會再幫襯,cheap cheap酒樓都好過佢。特別日子或非特別日子都0米去

$200 (早餐)