2023-08-22
大將 而家推出左個夏新の作 就系日式和牛涮涮鍋x雞煲 呢個組合相當新穎🤪仲要系120分鐘放題 一於吃到飽吾同套餐有吾同野食比大家簡 但一入到去 就見到個超級豐富既自助吧 有炸雞 餃子 壽司 泡菜 中華沙律等前菜 仲有野菜 例如有生菜 菇 翠玉瓜 連蟲草花都有 又有丸類主食 當然都吾少得甜品 有雪糕 泡芙 窩夫等等 超級多野食比大家簡😚🐮澳洲和牛牛小排·嚴選和牛胸腹眼 $388肉類有10款 而海鮮就有8款 全部任食 好滿足🥰🔸️黃金壽喜燒湯底 +$10香甜既壽喜燒汁 加埋蛋醬落啲牛肉到 真系冇得輸🔸️味噌雞煲 +$10岩曬吾食得辣既朋友 甜味噌醬 鹹得黎帶點甜雞件索曬啲醬料好惹味 仲可以冇限refill 🔸️澳洲和牛牛小排油花好靚 肉質嫩滑👍🏻🔸️安格斯牛小排肉味濃郁 入口即融🔸️昆布漬雞肉將雞肉切絲再用昆布調味 感覺幾fresh 食落仲好滑溜🔸️帶子·魷魚·黑魚片帶子好新鮮 口感彈牙雞煲湯底最岩就系食魚片 味道有啲似酸菜魚💭剩系menu都已經有22款野食 自助吧又有前菜小食蔬菜主食 連雪糕等甜品 全部都任食 真系好爽 牛肉質素又非常好 星期一至四仲可以加時到150分鐘 最岩放工後放肆下🤤
🐮澳洲和牛牛小排·嚴選和牛胸腹眼 $388
肉類有10款 而海鮮就有8款 全部任食 好滿足🥰