2022-10-18
我想講真係好好食📢連平時唔鍾意食飯既我,都忍唔住再叫多個飯🍚住附近既朋友真係要黎試下呢間和味煮意🐟$388二人餐,揀左鮮藤椒魚,唔辣口水雞,酸辣土豆絲🥔另外仲叫左一串豬大腸同雞軟骨串燒,加一碗白飯😋鮮藤椒魚🐟可以自己揀辣道,今次我揀左小辣。湯底超鮮甜,除左魚味亦帶點雞味,就係呢個湯底令我食左勁多湯飯🙈鍋入面有蘇藤椒,指天椒,胡南椒,魚片,萵筍,大豆芽,水晶粉。魚片厚肉嫰滑,份量十足,後尾問左老闆,原來佢地每日都用雞同豬骨熬湯,唔怪得知咁正😋唔辣口味水雞🐔多肉骨細,麻油香醇濃郁,每啖雞肉都食到麻油既香。我又忍唔住用麻油黎撈飯🌝升級版1.2L飲品🥤真係超大杯,話係一杯,我覺得係一榨,好彩個日心血來潮冇叫咖啡咋,不過食辣野自然就會飲得多😎餐廳仲有兩小時任食放題,雞煲,烤魚,酸菜魚。亦有串燒,下午茶餐,飯同麵,而且晚市外賣仲有9折添🤗呢餐真係食得好滿意,餐廳選料用心唔會馬虎,老闆仲好nice架😊
鮮藤椒魚🐟
唔辣口味水雞🐔