2020-04-26 188 瀏覽
今日同家人去黃大仙行街,去了這裡食下午茶,大約三點餐廳坐滿人,所以要等位,入到去叫了三個下午茶,其中一個是魚生丼,我見佢個魚生丼個玉子有"和氣"這兩個字,本身打算用來打卡,所以雖然不是好餓,也叫了個丼來食,點知來到時,說好的"和氣"呢?!🤔於是問個職員,佢話係無的🙄咁好心佢個memu就唔好影到有🙄anyway。。味道方面,一般,魚生色澤度一般,不過下午茶$49包飲品,質素也不會有太高期望。。另外,飲品比較遲先上,差唔多食完先上,有點兒耐,至於另外兩個壽司餐,壽司也比較易散,總體而言,一般。。
平民風日式餐廳~大驚喜😻試左呢間黃大仙的平民風日式餐廳~估唔到都非常有驚喜!😍鐵板霜降一口牛定食 $76估唔平民價錢都可以食到霜降一口牛!牛份量幾多,汁撈飯一流!好味!😌壽司定食A $79三文魚、油甘魚、鰻魚、劍魚、玉子、蟹棒、吉列炸蝦卷🍤三件,仲有烏冬。魚生好味抵食!🍣炙燒牛肩井飯 $76牛汁豐富,燒得非常好味!好飽好味!🐮午餐日式黎講,選擇又多,價錢又合理!怪唔得咁多人黎食啦!極度推薦~👏🏻👏🏻環境:★ ★ ★ ☆ ☆食物:★ ★ ★ ★ ☆服務:★ ★ ★ ★ ☆性價比:★ ★ ★ ★ ☆
平民風日式餐廳~大驚喜😻

試左呢間黃大仙的平民風日式餐廳~估唔到都非常有驚喜!😍

鐵板霜降一口牛定食 $76

壽司定食A $79

炙燒牛肩井飯 $76
牛汁豐富,燒得非常好味!好飽好味!🐮

環境:★ ★ ★ ☆ ☆
食物:★ ★ ★ ★ ☆
服務:★ ★ ★ ★ ☆
性價比:★ ★ ★ ★ ☆
2020-04-24 153 瀏覽
友人很好,尋找了這食店,一試真難忘。牛舌八件,大大塊,肉質軟腍腍,味道香濃,有牛肉味。這豬扒飯外形已非常吸引,每種食材確使人難忘。上層的椰菜絲入口非常有驚喜,爽脆無比,勁好吃。再試吉列豬扒,不得了,入囗鬆脆,肉質不柴口,有肉味,好吃極了。之下的洋葱、蛋和日本飯亦不錯,友人盡掃入口。牛肉鍋也不容,份量比平常的多了三分之一,牛肉是安格斯水準,雖然上枱時已全熟,但不會柴口,牛肉味濃。下面的蔬菜和菇類亦不少,還有透明偏身的粉條,入口彈牙,吃下去亦不會太飽,湯汁甜度較重,愛吃甜的你就一定要試。因太飽了,不能再戰上面的"雪糕推廣",留待下次空着肚子再來光顧了。
友人很好,尋找了這食店,一試真難忘。

牛舌八件,大大塊,肉質軟腍腍,味道香濃,有牛肉味。

2020-04-24
5 分鐘 (堂食)
  • 大阪豬扒丼
  • 鹽味燒牛舌
2020-04-18 187 瀏覽
好少踏足黃大仙呢個地方今日嚟開又想食吓日本嘢所以就揀咗呢間人氣高企嘅和氣食堂門口放咗消毒搓手液,都幾貼心等有需要嘅客人可以使用人流午市嚟講都叫多人同同行友人都各自叫咗一個海膽雜錦魚生丼 -88海膽鮮甜而且好大舊其他刺身都係厚切肥美三文魚籽唔好以為淨係得上面呢堆係一路食,一路都重見到飯入面有三文魚籽係度最正係有個午市無限追加岩哂覺得一個丼可能唔夠飽或者口痕嘅朋友價錢平又份量少,唔驚叫得多食唔哂做大哂鬼朋友加咗個日式蒸蛋 -9雖然入面淨係得舊菇同鳴門卷,但9蚊泥講真係好抵,食落都好香刺身丼都未食夠刺身,所以再追加三色刺身 -24不過唔知係咪漏咗單,接近食哂都重未上😖不過店員好好,好快幫我哋跟進然後再叫多2件花之戀 -13不過不失咁嘢飲方面朋友叫咗宇治抹茶鮮奶我就飲凍柚子蜜
好少踏足黃大仙呢個地方
今日嚟開又想食吓日本嘢
所以就揀咗呢間人氣高企嘅和氣食堂
門口放咗消毒搓手液,都幾貼心
等有需要嘅客人可以使用
人流午市嚟講都叫多人

同同行友人都各自叫咗一個海膽雜錦魚生丼 -88
海膽鮮甜而且好大舊
其他刺身都係厚切肥美
三文魚籽唔好以為淨係得上面呢堆
係一路食,一路都重見到飯入面有三文魚籽係度

最正係有個午市無限追加
岩哂覺得一個丼可能唔夠飽或者口痕嘅朋友
價錢平又份量少,唔驚叫得多食唔哂做大哂鬼

朋友加咗個日式蒸蛋 -9
雖然入面淨係得舊菇同鳴門卷,但9蚊泥講真係好抵,食落都好香

刺身丼都未食夠刺身,所以再追加

三色刺身 -24
不過唔知係咪漏咗單,接近食哂都重未上😖
不過店員好好,好快幫我哋跟進

然後再叫多2件花之戀 -13
不過不失咁

嘢飲方面朋友叫咗宇治抹茶鮮奶
我就飲凍柚子蜜
2020-04-09
10 分鐘 (堂食)
2020-04-08 144 瀏覽
今日家母生日,因為疫情嚴重唔想去到咁遠食飯,係就咁揀左和氣食堂。黎到都算幾旺場,等左5分鐘先有位。過程中侍應既服務非常之好,仲幫我地做左d推介,等我地唔洗心大心細諗唔到食咩。小食我地揀左燒茄子同燒三文魚皮以及照燒魷魚筒。茄子上面既香蒜有鬆脆既口感,而且茄子十分juicy,唔似平時果d茄子瀜瀜爛爛既質感。三文魚皮脆口得黎又熱辣辣。魷魚非常新鮮,有咬口,加埋個燒汁簡直perfect!前菜我地仲揀左個香芒煙鴨胸沙律。黑醋汁再加埋芒果中和左鴨胸既肥膩,絕對係完美既配搭。黎日本餐廳點可以唔食刺身同壽司。我地揀左軍艦5點同3種刺身拼盤。款式唔算話好特別,但勝在新鮮甜美。另外,驚家父唔夠飽,我地仲叫左個黃金海膽炒飯。海膽份量夠,炒飯都炒得唔算太乾。飲品方面就有焙茶,紫薯同埋抹茶鮮奶。值得推薦係焙茶鮮奶,香濃得黎又唔會太甜。最後就係甜品! 我地嗌左焙茶芭菲同紅豆宇治抹茶雪糕。糯米糍好黏韌,雪糕既口感都唔錯。係黃大仙得d連鎖店揀黎講,呢間算係我地呢d平民既天堂!

黎日本餐廳點可以唔食刺身壽司。我地揀左軍艦5點同3種刺身拼盤。款式唔算話好特別,但勝在新鮮甜美。

係黃大仙得d連鎖店揀黎講,呢間算係我地呢d平民既天堂!

2020-04-02 100 瀏覽
牛油果芒果三文魚班戟 $48班戟出乎意料地好食啊,芒果鮮甜,牛油果好香,班戟皮好有口感,令到呢個三文魚班戟層次好豐富啊三文魚椎茸燒 $35串燒,即叫即燒,外層燒到好香脆,裏邊又能夠鎖住三文魚鮮甜嘅肉汁 地雞大蔥燒 $243點刺身盛 $118三文魚夠新鮮同埋切得夠厚身,有口感櫻花蝦鯛魚湯泡飯 $118味道偏濃,湯可以任加田樂麵豉燒日本米茄子 $48藍柑白桃梳打 $42熱紫薯鮮奶 $32呢度環境乾淨企理,雖然係閑日,都好多人食,我相信呢間日本餐廳都好多人識,好受歡迎。
牛油果芒果三文魚班戟 $48

三文魚椎茸燒 $35

地雞大蔥燒 $24

3點刺身盛 $118
三文魚夠新鮮同埋切得夠厚身,有口感

櫻花蝦鯛魚湯泡飯 $118
味道偏濃,湯可以任加

田樂麵豉燒日本米茄子 $48

藍柑白桃梳打 $42

熱紫薯鮮奶 $32

2020-03-31 133 瀏覽
對上一次食都好耐之前 不過咁耐無黎晚市時間依然咁多人 仲有新菜式推出 今次叫左比較多小食 首先叫返之前介紹過既白咖啡鳥冬 呢個真係必食推介份量又夠 咖哩味好濃  前菜叫左香芒燻鴨胸黑醋沙津($68) 份量一如之前咁大份 新鮮 鴨胸配上 鮮甜芒果 加上 黑醋 真係好夾既組合壽司就叫左個名好高級既黑松露鵝肝帆立貝卷  果然同個名一樣應有既味道都有  仲好大舊 好飽好滿足舊鵝肝估唔到咁大舊 好少會有咁既壽司配搭小食就叫左電擊雞翼+炸薯條SET ,芝士厚燒玉子同麵豉日本燒茄子電擊雞翼改良左 味道升級 呢個小食真係值得推介 好少會有凍食既雞翼 味道係小小辣加蒜味既汁 好惹味 唔會乾同無肉食 食完一次好自然再食落去芝士玉子燒 ($48) 一咬落去已經食到成大啖芝士 蛋帶少少甜配上咸既芝士好夾真係好厚 食左一舊都飽飽地 麵豉日本燒茄子 係一個好新鮮既配搭 對於麵豉湯愛好者可以一試 味道比較咸真係好濃既麵豉味係每一舊茄子上最後甜品一定一定要叫佢地既芭菲 ($38)綠茶味真係好濃 又大杯 可以SHARE食 呢間餐廳真係CP值好高 價錢同份量成正比例 抵食
對上一次食都好耐之前
  果然同個名一樣應有既味道都有  仲好大舊 好飽好滿足
舊鵝肝估唔到咁大舊 好少會有咁既壽司配搭
真係好厚 食左一舊都飽飽地
麵豉日本燒茄子 係一個好新鮮既配搭
最後甜品一定一定要叫佢地既芭菲 ($38)
綠茶味真係好濃 又大杯 可以SHARE食

呢間餐廳真係CP值好高 價錢同份量成正比例 抵食
2020-03-30 103 瀏覽
今晚一班女仔聚舊,選擇左喺我地充滿回憶既黃大仙共晉晚餐,食一間性價比出名高既和氣食堂❤️3點刺身盛刺身厚切😍😍特別係甜蝦,好大隻!黑松露香芒甜蝦卷冇諗過呢個配搭咁親,芒果帶出甜蝦嘅鮮味,黑松露亦都好夠香,仲好大碟添!😝白咖喱烏冬白色嘅奶油其實係由薯仔打成嘅,所以食落口一啲都唔奇怪。而咖喱配合烏冬好好食,加埋皮薄香脆嘅炸雞,正!宇治抹茶芭菲一班女仔食飯最緊要梗係帶返個甜品啦,抹茶味超濃,仲有mochi😋 大大杯share食就啱晒❤️

3點刺身
刺身厚切😍😍特別係甜蝦,好大隻!

黑松露香芒甜蝦卷

白咖喱烏冬

宇治抹茶芭菲

2020-03-27 127 瀏覽
今天來到黃大仙工作,辛苦工作完後,當然要找地方醫肚,偶然遇到這間「和氣食堂」 店內環境舒服,感覺乾淨,食物優質。《黑豚肉肩燒丼》$78燒汁甜甜地,撈飯一流,豚肉雖然很大塊,但因為切得薄,所以很易入口,也很入味《鰻魚牛油果班戟》$55大大的兩大件,內裡餡料非常豐富,有鰻魚、蟹柳、蛋、牛油果,外面還有很多蟹籽,食一件已大滿足。《鹽味燒牛舌》$45 又惹味,又入味《三文魚椎茸燒》$35這個串燒很特別,三文魚切成方形,燒得很香口,肉質非常juice 《宇治抹茶雪糕筒》$33賣相吸引,綠茶味濃,不太甜,食埋甜品夠晒滿足。

《黑豚肉肩燒丼》$78

《鰻魚牛油果班戟》$55

《鹽味燒牛舌》$45 又惹味,又入味
《三文魚椎茸燒》$35

《宇治抹茶雪糕筒》$33
賣相吸引,綠茶味濃,不太甜,食埋甜品夠晒滿足。

2020-03-26 130 瀏覽
最近去左依間係黃大仙中心既「和氣食堂」,環境好舒服好乾淨,啲侍應又好有禮貌,同朋友食完坐左好耐傾計吹下水都無被趕走,加上佢食物既選擇真係五花八門,好適合一大班人reu 或者gathering。個人黎講幾中意佢啲熱食,我同朋友order左個「白咖哩烏冬」同「櫻花蝦鯛魚湯泡飯」。先講前者,烏冬上面啲cream唔錯,本身以為會好膩,但當將佢同啲咖哩汁撈埋一齊就發現原來個味道好match,頗特別。但個烏冬煮得有啲淋,如果可以chewy番少少就應該會更加好食。而後者呢,我覺得個鯛魚湯好濃郁,職員黎到先慢慢將湯加入石煱入面,熱辣辣好好味。入面仲有唔少海鮮同配菜,例如櫻花蝦、大海蝦、帆立貝、飯素、葱花等等,好豐富。除左熱食,我地仲order左「3點刺身盆」,有三文魚、油甘魚同鮮蝦,全部都好新鮮,份量仲好多。至於前菜,我地嗌左碟「火焰左口魚邊牛油果沙律」,又係好大份,入面有好多燒左既左口魚,面上仲加左唔少魚子醬, 值得一試!最後,飲品方面,叫左一杯「藍柑白桃梳打」同「凍抹茶鮮奶」。個梳打係用左J.Gasco 既Lemonade,所以好fresh好清新,而杯matcha latte 既抹茶味都好重,唔會

最後,飲品方面,叫左一杯「藍柑白桃梳打」同「凍抹茶鮮奶」。個梳打係用左J.Gasco 既Lemonade,所以好fresh好清新,而杯matcha latte 既抹茶味都好重,唔會話太甜。

Overall黎講成間餐廳既service同食物質素都唔錯,而且價錢合理,值得番去再試!
2020-03-25 2385 瀏覽
同幾個朋友嚟黃大仙食飯,我平時食過幾次呢間日本餐廳覺得選擇好多種類而且價錢又唔貴,環境座位都幾舒服,所以經常嚟食。火炙左口魚邊牛油果沙律 $72 🥑 係我最鍾意嘅牛油果配上左口魚~ 估唔到仲有黑松露沙律大大兜有蕃茄牛油果蔬菜粟米粒同埋左口魚味道好夾口感豐富未試過食咁大兜又好味嘅沙律😋😋白咖喱烏冬配炸雞🍗 $88 講起咖喱,怕食辣嘅朋友就唔好錯過啦!呢個烏冬食起上嚟一啲辣味都冇,個咖喱唔係太杰身,食起上嚟唔會將住過口 ^u^ 不過D薯仔溶曬落個烏冬到, 食起上黎個口感沙沙的😆跟住仲配埋個炸雞,香脆可口,啖啖肉。櫻花蝦鯛魚湯泡飯 🌸 $118 D staff會係你面前倒D湯落D飯到 所以D飯食起上黎唔會話好淋/浸左好耐。 個鯛魚湯唔會好腥 而且味道鮮甜~ 落埋隔離三碟調味之後個味道都幾豐富😋 不得不提個鐵板牛舌 $68 ~ 一上枱咋咋聲 食起上嚟偏淋身,牛味都重嘅 食完一舊會想再食多舊嘅感覺!!😋3 點刺身盛 $118 魚生正常係大大塊厚切嘅三文魚 同埋整體都鮮味😆🍣 千回火烏 🤣 $38 原來係炭燒雞翼 炸到雞皮卜卜脆 內裏好Juicy🤣

火炙左口魚邊牛油果沙律 $72 🥑

係我最鍾意嘅牛油果配上左口魚~

白咖喱烏冬配炸雞🍗 $88

櫻花蝦鯛魚湯泡飯 🌸 $118

3 點刺身盛 $118
魚生正常係大大塊厚切嘅三文魚 同埋整體都鮮味😆🍣

千回火烏 🤣 $38

原來係炭燒雞翼 炸到雞皮卜卜脆 內裏好Juicy🤣

2020-03-12
2020-03-24 74 瀏覽
放工同朋友去黃大仙食飯慶祝生日,見到和氣食堂好似好正就決定食呢間。估唔到7點幾已經爆晒場,雖然多人但啲位都隔得好開,我同朋友坐係靠牆嘅卡位,環境都算舒適~食物種類有好多,沙律、小食、軍艦、手卷、刺身、飯、冷麵、烏冬、一品料理同甜品都有,樣樣都好吸引,我同朋友揀食物都揀咗好耐都揀唔到,所以最後乜都叫咗啲XD  上菜快速度都算快。火焰左口魚邊牛油果沙律:左口魚邊撈埋牛油果同醋酸酸甜甜超好食!牛油果軟殻蟹卷:壽司超足料,每件都有大大舊殻蟹,仲鋪滿蟹子,連埋沙律醬食落好有口感。三文魚椎茸燒自己比較少食火燒三文魚,但唔錯,幾香,中間啲菇咬落都好多汁鹽味燒牛舌:牛舌好彈牙,燒得岩岩好,不過得一條,一人一啖就冇晒,好想叫多碟~千回火烏3隻:燒得好香,不過相比其他菜式比較普通白咖喱烏冬:大推!咖喱烏上面有好濃郁嘅泡泡,但食落有薯蓉嘅味道同感覺,撈埋咖喱一齊食好惹味,不過注意好飽肚,仲附送兩件炸雞添手打稻庭冷烏冬:天氣咁熱食個冷烏冬一流,而且稻庭烏冬口感柔滑,點醬汁食一流~帆立貝黃金燒:粒粒都充滿醬汁味,燒得好香,帆立貝食落一啲都唔乾身宇治抹茶芭菲:最後叫左個宇治抹茶芭菲做甜品,好香濃抹茶味,岩晒抹茶控

火焰左口魚邊牛油果沙律:
左口魚邊撈埋牛油果同醋酸酸甜甜超好食!

牛油果軟殻蟹卷:

三文魚椎茸燒
自己比較少食火燒三文魚,但唔錯,幾香,中間啲菇咬落都好多汁

鹽味燒牛舌:

千回火烏3隻:
燒得好香,不過相比其他菜式比較普通

白咖喱烏冬:

手打稻庭冷烏冬:
帆立貝黃金燒:
粒粒都充滿醬汁味,燒得好香,帆立貝食落一啲都唔乾身

宇治抹茶芭菲:
最後叫左個宇治抹茶芭菲做甜品,好香濃抹茶味,岩晒抹茶控嘅我,適合同朋友share~

食咁多野埋單都係五百幾,性價比相當高,一定會再幫襯!
2020-03-18
  • 火焰左口魚邊牛油果沙律,
  • 牛油果軟殻蟹卷
2020-03-23 65 瀏覽
約咗朋友黄大仙見面,傾吃飯時不約而同話去『和氣食堂』,佢算係黄大仙出名嘅『日本飯堂』,Openrice度人氣高企不下。我哋點咗個『香芒燻鴨胸沙律』,呢個沙律幾有特色,鮮甜的芒果又香又腍,好吃到不得了,襯埋鴨胸可以去腻,仲有D新鮮沙律菜,very good。來到日本舖點都要嗌番個刺身,見『4點刺身盛』有齊4款刺身,咁就叫呢個有齊生蠔,三文魚,甜蝦,章紅魚嘅刺身拼盤,各款刺身都够新鮮及甜美。見有D肚餓,叫咗個『大阪豬扒丼』,誰不知都幾大份,爭D食唔哂。今次 犯咗眼闊肚窄的毛病又嗌咗『干回火鳥3隻』,真係多咗D。但係甜品就有另一個胃來容納佢,因此『宇治抹茶芭菲』依然令我著迷,佢除咗濃味抹茶雪糕仲有好味嘅蕨餅,朱古力味百力滋,小丸子,呢個完全吃得晒,一D都冇剩

今日約左好耐冇見嘅👸🏻女長人食飯,佢好體貼咁揀左係我屋企附近食。😚大家都就快步入中女,😩所以晚飯都會輕食為主,我同佢黎左我最愛嘅飯堂食!😝⭐️帆立貝刺身👍🏼呢到我食過好幾次佢嘅💫魚生飯,魚生都好新鮮又好味!😂咁中女晚上係戒澱粉質嘅,所以我地就叫左刺身食!😋帆立貝好厚身,又新鮮,份量亦都好多!滿足到我地想食魚生嘅慾望。⭐️温泉玉子牛油果🥑凱撒沙律🥗近期大熱嘅Superfood 牛油果,配上凱撒沙律!🥚而溫泉玉子入面嘅蛋黃汁就用黎取代又肥又唔健康嘅沙律醬!正!健康又好味!⭐️芝士厚燒玉子🧀玉子係減肥keep fit嘅恩物!❤️除咗可以有飽肚感之外,雞蛋仲好有營養!又想好味又想減肥,所以就叫左呢個!😋勁厚!又熱又甜,上面仲有塊燒溶左嘅芝士,相信無人可以抵抗得到!🤤⭐️電擊雞翼配炸薯條🍟小吃for 我地一路傾計一唔食嘅有抵食雞翼配炸薯條!個雞翼係單骨而且凍嘅,啱晒一小口咁食又唔會食得好核突!👍🏼

⭐️帆立貝刺身👍🏼

⭐️温泉玉子牛油果🥑凱撒沙律🥗

⭐️芝士厚燒玉子🧀

⭐️電擊雞翼配炸薯條🍟
2020-03-19 79 瀏覽
之前聽朋友講過呢間好食,所以都想試一段時間㗎啦。以為呢排少咗人出街食飯,點知道呢間鋪頭竟然都係人山人海,未至於排長龍,但成間餐廳都冇吉枱,啲人食完好快會又有下一台客。餐廳好近地鐵站,一入商場就見到位置非常方便,唔一定係街坊,特登去食其實都好近。餐廳裝修雖然唔係好華麗,但都叫有少少裝飾嘅,用嘅燈呢就比起一般嘅餐廳高格調少少。座位未至於非常豐富,但都保持一定嘅距離可以好開心咁樣傾偈,唔會話非常之嘈吵,令人食得唔愉快。今次我哋兩個人食叫咗一個沙律,一個刺身,一個鑽石頭一個小食同埋兩杯嘢飲。份量非常之足夠我哋都食得好飽。安格斯牛扒他他沙律(黑醋)💛💛💛💛💛沙律望落唔大份,但食落其實都好多。安格斯牛扒都有八九塊 ,所以性價比好高。牛扒處理得好好,唔會好乾身,反而好友牛肉味就咁食已經好好味。配上沙律嘅鮮同埋黑醋汁,成個沙律係為你既晚餐展開左好大嘅食慾。係一個非常好嘅開頭。田樂麵鼓燒日本米茄子💛💛💛💛個茄子本身好鮮甜,配上佢嗰個麵鼓別有一番風味。3點刺身盛💛💛💛💛呢個刺身有三文魚章紅魚甜蝦。每樣都有三片。三文魚係厚切,食落去三文魚嘅魚油都係依然可以感受到,非常新鮮。至於章紅魚就係簿切但味道都非常之鮮

安格斯牛扒他他沙律(黑醋)💛💛💛💛💛

田樂麵鼓燒日本米茄子💛💛💛💛
個茄子本身好鮮甜,配上佢嗰個麵鼓別有一番風味。

3點刺身盛💛💛💛💛
呢個刺身有三文魚章紅魚甜蝦。每樣都有三片。三文魚係厚切,食落去三文魚嘅魚油都係依然可以感受到,非常新鮮。至於章紅魚就係簿切但味道都非常之鮮甜。甜蝦未至於非常大隻,但都已令人非常滿足。

白咖喱烏冬配雞塊💛💛💛💛💛
呢個烏冬簡直令人驚喜。所謂吧咖喱其實係喺咖喱烏冬上面有一層白色嘅泡。掩蓋着,你開始唔會知道自己食緊啲乜,但係慢慢你就會感受到。咖喱係大有少少辣嘅但係依然都有咖喱嘅香,每一條烏冬都舖滿住濃厚嘅咖喱汁,本身已經好惹味。加上嗰啲泡沫,增添左嗰個烏冬嘅口感。個人認為,白色既泡應該係係由薯仔打出嚟。無論如何,非常值得一試。

青蘋果奇異果梳打💛💛💛
藍柑白桃梳打💛💛💛
至於飲品,未到就不至於非常特別,但賣相就贏曬啦!估唔到依一類型嘅餐廳都竟然可以搵到打卡嘅項目,令人哋嘅晚飯更添喜悅。