2022-10-14
呢排一早一夜凉涼地食雞煲火鍋就最fit啦😁😁好朋友生日緊係請佢食一個價錢任飲任食啦😁食到飽🤭荷包又冇咁傷呢😅😅大魚大肉兩小時任食放題268抵喎仲送海鮮拼盤同牛肉拼盤👍👍最驚喜嘅地方係👍👍只要like佢地社交平台專頁就送你特大杯飲品,見到啦。。。勁大杯勁驚喜。。仲要係食完雞煲同火鍋都仲未飲得哂呀👍👍勁“正”呀💯💯我地揀咗奇味雞煲因為唔辣😁嘩😍話咁快就到Woo仲要有成隻雞咁多,d雞肉好滑好新鮮弹牙又入味,奇味好惹味架,食咗一大半真係已經半飽啦👍😁可以加湯打邊爐啦Yeah💯送嘅海鮮拼盤有蝦、帶子、蠔同鮑魚全部大大隻勁新鲜好有海鮮嘅味道呀,而牛肉拼盤嘅牛肉超正呀💯💯出面仲有自助區,有好多嘢食架,有豬肉同雞肉全部都好新鮮架,有丸類蔬菜仲有魷魚同牛柏葉超好味呀!食埋辛辣麵就大滿足啦💯💯💯最尾緊係食菜啦,d菜超新鮮吸收晒d湯精華唔使用辣椒醬油已經超正啦💯💯和味煮意地址: 荃灣荃灣街市街45號地下
和味煮意
地址: 荃灣荃灣街市街45號地下