2023-09-21
將軍澳pop corn呢間❤︎︎大將❤︎︎日式火鍋放題地方超大,以日式木系裝修風格為主題,樓底高座得好舒服🩵設有自助吧,小食,甜品,糖水自取,款式都相當多。😋湯底我地揀左新出嘅人蔘雞湯鍋+$50,有成半隻雞架😍重有埋糯米喺入面,新鮮雞加埋精選高麗人蔘,啖湯好鮮甜滋補😋記得飲啖湯先開始打邊爐,呢個湯夠味都唔使點豉油啲火鍋配料都好夠味👍🏻牛我地揀左$388嘅澳洲和牛牛小排𒊹︎嚴選和牛胸腹眼~ 豬牛羊雞海鮮🦞咩都有齊😋最正係來左3 round牛都keep到水準👍🏻好多地方第二round都走晒樣😅推介必食𒊹︎澳洲和牛牛小排𒊹︎肉質細緻柔嫩,𒊹︎安格斯牛小排𒊹︎肉質柔軟甘甜,𒊹︎特選羊卷肉𒊹︎肉味清香帶甜,羊羶味唔太重。記得出去自助區食埋自製窩夫😋有蛋漿比你加落去,旁邊重有供應埋漏斗計時器⏱️一分鐘就食得,重有唔同嘅醬,朱古力脆脆等等比你加落去,重可以加埋雪糕🍦添😋超正唷🩵📢由23年9月15日起大將重會推出爆膏大閘蟹+安格斯火鍋放題只需$398咋😮鍾意食大閘蟹🦀同火鍋放題千祈唔好錯過呀😀💁🏻♀️優惠直至另行通知✨
💁🏻♀️優惠直至另行通知✨