2021-12-21
😋 《大吃大喝 Guzzle》@Guzzlehk🥪「牛油果碎蛋三文治」👍🏻健康之選睇包裝已經覺得好吸引了,用包裝紙包住再切開一半放入盒,超級靚❗️超級厚實嘅三文治,滿滿爆漿嘅牛油果碎蛋,咬開每一啖,都好滿足❗️ 濃郁嘅碎蛋沙律🥗不會搶掉新鮮嘅牛油果🥑嘅味道,兩者互相輝映,簡直絕配❗️🐔「招牌手撕雞飯」👍🏻飽肚之選呢盒飯唔好睇小佢,手撕雞嘅數量真係好多㗎❗️我就唔食得辣,無揀佢嘅秘製麻辣醬,而揀咗日式芝麻醬❗️撈埋一齊食都幾滋味❗️雞肉分量多之餘又幾好食😋🥚「士林台式香酥蛋餅」👍🏻小食之選我選擇了拉絲芝士、肉鬆作為我嘅蛋餅配料❗️酥酥脆脆嘅蛋餅,配上軟香拉絲芝士+ 肉鬆,好夾吖❗️I▪️🅐🅓🅓🅡🅔🅢🅢📌 油麻地 📍窩打老道9-11號榮德大厦西翼地下A2-A3號舖#油麻地 #美食 #Foodie #Yummy #hongkong #yummy #food #foodieblogger #foodiegram #hkfoodblogger #相機食先 #攝影日常 #ig打卡熱點 #photography #hkinfluencer
@Guzzlehk
🥪「牛油果碎蛋三文治」
👍🏻健康之選
🐔「招牌手撕雞飯」
👍🏻飽肚之選
🥚「士林台式香酥蛋餅」
👍🏻小食之選
I▪️🅐🅓🅓🅡🅔🅢🅢