2018-12-12 92 瀏覽
呢間餐廳喺大角咀,但我哋由太子站行過去,都行咗一陣先去到,等間鋪唔難搵,一眼就見到講返嘢食 韓燒任食,可以拎嘅嘢食好齊全有肉 有菜 有前菜 有熟食 有魚生 仲有湯有嘢飲正正常常你諗到嘅都有!!👍🏿👍🏿我哋拎咗啲燒肉 相當高質素全部都好新鮮 燒出嚟好香本身個味道調出嚟都好好又有提供生菜嚟包住啲肉食當然仲有其他菜另外,佢個韓燒爐會加多層紙防彈油!抵讚!👍🏿跟住又試咗啲熟食 個玉子燒真係好味 我哋食咗好多舊 又係值得一讚!除此之外 佢個湯都係相當值得一試個蕃茄牛尾湯 真係見到落咗好多料 有牛肉有好多蕃茄 煲出嚟好濃好好味!!飲完一碗又一碗!雖然話係韓燒 但都有得點刺身食 質素都有返咁上下而佢亦個糖水竟然係綠豆沙 暖胃又好味總括嚟講嘢食質素真係冇得彈,係好好味嘅韓燒佢服務都相當好 收碟快 落單又快上仲會教埋你點燒環境方面都係唔錯 唔會話成間餐廳都係油煙可能閑日去唔算太多人總結除咗比較遠之外 各方面都係相當高質嘅一間韓燒餐廳 好值得一試!
講返嘢食 韓燒任食,可以拎嘅嘢食好齊全
有肉 有菜 有前菜 有熟食 有魚生 仲有湯有嘢飲
正正常常你諗到嘅都有!!👍🏿👍🏿
我哋拎咗啲燒肉 相當高質素
全部都好新鮮 燒出嚟好香
本身個味道調出嚟都好好
又有提供生菜嚟包住啲肉食
當然仲有其他菜

另外,佢個韓燒爐會加多層紙防彈油!抵讚!👍🏿

除此之外 佢個湯都係相當值得一試
飲完一碗又一碗!

雖然話係韓燒 但都有得點刺身食 質素都有返咁上下
而佢亦個糖水竟然係綠豆沙 暖胃又好味
總括嚟講嘢食質素真係冇得彈,係好好味嘅韓燒

佢服務都相當好 收碟快 落單又快上
仲會教埋你點燒
環境方面都係唔錯 唔會話成間餐廳都係油煙

可能閑日去唔算太多人
2018-11-26
2018-12-11 61 瀏覽
陪老媽子去大角咀大同新邨探舅父,之後佢帶我地去佢屋企附近一間大同韓燒食自助餐,話地方和座位好寛闊;環境幽靜,食物乾淨同好味,需然係韓燒但一啲煙都無,一於要去見識下啦!佔有幾個鋪位闊;入到去感覺舒適,燈光柔和同佈置簡單,最特別係燒烤爐吸煙管係藏喺地下;油煙簡直全絶跡。飲品櫃有多種飲料可隨意飲用; (有酒精飲品除外)另有多瓶自家製嘅梅酒。沙津生菜夠新鮮。有濃郁中、西湯和滋潤糖水。最開心係有我自愛嘅三文魚,肥美鮮甜。生食物有帶子、鯖魚、各種肉類同瓜菜類,數之不盡。各種肉類都醃得入味,人口淋嫩。熟食琳琅滿目;有大豆芽菜、菠菜、秘製鳳爪、海帶、豆卜、薯仔和螺肉等等。師傅夠細心將橙同菠蘿已去皮;切好方便入口。飯後甜品有芒果同奶茶布甸。呢餐的確係好豐富,仲食完全身都冇油煙味👏🏻。

沙津生菜夠新鮮。

有濃郁中、西湯和滋潤糖水

最開心係有我自愛嘅三文魚,肥美鮮甜

生食物有帶子、鯖魚、各種肉類同瓜菜類,數之不盡。

各種肉類都醃得入味,人口淋嫩

師傅夠細心將橙同菠蘿已去皮;切好方便入口

飯後甜品有芒果同奶茶布甸。
呢餐的確係好豐富,仲食完全身都冇油煙味👏🏻。

• 肉類
2018-12-10 62 瀏覽
好耐未食過韓燒,今次揀咗呢間試吓。因為算係早嚟,所以都未算好多人。座位方面都坐得好舒服。仲有電視睇添。嘢食方面真係出乎意料之外,有超級超級多嘅選擇。基本上你想食乜嘢都有。放喺出面嘅熟食都預咗會凍凍地,但係佢啲壽司同埋個玉子燒都好食好特別。仲有感覺好衛生。嗰度啲店員好好人,問我地食唔食三文魚,仲話再想食仲可以添。又話可以比啲飯我哋食,真係服務得好周到。記得之前去元朗食韓燒,嗰張吸油紙係要加錢去換。呢度唔使加錢之餘,仲要好頻繁咁樣幫我地換,真係好好服務。仲有甜品食。其實仲有其他㗎,不過因為飽所以食唔到了。但係我覺得呢間餐廳真係好好。嘢食嘅味道都一流。最緊要係衛生同埋服務好。諗住過多一排再嚟。

好耐未食過韓燒,今次揀咗呢間試吓。

2018-12-08 91 瀏覽
都說近日分別光顧了兩間館子,吃了兩頓韓式放題。繼旺角的「韓牛韓式燒烤」後,另一間最近到訪過的韓國菜館,是這一間之前也吃過,位於大角咀的「大同韓燒」。 這店子與「韓牛韓式燒烤」最大分別的地方,除了價錢方面比「韓牛韓式燒烤」更加便宜,假如星期一至四光顧的話,成人收費只是 $168一位之外,是它的任飲任吃放題,只限兩個小時,就好像我光顧的這晚,我在晚上六時到來開始享受我的豐富晚餐,便要在晚上八時正交檯了。不過對我來說,兩小時的放題時間,已經絕對足夠。這兒雖比「韓牛韓式燒烤」的地方細小了點,但客人沒有那麼多,環境也較佳,坐得更加舒服。 我覺得這兒燒烤食物的味道是比「韓牛韓式燒烤」更佳的,而且也有些烤肉以外的食物較為出色。 燒烤食品方面,這兒的種類與「韓牛韓式燒烤」相若,大概都在三十款上下,較吸引的,是有連殼帶子可燒烤,可以加分。各款肉類都醃得不錯,基本上不用蘸燒汁已經夠味,而且味道也頗適中。 在燒烤食品以外,這兒是有刺身、壽司和玉子卷等日式食品可吃的,雖然刺身是最普通和常見的「三文魚刺身」,但師傅切得甚為慷慨,八件的三文魚橙白相映,甚為肥美,質素頗佳。特別的壽司和玉子卷
在燒烤食品以外,這兒是有刺身壽司和玉子卷等日式食品可吃的,雖然刺身是最普通和常見的「三文魚刺身」,但師傅切得甚為慷慨,八件的三文魚橙白相映,甚為肥美,質素頗佳。
特別的壽司和玉子卷都是不定期推出的,下了黑松露的卷物香氣誘人,加了蟹柳在裡面的玉子卷也做得有板有眼。
飲品方面,除了自取任飲的各式罐裝和瓶裝凍飲之外,還有自家製的「菊花茶」可喝。此外,這兒也有兩款韓式湯水供應。兩款湯水分別是「蘿蔔牛骨湯」和「泡菜蕃茄牛肉湯」,兩款我都試過,前者味道較好,後者就較開胃。
至於甜品,這兒雖然選擇不多,但當中的一款「紅茶奶凍」,茶味濃郁 ,我就幾喜歡。
不過雪糕方面,用的只是雀巢的出品,吸引力一般,已吃得很飽的我,就沒吃了。
  • 燒烤
  • 紅茶奶凍
2018-12-07 89 瀏覽
餐廳環境寬敞、乾淨,座位舒服,有六人卡位,開兩個爐,一齊開心燒!店員係我好印象深刻的,因為個個都親切有善,會主動換爐紙,教下作你點燒,做野快手有禮!熟食食物款式雖不算多,不過堅好味,我食燒蟹柳玉子,有料,味道good,仲要係熱。泡菜夠酸和辣,前菜螺頭、芽菜、菠菜都好味!沙律菜有三款汁揀,胡麻沙律汁、和風沙律汁、其中蒜蓉番茄沙律汁,酸酸地,好夠蒜蓉味,正!湯類都係令人有驚喜的,蘿蔔牛骨湯,裡面有蜆架,所以好清甜,同泡菜蕃茄牛肉湯都好濃郁,好似羅宋湯咁。最窩心嘅係橙已切成橙柳,可以淡淡肉咁食!三文魚刺身好肥美!韓燒就最怕燒到乾,又多鑊撈,呢間餐廳用左張牛油紙隔住,可以吸油,燒到唔乾,鎖住肉汁,又唔會有鑊撈!推介:雞翼、雞腎、雞軟骨、豬頸肉、牛肉、多春魚、三文魚,新鮮蔬菜呢個價錢,有這樣的質素,的確唔錯!

最窩心嘅係橙已切成橙柳,可以淡淡肉咁食!
三文魚刺身好肥美!
呢個價錢,有這樣的質素,的確唔錯!
2018-12-04
2018-12-06 36 瀏覽
大同是中國古代思想,指人類最終可達到的理想世界,代表著人類對未來社會的美好憧憬。基本特徵即為人人友愛互助,家家安居樂業,沒有差異,沒有戰爭。這種狀態稱為「世界大同」,此種世界又稱「大同世界」。今日有幸嚟到大同韓燒,呢度民風純樸,待客善良,令人感到賓至如歸。位置寬敞,適合一班朋友仔或者一家大細去大吃大喝。個爐都幾大,加張牛油紙衛生又乾淨。飲品好多選擇,最基本嘅都有。作為韓燒餐廳肯家定有泡菜啦,味道好唔錯,比一般超市包裝好嘅味道更好。肉類好多有16樣咁多其他蔬菜同魚肉,貝殼類,應有盡有。燒嚟食好多肉都醃好咗d味,唔駛沾醬都咁正。食得多燒烤燒肉,飲翻杯清熱菊花茶,無得頂。自助區有d黑松露帶子卷,另外三文魚🐟刺身厚切係可以食完再叫,味道一流。最後甜品,仲有一d疑似自家制嘅甜品🍮芒果布甸,仲有其他雪糕。睇下動L。「大同韓燒」,做到了「韓燒大同」的境界!
位置寬敞,適合一班朋友仔或者一家大細去大吃大喝。
個爐都幾大,加張牛油紙衛生又乾淨。
飲品好多選擇,最基本嘅都有。
肉類好多有16樣咁多
其他蔬菜同魚肉,貝殼類,應有盡有。
燒嚟食好多肉都醃好咗d味,唔駛沾醬都咁正。
食得多燒烤燒肉,飲翻杯清熱菊花茶,無得頂。
自助區有d黑松露帶子卷,另外三文魚🐟刺身
厚切係可以食完再叫,味道一流。
睇下動L。

「大同韓燒」,做到了「韓燒大同」的境界!
2018-12-06 41 瀏覽
任飲任食韓燒,大家應該食吾少🤩不過今日想介紹呢間抵食又有質素嘅韓燒👍🏻食物同飲品種類都吾少架!留意返~有d飲品要收費的😎環境夠闊落👍🏻我其中一樣最欣賞嘅就係呢張紙嗱!佢可以令到d肉類保持d肉汁,吾會乾爭爭!你知啦!有時吾覺意傾多兩句,d食物就⋯⋯燒焦了🤪🤪如果喜歡燒多春魚的話,有左呢張紙就一定吾會燒到條魚斷唒,爛唒🎊🎊另外呢個蘿蔔湯,我都想介紹俾大家,一黎好多紅蘿蔔,好入味,好甜之外,佢入面有好多蜆😋😋😋好鮮甜呢幅大家一睇就知啦!太细心了吧!岩唒我呢d懶人😅😅
任飲任食韓燒,大家應該食吾少🤩
不過今日想介紹呢間抵食又有質素嘅韓燒👍🏻

食物同飲品種類都吾少架!留意返~有d飲品要收費的😎

環境夠闊落👍🏻

我其中一樣最欣賞嘅就係呢張紙嗱!

呢幅大家一睇就知啦!太细心了吧!
岩唒我呢d懶人😅😅
2018-12-06 1028 瀏覽
星期二放工,幾個同事不約而同話想食韓燒,住在大角咀的同事介紹他屋企附近有間韓燒餐廳很不錯,便決定一試。餐廳不是傳統韓國料理店,但環境舒適,地方很寬敞,適合一大班人聚會,我們一行八人也不覺擠迫。餐廳是以自助形式拎食物,分別有熟食和肉類,而熟食有壽司、玉子燒、三文魚刺身、煎餃子、泡菜等等,應有盡有。壽司、刺身都算新鮮,但壽司刺身種類不多,唔夠喉,一個時段只有2至4款壽司,而刺身只見三文魚刺身。有驚喜的是這裡竟然有日本迷你紫薯,非常香甜,入口軟綿綿,令人欲罷不能。而燒肉材料也不輸蝕,肥牛、五花腩當然走唔甩,雞翼、扒類、豬頸肉也少不免。而海鮮方面,扇貝、墨魚仔、魷魚,基本的都有。推薦龍利柳,肉質很滑,燒起來很香口,熱辣辣擺落口真係一流,不錯!甜品方面有幾款布甸奶凍,水果,雀巢雪糕同雪米糍任食。飲品櫃的飲料都是任飲的, 汽水、茶,連蔗汁也有。店員服務好體貼,亦會主動幫我們更換爐的濾紙。重點價錢不貴,可以任食不同種類食物,已經回本。

餐廳是以自助形式拎食物,分別有熟食和肉類,而熟食有壽司、玉子燒、三文魚刺身、煎餃子、泡菜等等,應有盡有。壽司刺身都算新鮮,但壽司刺身種類不多,唔夠喉,一個時段只有2至4款壽司,而刺身只見三文魚刺身

甜品方面有幾款布甸奶凍,水果,雀巢雪糕同雪米糍任食。

飲品櫃的飲料都是任飲的, 汽水、茶,連蔗汁也有。

2018-11-27
  • 日本迷你紫薯
  • 龍利柳
  • 扇貝
2018-12-06 78 瀏覽
今日來到大角咀食飯,揀左呢間平平地嘅韓燒放題,價錢168一位,另加一,食足兩個鐘,真係幾抵食!呢度環境都幾好,裝修得幾靚,而且完全無油煙味,平日大概一半滿座,我地坐梳化位都好舒服。呢度係自助形式放題,好處當然係自取,唔洗下下畫紙仔,想食幾多拎幾多,我地真係食足兩個鐘冇停過調味料自助區值得一讚,非常企理,選擇都夠多,刺身、壽司啦。食食下突然加左黑松露帶子壽司,我都拎左兩舊試下。牛肉有鹽燒牛肉、牛舌、肥牛卷、牛仔骨;豬肉有五花腩、豬扒、大腸、豬頸肉;雞有雞脾肉、雞翼、雞腎、雞軟骨、仲有腸仔、芝士腸、羊扒、鴨胸添。佢地D肉類都醃過,醃得來唔會好重手,所以唔會話要狂飲野雞翼幾好食,入味。仲有多春魚。青口仲有唔少菇、洋蔥、椒等。熟食區有魚蛋、春卷、薯角等,不過唔係好熱,我地食左一轉。沙律食韓燒當然唔少得呢D配菜啦。有芽菜、泡菜;白菜,D泡菜都幾夠辣。仲有湯。跟住我地每樣拎左少少埋位,正。佢地個爐鋪左牛油紙,油份向下流,好歲係冇咁易燒燶野,而且冇咁油,不過就會燒得耐少少。整體肉類都唔錯,我鐘意包生菜食,佢D菜夠新鮮,係爽嘅。飲品一樣自取,選擇都多,一般紙包、罐裝飲品有齊。雀巢雪糕任食。仲有少量甜品

調味料
自助區值得一讚,非常企理,選擇都夠多,刺身壽司啦。

食食下突然加左黑松露帶子壽司,我都拎左兩舊試下。

雞翼幾好食,入味。

仲有多春魚。

青口

仲有唔少菇、洋蔥、椒等。
熟食區有魚蛋、春卷、薯角等,不過唔係好熱,我地食左一轉。

沙律

仲有湯。
跟住我地每樣拎左少少埋位,正。

整體肉類都唔錯,我鐘意包生菜食,佢D菜夠新鮮,係爽嘅。

飲品一樣自取,選擇都多,一般紙包、罐裝飲品有齊。

雀巢雪糕任食。

仲有少量甜品

感覺上係自家製,幾有誠意。
2018-12-05 31 瀏覽
雖然舖頭嘅位置有啲唔就腳, 不過嘢食好食嘅程度就令人鍾意返嚟再食多一次, 特別鍾意佢嘅豬頸肉醃得實在好有味, 入到去嘅時候店員服務亦都好好主動問我哋要唔要食三文魚刺身,下次一定會再嚟!
2018-12-04 27 瀏覽
放工肚打鼓當然要搵🐷隊友齊齊食好西。今次就搵到去大角咀食韓燒。之前聽朋友介紹過這間韓燒好味道。平時甚少去大角咀食飯,原來係有咁多嘢食嘅🤤首先要讚賞嘅係店員,每位店員招呼都好好,會主動行過來介紹同幫我哋換燒烤網👍食物方面都有好多款,豬,牛,海鮮,丸丸,壽司,魚生,甜品,湯 ,蔬菜,生果,雪糕,汽水,啤酒,茶(最喜歡係飲解茶)。湯真係好好飲,隻🐷飲咗好多碗。各款美食都好新鮮😋😋

各款美食都好新鮮😋😋
2018-12-04 42 瀏覽
為食的我,通常會揀任食,可以食到夠,今次經朋友介紹呢間任食韓燒,都無令我失望,以後又多間可以再食,環境唔錯,感覺舒服,服務員態度都好好,枱面吉碟好快就被清理,不時亦提醒客人出左某食物,可以去取,刺身類雖然只有三文魚一款,但好新鮮,特別有一轉師傅仲比左三文魚腩我地,壽司有多款,特別要推介帶子壽司,師傅用心即時制作,鮮味十足,我地一行四個,都叫左十幾件,韓式前菜全部夠入味, 我就主打酸蘿蔔同酸青瓜,熟食類唔算太多,但味道都可以,燒的肉及蔬菜種類正常,新鮮,乾淨,整齊,當中雞翼,羊扒同豬腸係最正,服務員話豬腸係新鮮豬腸,並唔係雪藏,真係正到無朋友,湯有兩款, 蘿蔔牛骨湯,泡菜蕃茄牛肉湯,都落足料,仲有綠豆沙及幾款甜品,水果,雪糕同雪米糍任食,呢一餐真係大滿足,食到飽,又肥多兩磅啦。
2018-11-29
難得約到一大班朋友吃晚飯,當然要大吃大喝一番,這次聽朋友的介紹,來到這間位於大角咀的大同韓燒試試看。由於是晚飯時段,店內頗多人的,幸好我們預留了桌子,不然就不知道要等多久了。因為是放題的關係,所有東西都是自助的,因此店員為我們簡單介紹店內的設施,十分有禮,值得一讚。這是爐和餐具。由於太肚餓了,我們先拿了一點熟食的warm up一下,如魚蛋和餃子,還有壽司呢!這裏的壽司頗有誠意,值得一試,尤其是三文魚刺身和玉子燒,三文魚十分肥美新鮮,而玉子燒很嫩滑且蛋味十足。然後就到主角了。食物和飲品都是放在店的末端,款式還算蠻多的,基本上我想吃的都有,如豬頸肉、肥牛、雞腎,還有我最愛的海鮮!豬頸肉肥瘦適中,雞腎十分爽口。至於海鮮方面,賣相看起來很新鮮很乾淨,魷魚和魚的口感很傻,龍利柳也很滑,扇貝和青口都十分大粒,果真啖啖肉,正!最後當然少不了甜品了,除了有雀巢系列嘅雪糕,還有奶茶布甸和芒果布甸呢!

這是爐和餐具。

三文魚十分肥美新鮮,而玉子燒很嫩滑且蛋味十足。

2018-11-27
2018-12-01 108 瀏覽
呢間韓式燒肉都算幾多食物種類可以選擇,肉類、菜類、海鮮,應有盡有,熟食方面就不太介紹了,因為我都冇點食,淨係叫左三文魚刺身,由於衛生關係,刺身類都要向服務員問取,但三文魚我覺得都係唔太凍,係就係切得幾厚,但唔夠凍就真係差少少其他熟食類有韓式小食/泡菜/咖哩魚蛋/壽司等坐位方面都幾寬闊個人覺得豬頸肉同牛肉片唔錯,另外最愛燒魷魚鬚野飲任飲,仲有雪糕同雪米茲,糖水,湯整體覺得百幾蚊呢個價錢黎講係幾唔錯既一個韓式燒烤選擇!係抵食既

三文魚刺身

其他熟食類有韓式小食/泡菜/咖哩魚蛋/壽司

坐位方面都幾寬闊

個人覺得豬頸肉同牛肉片唔錯,另外最愛燒魷魚鬚

野飲任飲,仲有雪糕同雪米茲,糖水,湯

2018-11-28
好多人去韓燒會怕只係食燒野好熱氣而卻步,今次同住係大角咀既fd黎到呢間大同韓燒,發覺原來韓燒唔一定只係得燒野食。黎到門口見到餐廳好大,入面既位置都好闊落。一坐低就食得喇,然後一出去簡野食就發覺呢度既款式真係超多,本來想每個區都試少少唔同既,發覺一次係食唔晒咁多款架!首先有熟食區、呢度同時都係生果區,最有印象係個橙切得好靚,平時好少食橙既我企左一陣諗拎唔拎個黎食好,哈哈。另外見到蟹柳玉子,就二話不說夾落碟喇,夾完先醒起,係喎我黎韓燒,點解忍唔住就夾左熟食呢?跟住就一不小心比呢度既甜品區吸引左,又忍唔住拎左杯黎食,係返返座位期間仲發現有雪糕區!最後我就夾左熟食先架。當然仲有芒果布甸,呢個我最後食左兩杯,因為真係好唔錯。出去再去一去醬料區,可以自由配搭。口渴有飲品區,除左有涼茶之外,仲有紙包、罐裝飲品。最特別係居然有熱湯!!而友人就拎左肉類,咁就可以一路食熟食,一路燒住肉等食喇。有好細心切開左一半既雞翼、牛仔骨,之後仲慢慢有落唔同既肉類。因為呢度可以叫三文魚刺身,所以我地就order左一份,有4塊厚切既三文魚。而我平時鐘意食炙燒三文魚,所以將佢放左落韓燒板燒兩燒,三文魚魚油好豐富,所以半熟既
好多人去韓燒會怕只係食燒野好熱氣而卻步,
黎到門口見到餐廳好大,入面既位置都好闊落。
一坐低就食得喇,然後一出去簡野食就發覺呢度既款式真係超多,
本來想每個區都試少少唔同既,發覺一次係食唔晒咁多款架!
熟食區
首先有熟食區、呢度同時都係生果區,
最有印象係個橙切得好靚,
平時好少食橙既我企左一陣諗拎唔拎個黎食好,哈哈。

另外見到蟹柳玉子,就二話不說夾落碟喇,
夾完先醒起,係喎我黎韓燒,點解忍唔住就夾左熟食呢?
甜品區
跟住就一不小心比呢度既甜品區吸引左,
又忍唔住拎左杯黎食,係返返座位期間仲發現有雪糕區!
熟食
最後我就夾左熟食先架。
甜品 - 芒果布甸
當然仲有芒果布甸,呢個我最後食左兩杯,因為真係好唔錯。
調味區
出去再去一去醬料區,可以自由配搭。
涼茶
口渴有飲品區,除左有涼茶之外,仲有紙包、罐裝飲品。
飲品任飲

最特別係居然有熱湯!!

而友人就拎左肉類,咁就可以一路食熟食,
一路燒住肉等食喇。

有好細心切開左一半既雞翼、牛仔骨,
之後仲慢慢有落唔同既肉類。

韓燒板

因為呢度可以叫三文魚刺身,所以我地就order左一份,
有4塊厚切既三文魚。

而我平時鐘意食炙燒三文魚,所以將佢放左落韓燒板燒兩燒,
三文魚魚油好豐富,所以半熟既三文魚真係好好食呢。

肉類區

係等熟既期間,我再行一行凍肉櫃,
款式真係好多,見到豬仔骨我又忍唔住夾兩舊喇。

蔬菜區

之後係蔬菜區,另外仲有海鮮區,有青口、魷魚等等。
真係花多眼亂,每樣都好想食下。

之後我地就一路燒、燒足兩個鐘。

韓燒板

燒下肉、又燒下海鮮、蔬菜。
任選

而咁多款肉入面,我尤其鐘意呢度既牛仔骨,
因為醃得好有韓式牛肉既感覺。

另外就係豬仔骨,佢既肉係好淋,
唔痴牙,而且同樣係醃得好好味。

韓燒板

到接近最後,就去甜品凍櫃,食埋個紅茶奶凍,
都係好食呀。

紅茶奶凍

其實仲想食埋雪糕,但真係已經好飽喇,食完之後要行下街消化下!
唯有下次黎大角咀再食喇!

總括黎講,呢度既任食韓燒真係超抵食,推介!
熟食區
甜品區