2011-10-01
是日去完海洋公園哈囉喂,成夜晚11點幾半先去到旺角~點知見到大門橫丁未關門,仲有人等緊位,一於去食!!!(對不起呢~因為肚餓,所以冇影相.,第一次寫~多多包涵)其實我之前已經幫襯過2次,不過兩次都係午餐,我都覺得好好食~係門口見到有一個大牌,寫住10點後燒物割價!!?好多小食都係十多元~好似都幾抵WO!!等5分鐘都冇就有位~D服務生都好好態度,一D都冇黑面!!同埋佢地上菜都好細心,同埋收拾GA速度都好快!!最好係我再加單,等左一陣都唔見有野食出,又冇拎電腦單俾我,我仲以為漏左.....點知我再問個服務生姐姐D野食到未,佢都唔駛睇電腦,就講得番我叫左D咩野食,仲即刻幫我追單~服務一流~~~好~講番野食~我同男朋友叫左一個烏冬,7個小食~~小食有好多款式,但係個量唔多~限量札幌咖哩烏冬----好濃郁GA湯底,D烏冬好彈~附送GA溏心蛋同餃子就比較一般~燒茄子---同出面GA燒茄子冇多大分別芝士磨菇---芝士係原隻磨菇上面,好重菇味~OK~泡菜牛肉---呢個好特別,牛肉包住D泡菜,辣辣地~,但牛肉有D腍芝士牛油燒薯仔---呢個係一隻小薯仔上,用錫紙包住,薯仔周圍係芝士,要用小鐵匙食~蟹肉忌廉
等5分鐘都冇就有位~D服務生都好好態度,一D都冇黑面!!
同埋佢地上菜都好細心,同埋收拾GA速度都好快!!
服務一流~~~
好~講番野食~
燒茄子---同出面GA燒茄子冇多大分別
芝士磨菇---芝士係原隻磨菇上面,好重菇味~OK~
蟹肉忌廉薯餅----呢個一般,但一咬落去,唔係好夠熱,但佢個沙律醬係朵花咁樣~好靚~
芝士蟹籽雞肉串----呢個好特別,D芝士好好食~推介
芝麻沙律(個夠我唔係好FIRM)---好好食~D芝麻醬好香~有生菜,粟米,半隻蕃茄,好新鮮~我男朋友FAVOUR!!!
仲叫左一杯乳酸飲品~細細杯,算OK啦~
就食物同服務態度我係會再幫襯GA~~因為仲有3個限量烏冬未試~~~