2024-05-30
首先我同我朋友2位一齊點野食 🤮🤮1)點左sukiyaki 黎到死咸同埋無生雞蛋 🤮🤮🤮我開口問店員要生雞蛋 佢地話公司唔建議客人咁樣食sukiyaki 咁我都接受既 但我同時話俾佢聽好咸食唔到 佢就話幫我溝湯底 點知仲咸 今次仲要擺唔落口 我再叫店員過黎跟進 點知一個中文唔識講 英文都麻麻地既店長過黎話 係咁架啦sukiyaki 我同朋友當堂呆左 話晒都唔平 而家係直情食豉油咁喊 🤮🤮🤮最後我地都係無食過咁濟2)叫左壽司拼盤 佢前後10分鐘黎左2碟 第二碟上既時候已經同店員講唔係我地 佢無聽直接擺底 咁我地都無理照食 食左2件後 外籍店長黎到直接開口用簡單英語話我地食左佢盤壽司 然後講this is not yours! Why eat ? 我地都呆左無答佢 佢嬲爆爆收走我地其中一盤😵💫😵💫😵💫最後我地有同本地店員反映遇到既情況 估唔到佢一句答:佢係店長 佢想點就點 無得投訴最後:呢個價錢呢個服務 我永遠都唔會再食 🤮🤮🤮🤮
😵💫😵💫😵💫
最後:呢個價錢呢個服務 我永遠都唔會再食 🤮🤮🤮🤮