南瀛水產

Nan Ei Sui San
南瀛水產不嬲係我尖沙咀食日本菜嘅首選,次次嚟都食到好滿足,一嚟餐廳裝潢得好有居酒屋風味,一嚟食物好有質素,而且員工服務好貼心🥰一嚟就叫咗兩款小食,枝豆鹹香十足,啲豆好大粒好飽滿😗鱈魚乾香酥脆口,沾埋啲醬甜甜哋,食到唔停口☺️蟹味噌甲羅燒好signature 🥳 每次嚟呢度都會叫番個,食落超creamy,蟹香好出,蟹籽又夠,口感好豐富😚活貝盛合好足料,蠔、鮑魚、扇貝完全都大大隻,食落好鮮好juicy ,簡直係一流🤭最重要係有員工嘅貼心服務,幫我地燒到底,最唔洗自己郁手😄特上壽司盛都係各式各樣嘅優質壽司,好鐘意個小拖羅,油脂感夠🤭另外魷魚壽司都幾好食,好有咬口😁牛肉烏冬都好高質,牛肉好食唔會過熟,烏冬多又滑身🤤

2025-03-25
2025-03-25 289 瀏覽
為咗佢個甲羅燒而黎😍🐘好鍾意佢個甲羅燒要食兩個💖另外叫咗海鮮拼盤,因為樣樣都食啲又唔想諗😂🐘仲有專人幫你燒埋🫶🏻🤓🐘💖大象🐘推介必叫💖 甲羅燒佢個沙律真係好出色開胃菜💖三文魚粒配合八爪魚粒特色醬汁😻🐘抹茶雪糕配蛋糕🤗🐘不過本來想食嗰個綠茶蛋糕,但係賣晒所以要早雲呢拿味,但係冇諗過夾佢抹茶雪糕都好味佢抹茶雪糕好香日本抹茶雪糕味必食多謝朋友同我慶祝的生日飯很好吃之後也會會嚟多次因為想食嗰個綠茶蛋糕今次冇🥲🥲
為咗佢個甲羅燒而黎😍🐘好鍾意佢個甲羅燒要食兩個💖
必食
慶祝紀念
生日
2025-03-19 505 瀏覽
位於尖沙咀既南瀛水產居酒屋,點左刺身五點盛有五款刺身,有拖羅、三文魚、左口、深池帶子、牡丹蝦,全部新鮮味道鮮甜,拖羅入口即溶,油脂分布均勻,絕對系上等食材,食到唔停得口。南瀛卷,卷物上面鋪滿吞拿魚蓉和三文魚子,1隻甜蝦和海膽作為裝飾,卷物入面有蟹肉青瓜,配撘特顯到青甜鮮美。紫菜海膽天婦羅,外層炸到金黃酥脆,紫菜包裹住軟滑鮮甜既日本海膽,入口層次感滿分。青蘋果乳酸青蘋果乳酸沙冰,淡淡乳酸味,加青蘋果既酸甜清新,配撘煥然一新。

青蘋果乳酸

2025-03-13 618 瀏覽
🌸東瀛海鮮盛合 $588🌟🌟🌟🌟🌟有專人細心幫手燒海鮮盛合,在燒既過程會加入味醂、少量清酒、鹽、七味粉。鮑魚超生猛,肉質彈牙;生蠔超大隻而且好飽滿,湯汁帶有海水味道;蜆非常鮮甜而且冇沙,帶點清酒味道;虎蝦非常大隻而肉質結實;皇帝蟹腳肉質鮮甜而一梳梳;扇貝非常鮮甜,肉質彈牙,裙邊爽脆,精華所在的汁都飲埋,超滿足呀!🌸東瀛五點盛 $368🌟🌟🌟🌟🌟這個是刺身拼盤,有鮮甜連頭既甜蝦、鮮嫩既帶子、肥美既三文魚、新鮮既吞拿魚及肉質彈牙既油甘魚。🌸蟹味噌甲羅燒 $78🌟🌟🌟🌟🌟濃郁蟹味,蟹膏滿滿,還有蝦籽,有專人幫忙燒,每一口都回味無窮。🌸雲丹蟹肉卷 $228🌟🌟🌟🌟🌟表面放了回甘海膽及黑松露,蟹肉卷內有滿滿蟹肉及青瓜,整件入口超滿足及味蕾層次豐富。
🌸東瀛海鮮盛合 $588🌟🌟🌟🌟🌟

• 東瀛五點盛
  • 雲丹蟹肉卷
  • 南瀛海鮮盛合
2025-03-10 852 瀏覽
好耐冇食南瀛水產,記得以前喺附近返工成日過嚟食。佢哋主打係磯燒海鮮,店舖裝修擺設都充滿咗日本風格。仲有幾個海鮮魚缸可以見到新鮮生猛嘅海鮮喺入邊游水。記得以前每次嚟都會食佢哋個甲羅燒。因為佢哋個甲羅燒比同等級餐廳更抵食😋仲有專人幫你燒晒所有嘢,服務都相當到家。蚧味噌甲羅燒:有蟹膏、蟹肉、鵪鶉蛋、蔥花、蟹籽所組成,將所有嘢攪拌之後燒一陣已經聞到濃郁嘅蟹膏味。口感鹹香。但係一啲都唔腥。海鮮盛合:有生蠔、鮑魚、扇貝、海蝦、蛤蜊、蟹腳。所有海鮮都好新鮮,鮑魚喺燒嘅時候仲識郁。燒熟之後扇貝上邊有啲湯可以飲埋非常清甜仲有海水嘅鹹味。東瀛五點盛:有三文魚、吞拿魚、帶子、油甘魚同甜蝦既刺身。全部刺身都好新鮮。好肥美。牛肉烏冬:烏冬有口感,嫩滑彈牙。牛肉薄片煮得啱啱好。乳酸梳打:益力多味嘅乳酸梳打飲完之後好開胃。

牛肉烏冬:烏冬有口感,嫩滑彈牙。牛肉薄片煮得啱啱好。

乳酸梳打:益力多味嘅乳酸梳打飲完之後好開胃。
2025-03-07 597 瀏覽
日本必食嘅就係浜燒,竟然比我喺香港搵到!南瀛水產真係值得一讚!第一次喺香港食浜燒原來啲海鮮都可以咁新鮮,仲有專人幫你燒埋🔥⭐️活貝盛合💦呢個活貝盛合有齊鮑魚、生蠔🦪、蜆同帶子,上枱嘅時候啲鮑魚都仲郁緊好生猛!店員會過黎開爐幫我哋燒。調味方面以簡單為主嚟帶出海鮮嘅原汁原味,帆立貝加咗清酒🍶去煮,味道多咗份酒香。燒完嘅蜆肉就脹卜卜,重海水味。鮑魚就落咗胡椒食落更香口惹味。至於生蠔就大隻肥美,燒至少少乾身內裡juicy,好鮮甜好好食😋!⭐️蟹味噌甲羅燒🦀甲羅燒真係重點推介,加左鵪鶉蛋嚟帶出蟹膏嘅鹹香,非常滋味⭐️南瀛卷蟹肉卷上放咗海膽、拖羅蓉、甜蝦同三文魚籽

⭐️活貝盛合💦
少乾身內裡juicy,好鮮甜好好食😋!

⭐️蟹味噌甲羅燒🦀
甲羅燒真係重點推介,加左鵪鶉蛋嚟帶出蟹膏嘅鹹香,非常滋味

⭐️南瀛卷
蟹肉卷上放咗海膽、拖羅蓉、甜蝦同三文魚籽

1K
2025-03-07 606 瀏覽
輕鬆高質之日式居酒屋,磯燒海鮮作主打,店員很友善,專業細心地燒出料理刺身沙律新鮮的刺身,配酸甜的醋汁,感覺很棒,配搭開胃,沙律菜吃得出新鮮,刺身鮮味滿滿,三文魚,吞拿魚,油甘魚,口感新鮮山,滿滿的味道餐前小吃,炸到金黃,口感脆,豐富味道極上刺身飯時令新鮮刺身,配合高質有口感之日本米,很棒回味。店子的刺身飯精緻,魚生厚切,鮮香之吞拿魚,油膩香之三文魚,大赤蝦,彈牙鮮帶子和海膽,棒蟹味噌甲羅燒招牌之新鮮浜燒,非常新鮮,燒出味道,水準之作,店員邊細心將蟹膏,鵪鶉旦,蟹籽,蟹肉拌勻,邊慢慢燒出香濃味,即叫即烤之熱熱味道,濃郁蟹膏,配上飯的,棒喔燒鮑魚味道香濃,滿滿新鮮的海水味,濃濃的味道三文子魚親子丼刺身新鮮,吸引的三文魚腩,油脂味香,口感滿滿,精緻感和驚喜帶出!啖啖鮮甜,入口口感很棒燒魷魚一口咬下,鮮嫩可口,彈牙好吃燒烤後之魷魚飽滿多汁,肥美鮮甜。店員以專業手法細心燒烤,簡單調味突顯食材之原味。店子食材,每日新鮮運送抵港,棒。營造地道日本居酒屋的熱情,感覺輕鬆,感官和味蕾之快樂
刺身沙律
餐前小吃,炸到金黃,口感脆,豐富味道
極上刺身
蟹味噌甲羅燒
燒鮑魚
味道香濃,滿滿新鮮的海水味,濃濃的味道
三文子魚親子丼
燒魷魚
一口咬下,鮮嫩可口,彈牙好吃
2025-03-06 439 瀏覽
開個日本派對,日式裝修環境,輕鬆地方,適合慶祝活動,店員親切,滿滿日本熱情居酒屋店員服務態度非常棒,舒適環境,整體感覺很棒刺身沙律刺身新鮮,加上酸甜醋汁,感覺很棒,配搭開胃,沙律菜新鮮,刺身鮮味,有三文魚,吞拿魚,油甘魚,新鮮滿滿的味道雞軟骨餐前小吃,炸到金黃,口感脆,豐富味道極上刺身飯用上時令新鮮的刺身,配合高質的日本飯,感覺很棒,回味。魚生用上厚切,鮮香味的吞拿魚、三文魚、大赤蝦、鮮帶子及海膽,美味,推薦赤身肉嫩味香喔。蟹味噌甲羅燒滿滿的新鮮浜燒,海鮮新鮮,味道香濃,有氣氛又有水準,店員細心將蟹膏,鵪鶉旦,蟹籽,蟹肉拌勻,即叫即烤,熱熱味道,濃郁蟹膏令人回味燒鮑魚味道香濃,滿滿新鮮的海水味,有日本感覺三文子魚親子丼刺身新鮮又厚身,吸引。非常棒的三文魚腩,油膩味香濃,口感滿滿,精緻感,驚喜十足!望住店員細心地燒出味吃,快樂又輕鬆燒生蠔味道濃郁,值得推薦,配上生蠔的~ 鮮味配搭,燒到香濃,賣相吸引。蟹滿滿海鮮的鮮甜和炭火香氣,大大隻,刺激味蕾!店子用磯燒帶出原汁原味,非常棒。

店員服務態度非常棒,舒適環境,整體感覺很棒

刺身沙律

雞軟骨
餐前小吃,炸到金黃,口感脆,豐富味道

極上刺身

蟹味噌甲羅燒

燒鮑魚
味道香濃,滿滿新鮮的海水味,有日本感覺

三文子魚親子丼

望住店員細心地燒出味吃,快樂又輕鬆

燒生蠔

2025-03-05 329 瀏覽
尖沙咀南瀛水産店,最吸引蚧味噌甲羅燒蟹肉鮮嫩,好正,東瀛五點盛,各種生魚片都幾新鮮 特別推薦雲丹刺身,海膽好鮮甜炸雞軟骨送酒一流,外脆內嫩,帶點鹹香,搭配啤酒好正!吉列炸蠔是必試,外層金黃酥脆至於黑松露鰻魚釜飯,都好好食 ,松露同埋鰻魚,局一局焗5分鐘仲有飯焦添,飲品方面,柚子梳打清新解膩,綠茶雪糕 🍦抹茶係我最喜歡的,所以必點😆😆食到超飽啊,服務方面都幾好,夾羅燒仲keep住有人幫你燒㗎👍🏻
尖沙咀南瀛水産店,最吸引蚧味噌甲羅燒

炸雞軟骨送酒一流,
外脆內嫩,帶點鹹香,搭配啤酒好正!
吉列炸蠔是必試,外層金黃酥脆
2025-02-28 413 瀏覽
位於尖沙咀金馬倫道太興廣場5樓既南瀛水產好有日本居酒屋🏮的感覺有很多清酒瓶🍶作擺設呢度出名係燒海鮮,所以每一張枱都會有個爐不僅提供新鮮的海鮮,還有優質的服務和舒適的用餐環境。無論是與朋友聚會還是約會,這裡都是一個不錯的選擇。🔸蟹味噌甲羅燒$78店員會係面前現燒,一路整一路聞到蟹味噌嘅香味~蟹膏、蟹肉、蟹籽,再加上鵪鶉蛋好邪惡又好味呀😙🔸炸雞軟骨$68有好多粒炸雞軟骨,雞軟骨好好咬🔸南瀛卷$288有吞拿魚蓉、海膽、三文魚子、甜蝦,好豐富🔸魷魚筒 $128魷魚筒的口感彈牙,燒烤的香味讓人食指大動,十分推薦。🔸南瀛極尚刺身丼$398新鮮既刺身,搭配日本飯粒,每款既刺身高質,每一片都超級厚身,入口即化。每一口都能感受到刺身的鮮味,濃郁好吃
位於尖沙咀金馬倫道太興廣場5樓既南瀛水產
好有日本居酒屋🏮的感覺
有很多清酒瓶🍶作擺設
呢度出名係燒海鮮,所以每一張枱都會有個爐

🔸蟹味噌甲羅燒$78
店員會係面前現燒,一路整一路聞到蟹味噌嘅香味~
蟹膏、蟹肉、蟹籽,再加上鵪鶉蛋
好邪惡又好味呀😙

🔸炸雞軟骨$68
有好多粒炸雞軟骨,雞軟骨好好咬

🔸南瀛卷$288
有吞拿魚蓉、海膽、三文魚子、甜蝦,好豐富

🔸魷魚筒 $128
魷魚筒的口感彈牙,燒烤的香味讓人食指大動,十分推薦。

🔸南瀛極尚刺身丼$398

2025-02-26 493 瀏覽
今日同朋友去咗尖沙咀「南瀛水產」食飯🥰餐廳主打日本料理,有🐟刺身、🍣壽司、🥗前菜、🍱丼飯、鍋物、🦀浜燒海鮮、日式料理等,環境仲幾舒服tim☺️一開始點咗個🥗海鮮沙律,份量都幾足,粒粒刺身配上爽脆嘅沙律菜,加埋啲醬汁,酸酸甜甜,好開胃😛跟住就到重頭戲——🦀甲羅燒,由店員親手燒,香濃嘅蟹膏加蟹籽、蟹肉同鵪鶉蛋,燒到啱啱好,仲完全唔膩😍 我仲叫咗炸池魚仔🐟,炸得金黃酥脆❗️🍣壽司方面,飛魚子壽司爆漿爽口嘅口感真係好過癮😆三文魚卷嘅三文魚新鮮肥美,卷物嘅飯粒軟硬適中☺️刺身五點盛有五款刺身,有🐟三文魚、拖羅、帶子、🦐甜蝦等,每款都切得厚薄適中,味道仲幾鮮甜😋最後我哋仲點咗個南瀛卷,呢個卷物上面鋪咗隻甜蝦、海膽、三文魚子、🐟吞拿魚蓉蛋,材料豐富,口感層次分明,食落去好有驚喜,絕對係必試之選😍

2025-02-25 462 瀏覽
朋友從外國返嚟渡假,我哋就約咗出嚟食飯聚吓見吓面,佢話好耐都冇去過居酒屋食飯,佢就响網上搵到呢間居酒屋,見到啲食物都唔錯,仲有佢最想食嘅味噌甲羅燒呢度都有得食,於是佢就二話不說就打電話去訂位。嚟到見到餐牌樣樣都好想食,我哋都揀咗好耐,最終揀咗以下食物。東灜五點盛 $368有蝦、帶子、三文魚、吞拿魚、油甘魚蝦:味道鮮甜,並有粘粘嘅口感。帶子:味道鮮甜,爽口。三文魚、吞拿魚、油金魚,油脂豐富仲好鮮甜。蟹味噌甲羅燒 $78有蟹肉、蟹膏、蟹籽、鵪鶉蛋同埋蔥碎。侍應會在我哋面前幫忙燒熟,把所有材料混合攪拌,燒熟之後聞到好香嘅蟹膏味,食落仲好有鹹香味,質感好綿滑,一匙羹蟹膏混埋蟹籽一齊食,口感更豐富,成個口腔都充滿蟹膏味道。活貝盛盒 $428有蠔、蜆、活鮑魚同帆立貝。侍應都會幫忙燒熟,佢哋用咗清酒、鹽、七味粉同埋佢哋自制嘅湯嚟調味,呢四款海鮮佢哋都掌握到燒熟嘅時間,令到啲海鮮唔會燒到好乾身而且仲保持到海鮮嘅鮮味。蠔:肥美、爽口。蜆:粒粒飽滿,鮮甜。鮑魚:肉質爽口彈牙,加上七味粉,口感更香口惹味。帆立貝:待應好細心幫我哋整成一粒粒方便進食,待應仲叫我哋飲埋殼內嘅水,真係非常清甜,然後一口一細粒帆立貝

東灜五點盛 $368
有蝦、帶子、三文魚、吞拿魚、油甘魚
蝦:味道鮮甜,並有粘粘嘅口感。
帶子:味道鮮甜,爽口。
三文魚、吞拿魚、油金魚,油脂豐富仲好鮮甜。

蟹味噌甲羅燒 $78
有蟹肉、蟹膏、蟹籽、鵪鶉蛋同埋蔥碎。

活貝盛盒 $428
有蠔、蜆、活鮑魚同帆立貝。

蠔:肥美、爽口。

蜆:粒粒飽滿,鮮甜。

鮑魚:肉質爽口彈牙,加上七味粉,口感更香口
惹味。

帆立貝:待應好細心幫我哋整成一粒粒方便進食,待應仲叫我哋飲埋殼內嘅水,真係非常清甜,然後一口一細粒帆立貝,味道鮮甜仲好彈牙。

雲丹蟹肉卷 $228
黑松露味道濃郁,大大舊嘅海膽,帶有啖啖嘅海水鮮味而且仲唔腥,加埋飯裡面嘅鮮甜蟹肉同鮮嫩水菜,食落口感更豐富。
2025-02-19
  • 蟹味噌甲羅燒
2025-02-24 407 瀏覽
同朋友一齊嚟咗呢間喺尖沙咀嘅樓上日式餐廳兼居酒屋食晚餐🤣$78「火炙左口魚邊壽司🍣」:左口魚邊油脂充足火焰過之後油份溶咗啲更加甘香🤣$138「鮟鱇魚肝」:竟然有少少爽口係新嘅體驗🤣$88「海鮮🐟🐠沙律🥗」:海鮮有八爪魚粒、三文魚粒、白魚粒,撈埋沙律菜🥗仲有小蕃茄🍅再加酸酸哋嘅沙律酸汁,清新又開胃😋$98「燒明太子」:輕輕燒過嘅明太子味道鹹鹹哋再配一片青瓜,幾清新😆$88「唐揚炸雞」:有4大件炸雞用白白哋色嘅脆漿包住雞肉然後攞去炸,外邊有少少脆裏邊嘅雞肉幾 juicy 🤣$78「蟹味噌甲羅燒」:材料有 鵪鶉蛋、蟹膏、蟹肉、蟹子、味噌、香蔥,頗為豐富🤩,燒完之後有啲 smoky 嘅味道🤣$108「清酒煮蜆」:蜆肉都幾大粒夠加清酒🍶去煮簡單幾好食🤣$288「南瀛卷」:牡丹蝦、三文魚籽、吞拿魚蓉、海膽 放喺手卷粒上邊,幾鮮味😋,成個 presentation 有啲似ちらし寿司 不過米飯就做到一粒粒手卷形狀 🤩$188「花魚一夜干」:不嬲都鍾意食一夜干,一夜干質素有好高嘅亦都有一般嘅🤣,以前日本冷凍技術冇咁好嘅年代一夜干真係掛起嚟一夜吹乾🤣,依家喺日本🇯🇵冷凍技術非常先進絕大部份一夜干都係放喺特
同朋友一齊嚟咗呢間喺尖沙咀嘅樓上日式餐廳兼居酒屋食晚餐🤣
$138「鮟鱇魚肝」:竟然有少少爽口係新嘅體驗🤣
$188「花魚一夜干」:不嬲都鍾意食一夜干,一夜干質素有好高嘅亦都有一般嘅🤣,以前日本冷凍技術冇咁好嘅年代一夜干真係掛起嚟一夜吹乾🤣,依家喺日本🇯🇵冷凍技術非常先進絕大部份一夜干都係放喺特殊冰櫃裏邊進行風乾🤣;呢間餐廳嘅一夜干大大條幾多肉有鹹味😋
2025-02-24 479 瀏覽
📍 南瀛水產{尖沙咀} @naneisuisan好耐冇食過日本水產🇯🇵今日就嚟到尖沙咀食番間好耐冇食嘅南瀛水產🦐依度嘅環境好舒適,服務亦都好熱情❤️每一道燒物,都會有專人為你而燒,服務夠晒貼心♨️黎到食日本水產嘅地方,一定要食甲羅燒🦀同埋燒貝殼類嘅燒物,店員親自為每一台燒,唔使親自下廚,有專人服務,啱晒我依啲懶人,淨係個服務已經滿分💯✨ 蟹味噌甲羅燒蟹殼係炭火上燒烤,內餡既蟹味噌濃郁滑順,口感豐富。有齊蟹膏、蟹肉、蟹籽、鵪鶉蛋,趁熱食,每一啖都食到蟹肉既鮮甜香醇!✨ 牡蠣一上枱,已經好驚訝🙀兩隻勁大牡蠣🦪呈現喺我眼前🤩新鮮的牡蠣肉質滑嫩,燒完之後仲有海洋既鮮味,簡單醬油都能提升其風味。✨味醂魚乾帶有甜甜魚既鮮味。口感酥脆且風味濃郁!✨鱈魚乾經過烤乾後,仲保留到鱈魚的鮮美,口感韌性十足,咸香味濃,不知不覺兩個魚乾就已經食晒!✨ 雲丹蟹肉卷✨黑松露鰻魚卷兩款卷物煮點綴上黑松露醬,鰻魚、蟹肉既鮮甜,係卷物既精華😍✨南瀛玉子燒玉子燒外觀金黃,口感滑嫩。由多層蛋液輕輕摺疊而成,帶有淡淡的甜味同鹹香。✨牛肉烏冬粉嫩嘅牛肉真係好吸睛🤩而且仲要食落勁Juicy,份量亦都好多呢個價錢真心值回票價🐮✨章魚燒外

📍 南瀛水產{尖沙咀}
@naneisuisan

好耐冇食過日本水產🇯🇵
今日就嚟到尖沙咀食番間好耐冇食嘅南瀛水產🦐

黎到食日本水產嘅地方,一定要食甲羅燒🦀

✨ 蟹味噌甲羅燒

✨ 牡蠣

✨味醂魚乾
帶有甜甜魚既鮮味。口感酥脆且風味濃郁!
✨鱈魚乾

✨ 雲丹蟹肉卷
✨黑松露鰻魚卷
兩款卷物煮點綴上黑松露醬,鰻魚、蟹肉既鮮甜,係卷物既精華😍

✨南瀛玉子燒
玉子燒外觀金黃,口感滑嫩。
由多層蛋液輕輕摺疊而成,帶有淡淡的甜味同鹹香。

✨牛肉烏冬
粉嫩嘅牛肉真係好吸睛🤩
而且仲要食落勁Juicy,份量亦都好多
呢個價錢真心值回票價🐮

✨章魚燒
外脆內嫩既章魚燒,外表金黃酥脆 仲要每一粒章魚燒入邊都有一粒小章魚🐙淋上章魚燒特製醬汁,撒上柴魚片和海苔粉,完全就感覺得到日本街頭小食味道👅

✨ 巨峰乳酸
主要係巨峰葡萄 🍇口感清新,酸甜適中。能解渴,仲有乳酸成份,中和番哂🩷

2025-02-23 428 瀏覽
尖沙嘴性價比高的居酒屋🏮推薦呢款鮭魚親子丼**($168)真係唔可以唔提!鮭魚刺身新鮮得嚟,配搭上嫩滑嘅雞蛋,味道好豐富仲有燒甲羅燒,真係濃郁夠料!牛肉烏冬,牛肉煮得剛好,唔會過韌,搭配上彈牙嘅烏冬麵,湯底清甜**松葉蟹海膽釜飯**($238)係今次嘅驚喜!一打開蓋,蟹肉同海膽嘅香味撲面而來,米飯煮得好香,蟹肉又鮮又甜,真係好有層次感海鮮沙律**($88)都好清新,生菜脆口,加上海鮮新鮮,食完覺得好開胃。**三文魚卷**($138)就更加唔使講,包住嘅三文魚好新鮮,配合嘅醬汁又恰到好處,食落去每一口都好享受。溫泉蛋和牛釜飯**($228)花魚一夜干**($188)都係必試!溫泉蛋嘅滑口配合和牛,簡直係天作之合,而花魚一夜干,鹹香味十足,真係好正!炸雞軟骨外脆內嫩
尖沙嘴性價比高的居酒屋🏮
仲有燒甲羅燒,真係濃郁夠料!

溫泉蛋和牛釜飯**($228)
炸雞軟骨外脆內嫩