5天前
日間時段(13:00-17:30)假日收費,成人$198,開爐費$80(一個爐供2-8人用),兩位即係$476。流程:1. 門口先付款(現金、八達通、payme、alipay、wechat pay,$500以上,可以VISA)2. 拎收據,戴手帶,跟職員指示,係場內不同區域揀位3. 帶埋收據去用具處拎嘢,包括圓形大燒烤網、火鍋盤、餐具(紙杯、紙碗、紙碟、竹筷子)、裝食物碟、紙巾、蜜糖+掃、燒烤夾4. 用裝食物碟去食物區拎嘢食燒烤食物款式都算多,一般燒烤會食嘅嘢都有齊,不同種類事事正正放哂係雪櫃入面,十分企理。除咗燒烤,仲可以打埋邊爐,有自助湯底俾你自己搞。燒烤食物大部分都試過,質素正常,醃製肉類味道亦不錯。牛仔骨、雞翼(有五款味,我個人覺得蒜蓉、川椒麻辣呢兩款好味)、金沙骨、咖喱魷魚是必食之選。飲品有汽水機、橙汁、青檸水、咖啡、花茶,仲有冰塊提供,呢啲全部費用已包,任飲。另外有付費食品飲品,例如棉花糖、雪糕雪條、樽裝支裝罐裝飲料、啤酒。總結:之後會再去幫襯(前設天氣一定要涼啲)。場內環境乾淨企理(廁所清潔無異味),全場禁煙(好重要),空間感足(爐與爐之間好闊落,一啲都唔侷促),食物嘅款
流程:
2. 拎收據,戴手帶,跟職員指示,係場內不同區域揀位
4. 用裝食物碟去食物區拎嘢食
除咗燒烤,仲可以打埋邊爐,有自助湯底俾你自己搞。
總結:之後會再去幫襯(前設天氣一定要涼啲)。場內環境乾淨企理(廁所清潔無異味),全場禁煙(好重要),空間感足(爐與爐之間好闊落,一啲都唔侷促),食物嘅款式、味道、質素滿意,員工做嘢快手,收費合理。