2017-11-18
早兩日我去咗大滿起食放題 咁我去幾日嘅時間係八點 呢個時間都比較多人 都幾full 所以去之前記得要訂位嘢食種類多就一定唔使講但有一點要讚嘅就係佢比其他放題多一啲特別嘅嘢食=肋骨大家都知道食肋骨最怕就用刀叉分開兩條骨並且唔好整污糟個嘴 但係佢好有心機咁已經斜切左舊骨 所以食起嚟都比較方便 表面佢都燒得相當之有肉汁 唔會太老 大細都啱啱好 值得加分 另外都一樣好食嘅就係雞翼同埋羊架 兩個非常之有肉汁外面燒得好乾脆 但係裏面仍然好嫰口 每一次來都一定會食一坐低嘅時候仲送咗一個刺身拼盤 但我本人一個人唔食魚生所以剩下嘅份量都比較多 呢一個就係唯一需要損分嘅地方 因為佢冇按客人需要比適當嘅份量另外一個一定要注意嘅位置就係有清酒同梅酒提供 兩個都係非常之有水準啦 就算佢係不斷refill 非常易入口所以飲多啲都唔夠都冇問題少甜幾清新唔會太苦呢度除咗普通寫紙放題愛 仲有磯燒同埋蒸嘢食淨 係蒸野食方面我哋叫咗豪扇貝同牛肉 全部都好新鮮冇雪藏味 提醒一下蒸豪嘅時候可以去除豪學可以蒸得比較快最後要提一提嘅係侍應嘅服務我覺得係我食過最有效率嘅 因為我計過落
少甜幾清新唔會太苦
最後要提一提嘅係侍應嘅服務我覺得係我食過最有效率嘅 因為我計過落單度嘢食嘅時間其實3分鐘就已經送到 非常之快 呢個比我非常之好嘅印象