2022-10-25
天氣轉涼最適合食番啲熱野打下邊爐,貪心嘅我揀左呢間又有得食酸菜魚又有得打邊爐,一次過滿足兩個願望🤣 嗌左佢地個兩小時任食放題,有得揀雞煲/烤魚/酸菜魚,之後再加邊爐,價錢只係二百零蚊一個人,超抵🤩酸菜魚嗌左招牌嘅鮮膝椒魚,魚揀左生魚,平時酸菜魚多數食桂花魚,估唔到呢隻生魚,煮到超級嫩滑,仲要完全無骨,食得出魚肉好新鮮🤤 湯底嗌左小辣已經夠晒麻辣入味😋 仲有萵筍,芽菜,寛粉等配料👍🏻 食完啲魚就加湯打邊爐,任食套餐仲要包左一份海鮮拼盤,有鮑魚,帶子,大大隻蠔同埋蝦,仲跟左一碟手切雪花肥牛👍🏻 其他火鍋配料同蔬菜就可以係自助區無限供應😄 套餐飲品仲可以免費加大,有成1L咁大杯😆👍🏻呢個價錢有咁多野食,仲要有質素,高質良心小店真係要多多支持💪🏻
酸菜魚
套餐飲品仲可以免費加大,有成1L咁大杯😆👍🏻