2022-12-11
星期六同朋友去銅鑼灣行街 經過想食日本嘢 就搵左呢間試!之前去過尖沙咀分店兩間完全係唔同嘅感覺 入到去環境幾舒服 係日式居酒屋嘅格局🤩 呢間嘢好特別 fusion菜式 再配上有心思嘅菜式名🤣真係要睇description先知道係乜嘢嚟🍣超級龍捲風 $98鰻魚,炸蝦,芝士既配搭,冇諗到原來呢三樣嘢係好夾,非常勁脆口,鰻魚都好軟身,完全做到外脆內軟嘅組合😋🍣煙花 $108辣味三文魚,辣味吞拿魚,同埋脆片既配搭食落去比一般出面食到嘅辣味冇咁辣,所以保留返本身兩種魚嘅鮮味😋🍆櫻花蝦原條茄子燒 $88第一次見到茄子上面有櫻花蝦,超級香口,平時食開都係蒜蓉燒茄子,今次煙花下完全變咗高級配搭😂🍢燒牛舌 $78一共有四片,呢度嘅牛舌食得出係醃製過,而且非常淋身,所以燒出嚟味道香濃柔軟得閒經過一定會再食🤩📍#古今 #cwb
🍣超級龍捲風 $98
🍣煙花 $108
辣味三文魚,辣味吞拿魚,同埋脆片既配搭
🍆櫻花蝦原條茄子燒 $88
🍢燒牛舌 $78