2023-04-24
趁未到夏天, 嗱嗱臨約朋友去燒多次嘢食🤓之前朋友嚟過呢度話啲枱好方便可以直接圍住個爐食,所以已經心郁郁上嚟。由屯門西鐵站搭K51港鐵巴士,大約20-30分鐘到大欖總站步行5分鐘就到,都算方便🔅全日港式燒烤 (六、日及公眾假期) $190/位 13:00-23:00除咗可以分時段食仲可以選擇全日燒烤,由朝燒到晚都得食物全部都擺得好整齊同乾淨,感覺衛生👍🏻雞翼有八款醃料,川辣麻辣雞煲風味、土匪雞翼都好特別,味道惹味濃郁,特別麻辣味辣得好過癮🥵除咗雞翼,個人覺得佢嘅金沙骨同埋叉燒粒都必試!金沙骨醃料甜而不膩,肉質柔軟嫩滑,同行朋友都大讚。肉類方面仲有多春魚、咖喱魷魚、香茅豬扒、西冷牛扒等等飲品方面,同一般燒烤場一樣都係包一支水同一罐飲品。不過值得一讚佢有得揀罐裝烏龍茶,冬瓜茶,菊花茶呢啲唔係汽水類嘅飲品。仲可以補差價換支裝飲品甜品有多款雪糕可以揀,不過就要自費。仲有BBQ好好食嘅莎莉蛋糕🤩未試過嘅一定要買黎試吓,唔洗解凍,厚切,燒到微脆就食得,好重牛油香味😋🔅升級爐費 $90除咗有炭燒火鍋之外,仲有一個網跟埋,燒嘢食快好多,而且仲唔洗叉住咁辛苦,懶人必需品😆餓起上嚟都可以好快有得食。炭燒
🔅全日港式燒烤 (六、日及公眾假期)
$190/位 13:00-23:00
🔅升級爐費 $90
除咗有炭燒火鍋之外,仲有一個網跟埋,燒嘢食快好多,而且仲唔洗叉住咁辛苦,懶人必需品😆餓起上嚟都可以好快有得食。炭燒火鍋本身已經有菜有粉絲同埋豚肉片係入面,加湯煲起就OK。娃娃菜好清甜。火鍋配料可以喺自助區拎埋,有蔬菜類同埋粉麵可以選擇,有烏冬、公仔麵、蘿蔔、生菜、枝竹等等。一邊打邊爐,一邊燒嘢食,非常之特別嘅燒嘢食
下次約埋一大班朋友,仲可以book一間大房入面有遊戲機玩仲有冷氣嘆,望落好舒服