2022-12-14
相信唔少觀塘打工仔都有食過哩間中海日升中心嘅台灣菜 佢地兩點半後會有九折優惠~ 放工/tea time可以來試下😆😆芒果魯肉飯🥭🍚 $58哩碗魯肉飯超級足料 係滿滿嘅芒果同魯肉 魯係半肥瘦 口感適中 配埋芒果啱啱好中和咗油膩感☺️可能有人見到呢個組合會覺得唔夾 但小編鍾意鹹甜鹹甜咁夾雜住食所以覺得幾正🤣創意十足!香蔥紫菜手撕雞飯 $57手撕雞嫩滑又大份 而且佢中間配咗海量嘅紫菜 風味十足~ 不過唔鍾意偏油膩嘅朋友可能就未必啱啦手作芋泥鮮奶 S$38 M$48佢嘅芋泥絕對俾得唔吝嗇! 雖然呢個冇得揀甜度 不過本身已經唔會過甜 芋泥好綿密 好推薦!不過要留意飲完會好飽🤣🤣雙檸冬瓜茶🍋 (跟餐半價$17)呢個我哋叫咗少甜少冰 甜度適中 好清新 🍃會飲到淡淡的冬瓜茶味 解渴解膩一流古早紅茶 (跟餐半價$14) +$8奶蓋呢個一樣都係叫咗少甜少冰 紅茶底完全唔會苦澀 奶蓋好有芝士味又唔會太鹹😋😋有驚喜~
芒果魯肉飯🥭🍚 $58
香蔥紫菜手撕雞飯 $57
手作芋泥鮮奶 S$38 M$48
雙檸冬瓜茶🍋 (跟餐半價$17)
古早紅茶 (跟餐半價$14) +$8奶蓋
手作芋泥鮮奶