2021-11-10
週末同好朋友行街經過油麻地,見到呢間one of my favourite 既小店換左新餐牌😋忍唔住又要試一試🤤之前都係食佢既三文治,見到佢餐牌highlight住手撕雞飯係必試item,一樣禁驚喜呀‼️招牌手撕雞飯(麻辣汁)🌶$50手撕雞飯可以配佢地自家調配既麻辣汁或者芝麻醬,食唔到辣既朋友都唔驚😀麻辣汁食落非常香,辣度我覺得係小辣程度,用黎撈飯剛剛好🥰最開心係佢有適量既配菜,令到呢樣重口味菜式唔會太咸👍🏻飯量都幾多,所以細食記得要叫少飯呀香葱芝士咸牛肉滑蛋🥚治$32一咬落去D半融化既芝士就流出黎,芝士既咸香加煎過既滑蛋真係好夾呀😋🌟牛肉就係免治既,而且炒得好嫩好滑🤤厚三文治就一貫既鬆軟👍🏻不過今次有D失策 — 唔記得叫烘底😳烘底的話會更脆更香食材滿滿的🥰手撕雞飯跟餐送飲品,另外三文治加$7可配飲品凍檸檬茶🍋 凍檸檬利賓納🍋兩款都係鮮檸檬整嫁,因為入面發現粒粒果肉😋🥰
招牌手撕雞飯(麻辣汁)🌶$50
香葱芝士咸牛肉滑蛋🥚治$32
牛肉就係免治既,而且炒得好嫩好滑🤤
食材滿滿的🥰
手撕雞飯跟餐送飲品,另外三文治加$7可配飲品
凍檸檬茶🍋 凍檸檬利賓納🍋
兩款都係鮮檸檬整嫁,因為入面發現粒粒果肉😋🥰