2024-02-26
#foodielagblah屯門任食任玩的BBQ+打邊爐😍⁉️⁉️ @tlc_bbq 秋風涼,最適合barbecue‼️🍖今次嚟咗呢間任食,既可以一邊燒烤一邊打邊爐嘅大欖燒烤🍖!食物選擇眾多,新式嘅燒烤爐唔洗拎住燒烤叉慢慢等,可以一次過同步燒唔同嘅嘢食,座位寬敞可以慢慢燒住吹水,啱哂一班朋友聚舊!🥰.食物🥘:種類齊全,肉類有雞翼、牛仔骨、鮮牛肉、叉燒、雞扒、咖哩魷魚等;打邊爐嘅午餐肉、腸丸類亦都好豐富;蔬菜則有三色椒、茄子、娃娃菜、生菜、金菇、冬菇、南瓜、粟米等可供選擇。最令人驚喜嘅係除左餐包同方包之外,連窩夫餅都有得燒♥!.呢款新式嘅燒烤爐升級做圓枱,中間可以擺放小鍋配合豬骨湯打邊爐,圍著小鍋嘅就係特製燒烤網可供燒烤🍖。懶人最愛!一次過滿足你兩個願望啊!呢個setting最啱同朋友一齊圍爐取暖傾計食花生🥜!💰價錢:六/日夜間(6-11pm) 每位成人$188,開爐費$80,我哋三人個除返開,都係每人$215!食咗3 rounds,勁抵!!💖.如果人數眾多,大欖燒烤亦有唔同嘅燒烤小屋俾你選擇,小屋內有冷氣,亦有不同嘅休閑娛樂設施,如打麻將、boardgame、唱k,最啱打返幾圈~( ´▽`)
任食任玩的BBQ+打邊爐😍⁉️⁉️ @tlc_bbq
食物🥘:
最令人驚喜嘅係除左餐包同方包之外,連窩夫餅都有得燒♥!
💰價錢:
如果人數眾多,大欖燒烤亦有唔同嘅燒烤小屋俾你選擇,小屋內有冷氣,亦有不同嘅休閑娛樂設施,如打麻將、boardgame、唱k,最啱打返幾圈~( ´▽`)。
1️⃣迷你燒烤小屋🛖(6人起)
2️⃣白色燒烤小屋🛖(8人起)
💰價錢約$250-350左右不等,視乎星期幾。
📍: 大欖燒烤 屯門大欖涌村385地段
地點有少少僻,但公共交通都好方便,有小巴43B、城巴952、九巴61M、52X,地鐵巴士K51都去到~
❇️請預先於網站訂座。❇️
#燒烤#港式燒烤#聚會#聚會好去處#大欖#大欖燒烤#屯門#屯門美食