2008-04-02
早知睇了食評一定不來食了, 真是好差!!!出開來探朋友, 任叫任食,見沒咩人食,就想住一試,158位, 加一服務費, 見接待員幾好禮貌介紹, 就入去一試, 預了是水準平平, 說明限時2小時要結帳, 好在一路都有人加水, 食物來都好快, 點了刺身幾好味,都好大件,但是油金魚有骨, 熟食來說,一口帶子沒牛油味, 好乾直情似乾瑤柱, 吃完成晚口乾, 最衰是壽司, 嘩, 火燒和牛, 個味好怪好騷呀, 再吃花之戀人,d飯是濕, 一夾就散開, 個一刻已經打算, 結帳走人不會再來,就是此時有個戴紅色頭巾員工, 就走過來說我們食餘d壽司飯要計錢, 嘩!!!我心想有味怪點食, 她重要說如果只是想食魚生, 就叫刺身,叫我們不好再叫壽司, 我即時同她說, 我不會再叫野食了, 您結單了(她重是咁說我們不好叫壽司了,完全不聽見我說結帳), 她行開之後我再看下點食物單章,原來夾了一張小小張黃色卡, 寫了食餘野要罸錢, 反而食物就沒圖片介紹, 出來個樣好麻麻了, 最怕牛油炒魷魚鬆, 只是4件魷魚, 其他全部是配菜, 我結帳都想,嘩!!!食餘配菜不通都要計錢呢???180元食完一肚火, 重要比人教訓一餐\, 加恐嚇罸
180元食完一肚火, 重要比人教訓一餐\, 加恐嚇罸款, 呢個價錢都可以食好多普通自助餐\,不需要來呢間了