睇完戲再行Bazaar,再係銅鑼灣醫肚先。食開真係會上瘾架。。。好想試晒每款嘢食呀!今次order左啲特別啲👍👍櫻花蝦原條茄子燒,好大條燒茄子相片擺滿左全部都係櫻花蝦加埋醬汁一齊燒,好甜好惹味呀💯💯火山,一座三角形嘅飯團好似座山咁,然後服務員就幫我地點火啦,嘩🤩🤩兩邊起小🔥真係好似靚呀❤️火山上面鋪滿左好多蟹柳絲同魚子仲有醬料,凈係睇經已勁豐富啦!每一都好多餡料Po喺面以裡邊係蟹柳同埋牛油果❤️❤️一咬入口嘩好惹味架💯💯完全湾使用醬油,原汁原味入口好清新“正”呀!豚肉荔枝卷物,細細串卷物一d都唔簡單呀👍👍一粒一啖“正”,入口一咬d荔枝肉原來係豚肉內👍肉汁再加勁荔枝d汁唧出口腔內滿布又香又清甜嘅荔枝味💯💯壽司PIZZA,係成個pizza咁㗎🍕咬落去嘩好豐富嘅口感呀!Woo好多好多嘅千島醬又勁多魚子小小辣辣地嘅三文魚同吞拿魚好豐富呀,個pizza係脆卜卜煙煙韌韌嘅壽司飯餅底😋😋真係好特別又惹味❤️💯❤️💯古今二銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心21樓
睇完戲再行Bazaar,再係銅鑼灣醫肚先。
食開真係會上瘾架。。。好想試晒每款嘢食呀!

今次order左啲特別啲👍👍

古今二