2008-06-01
雞蛋仔 ~ 唔知點解會有好大陣香蕉味道 , 幸好我唔抗拒食香蕉味既食物 , 雖然唔係話好食到嘩嘩聲 , 不過我欣賞佢既雞蛋仔入面有餡 , 唔會好似出面個d咁空心 , 而且蛋漿都溝得幾好 , 唔會食多幾粒就好膩。 格仔餅 ~ 同雞蛋仔用一樣既蛋漿 , 所以整出黎都係有香蕉味道既 , 加埋份量岩岩好既花生醬﹑砂糖同煉奶 , 一啖咬落去感覺 ~ 正!!!我認為仲好食過雞仔蛋添呀。 燒賣﹑魚蛋+腸粉 ~ 食過兩樣最出名既野之後 , 再試埋呢度d小食 , 估唔到wor , 連小食都整得幾好 , 唯一係山竹牛肉就唔掂。其實所有野都係新鮮熱辣辣個陣食既話 , 就一定會好味道d , 不過如果行開北角呢頭 , 都可以排隊買黎試下 , 至少唔會令人失望。