2018-03-07 54 瀏覽
今晚又同班friends去旺角覓食行到去兆萬樓下有八鍋堂傳單派好似幾平又多野食火鍋加日式放題都係200蚊放題選擇都好多好豐富有刺身、壽司、天婦羅、燒物、沙律加左錢要四格湯底選左重慶麻辣、皮蛋芫茜、沙爹同人蔘雞湯叫左牛小排同美國肥牛兩樣都好有牛味 食落都幾嫩其他火鍋料係自助既各種火鍋丸同配料 應有盡有仲叫左海鮮都幾爽口放題就叫左刺身都幾新鮮最鐘意食鮑片同甜蝦串燒都燒得幾香翠肉瓜好食仲有甜品雪糕雪條架不過食得太飽食唔落款式多 價錢又平 真係好抵食!
今晚又同班friends去旺角覓食
行到去兆萬樓下有八鍋堂傳單派
好似幾平又多野食
火鍋加日式放題都係200蚊

放題選擇都好多好豐富
刺身壽司、天婦羅、燒物、沙律

加左錢要四格湯底
選左重慶麻辣、皮蛋芫茜、沙爹同人蔘雞湯

叫左牛小排同美國肥牛

串燒都燒得幾香
翠肉瓜好食
仲有甜品雪糕雪條架
不過食得太飽食唔落
款式多 價錢又平 真係好抵食!
2018-03-06 33 瀏覽
多人食飯最怕就係口味唔夾或者想食 ge o野唔同今次同屋企人食 o左個性價比極高 ge 海鮮火鍋+日式放題簡直滿足哂每個人 ge 願望 ar, haha首先就係依個四格邊爐!可以一人揀一隻湯底自己滾自己 o個格又得, 滾哂四格又得依個設計勁 smart ar格離台仲有個公仔造型湯底, 好得意 ga!要訂位 o個陣 book 埋火鍋配料係任食, 定期都見到有人 refill淨係唔同 ge 丸都超過十種仲有勁脆 ge 炸魚皮呢~肉同海鮮就落 order 紙 ge肥牛, 豚肉同羊肉都有齊哂上得都算快!海鮮選擇有九種, 新鮮度都唔錯d 生蠔好鮮甜!依度個碗好似 hello kitty 個 ribbon左右可以倒唔同嘅醬汁, 好方便呢!食埋日式放題都係 $198刺身都多 o野揀同新鮮, 切得夠大片壽司賣相都唔錯呢一樣有齊握壽司, 軍艦壽司同卷物 ga仲食 o左天婦羅同串燒天婦羅炸得薄脆, 水準幾好呢~就連蔬菜都好多選擇, 菇都有三種依 d 係出去攞 ge~之後仲食 o左栗米, 都幾甜homemade 甜品好可愛 ar! 幾好味~
多人食飯最怕就係口味唔夾
或者想食 ge o野唔同
今次同屋企人食 o左個性價比極高 ge 海鮮火鍋+日式放題
簡直滿足哂每個人 ge 願望 ar, haha

首先就係依個四格邊爐!
可以一人揀一隻湯底
自己滾自己 o個格又得, 滾哂四格又得
依個設計勁 smart ar
格離台仲有個公仔造型湯底, 好得意 ga!
要訂位 o個陣 book 埋

火鍋配料係任食, 定期都見到有人 refill
淨係唔同 ge 丸都超過十種
仲有勁脆 ge 炸魚皮呢~

肉同海鮮就落 order 紙 ge
肥牛, 豚肉同羊肉都有齊哂
上得都算快!

海鮮選擇有九種, 新鮮度都唔錯
d 生蠔好鮮甜!

依度個碗好似 hello kitty 個 ribbon
左右可以倒唔同嘅醬汁, 好方便呢!

食埋日式放題都係 $198
刺身都多 o野揀同新鮮, 切得夠大片

壽司賣相都唔錯呢
一樣有齊握壽司, 軍艦壽司同卷物 ga

仲食 o左天婦羅同串燒
天婦羅炸得薄脆, 水準幾好呢~

就連蔬菜都好多選擇, 菇都有三種
依 d 係出去攞 ge~
之後仲食 o左栗米, 都幾甜

homemade 甜品好可愛 ar! 幾好味~
2018-03-06 42 瀏覽
有朋友話旺角新開左一間中式日式嘅放題火鍋我覺得好得意所以想黎試吓門口望入去覺得環境都幾好因為空間感都幾大而且環境都好乾淨唔會有一種太迫唔舒服嘅感覺而且嘢食仲係以自助嘅形式所以可以咁快去拎到嘢食門口位會放着一啲火鍋嘅食材包括有腸仔丶魷魚丶午餐肉丶等等食材都幾多元化同埋望落去好新鮮如果食到飽仲有三款雪糕嘅口味可以揀添而且雪櫃都有甜品俾我哋選擇都幾高質㗎豬骨湯湯底食落去超級鮮甜我會建議用嚟煮菜而且係咪見到豬骨湯湯底係咪有隻公仔呢只要升級到日式放題同埋預先book枱就可以有㗎啦沙嗲火鍋食落都幾辣但係煮肉食一流豆腐海鮮鍋有好鮮甜嘅海鮮味而且加一啲有蛋白質嘅落去更加有營養蕃茄濃湯真係超級重番茄味真係超級重蕃茄味係我最鍾意嘅打邊爐湯底如果覺得唔夠番茄味仲可以係出面加番茄入嚟添美國肥牛美國黑豚肉我仲加左錢食美國嘅肉真係質素高啲雪花都好平均所以我覺得都值得一㗎同埋識落唔會膩三文🐟八爪魚🐙好彈牙會唔會好成牛🐂肉望落去都好高質而且加落四個湯底都好好食食到濟左可以加番啲沙律同埋泡菜壽司方便我就冇叫個左好多啦花之戀係我最鍾意食嘅壽司呢度嘅花之戀都好高質因為有好豐富嘅飛魚子覺得不錯材料一啲都唔小而且質素仲好高饅魚

門口望入去覺得環境都幾好

而且質素仲好高

饅魚壽司都好好食
有土甜嘅鰻魚汁再加上新鮮嘅鰻魚
2018-03-05 116 瀏覽
行街見到兆萬開左新餐廳,LEE間八鍋堂中日火鍋專門店有得食海鮮火鍋同日式放題組合,我地早入座時段仲有得平D,連加一都係$200幾蚊有得任飲任食真係幾抵阿有成八款湯底咁多,分別係皮蛋芫茜湯、沙嗲、豬骨湯、蕃茄濃湯、冬瓜排骨湯、人蔘雞湯、豆乳海鮮湯同重慶麻辣湯,心思思想試多幾種味,所以就加錢揀左四格湯底可以試下唔同味!個火鍋爐設計幾好,間隔夠深咁就唔會打打下邊爐D湯底互相撈均晒打邊爐必備冰凍啤酒!飲品櫃都幾多野食,可樂汽水固然有啦,比較少見GE Apple Cider 同 Jolly Shandy 都有 等野食之際就去整豉油配料先!岀面都有火鍋配料可以自助任拎,有菜阿,炸魚皮、丸阿腸仔、公仔麵等等等等,好多款式應有盡有豬牛羊一次過到齊油脂分佈平均,夠晒肥美海鮮類都好豐富!蝦、蜆、象拔蚌、蟶子等等都有,個墨魚滑十分推薦,超級鮮甜彈牙食到咁上下就嗌下刺身食,LEE到刺身質素比起火鍋都唔輸蝕,好新鮮三文魚刺身好好味任食放題又點少得各種壽司呢,款式選擇多,軍艦上菜GE時候紫菜仲脆卜卜,抵讚平日都好多客,雖然好忙但係服務都好好,落單上菜收碟速度好快,大家都食到抱腹而回!

等野食之際就去整豉油配料先!

豬牛羊一次過到齊

油脂分佈平均,夠晒肥美

三文魚刺身好好味

2018-03-04 84 瀏覽
今日元宵佳節,同事想收工食放題,於是去咗旺角呢間試下,因為之前朋友介紹我,話呢間唔錯有打边爐同放題,叫我值得一試。上到去服務員態度幾好同我地介紹,我地選擇4格火鍋湯底1.麻辣火鍋湯底2.人蔘雞湯3.沙嗲4.蕃茄濃湯我地親湯底未到就叫左幾件火焰蟹柳壽司,加洲卷,芝士壽司同野菜沙律,食落都幾新鮮幾甜。值得推介既係蟹柳壽司,不停encore!!!野菜沙律不過不失,但重點係啲醬汁係好夠食食下湯底到,真係好好特別湯底有隻熊仔喺度好Q,好似向你揮手咁,我用美國肥牛黑臀肉,墨魚滑同海鮮回敬佢,不過麻辣湯底真係好正同牛肉好夾超正又滑又辣;啲墨魚滑好爽口彈牙,必食火鍋料之一;蝦好實正,吾會梅;蜆好甜,而且又無沙;之後起出面攞d火鍋配料同汽水,不過驚食得太多試唔到其他野。所以都係拎夠食既份量。之後點左鹽燒大虎蝦,即使燒完,都係保留左蝦既鮮味,點左燒粟米同蒜香雞翼,雞翼好入味,而且夠滑,表面又吾會淋,又無燒得太乾,燒得啱啱好👍🏿,呢一餐真係食得好多,樣樣都好好食,飽到想心口。
1.麻辣火鍋湯底
2.人蔘雞湯
3.沙嗲
4.蕃茄濃湯

• 蟹柳壽司
2018-03-04 91 瀏覽
$198 一位任食火鍋再加日式料理、刺身,其實都幾抵。刺身選擇十分多,有赤貝、馬刀貝等等平時唔係間間有既刺身,三文魚亦十分新鮮肥美,日式料理種類繁多,掛住食呢d搞到爭d 唔記得左要打邊爐😂火鍋配料選擇都算夠,仲有蟶子生蠔任叫,淨係食幾隻蟶子都抵返曬!不過可能人手不足,想搵侍應有點難度。另外雪糕唔太吸引,得雀巢揀,但$198 算係甘啦,對得住個價錢。

一次過滿足多種願望@八鍋堂 和大食朋友最好去處還是食放題,否則食到破產也未能滿足他們的口腹。早幾日又和他見面,約在旺角SHOPPING隨後當然又找放題集中地兆萬中心食飯 餐期時間去兆萬中心食飯一定要預早到埗,樓下等電梯那條長龍人多到一個點,我們原本打算上高層餐廳食,路過3樓八鍋堂,門口的服務員很落力推介我們入去試,我們見到入面燈火光猛,食物款式多加上不貴,便入去試試看 被安排坐在卡位那邊,大胖子友人和我的大包包也坐得非常舒服 八鍋堂主打日式加火鍋放題,一坐下店員已為我們安排湯底,推介下我們加了$68升級了四格湯底 我們點了冬瓜排骨湯、人參雞、麻辣和蕃茄湯底 飲料和甜品都是自助式的 門口的自助火鍋生料區,放滿各種蔬菜及丸類,選擇非常好多 菜蔬款式多也新鮮 放題必食的刺身和炸物、串燒、沙律以及壽司選擇都很多,想得出都有。刺身尤其以蝦刺身和三文魚最為出色,當然不能和高級餐廳比,但也對得住這個價位 竟然有SOMERSBY任飲,也有無糖飲料 混醬區 這裡的壽司細細件,可以多試幾款也不怕一下子食完頂肚,即叫即整,火炙款式也有好多種,完全滿足不食生的朋友需要 串燒必點燒鯖
一次過滿足多種願望@八鍋堂

被安排坐在卡位那邊,大胖子友人和我的大包包也坐得非常舒服

我們點了冬瓜排骨湯、人參雞、麻辣和蕃茄湯底

飲料和甜品都是自助式的

門口的自助火鍋生料區,放滿各種蔬菜及丸類,選擇非常好多

菜蔬款式多也新鮮

竟然有SOMERSBY任飲,也有無糖飲料

混醬區

串燒必點燒鯖魚和大蝦,大蝦非常大只,爽口彈牙,食起來非常鮮甜!燒鯖魚相當肥美又唔腥,燒至外脆內軟,食完一轉又一轉

沙律~

這個小碗非常別緻,一次過用來載食物和醬料
很方便而且好省空間

湯底一轉眼就送上,近乎光速!
四款湯底中我認為麻辣最出色,有一點點的辣但不令人辣到什麼味道都掩蓋,聞起來很香濃,食起來既麻又辣的口感好刺激,

魚皮好香脆,一下子食了三碟

火鍋的美國肥牛~
如果想食好一點的可以加錢升級,不加錢的也不過不失

不食牛也可以點豬肉,看起來淡淡的,但食起來卻異常好食,口感肥美有油香,比美國牛更好食!

海鮮也非常新鮮,有圖有真相,看起來色澤漂亮,很喜歡墨魚滑,爽口彈牙帶點蟹子的咸味,生蠔雖說不上大只,但沒有腥味又鮮甜,大蝦足足一只手那麼大,很新鮮而且可以任點任食。

平均$230一位,一次過滿足想食日式和火鍋兩種願望,其實頗抵食呀
原來兆萬新開左一間中日火鍋專門店,剛過完年只有有限食店開門,行到黎兆萬一於試下呢間新開餐廳餐廳座位幾闊落,坐得好舒服原本想食午市任食火鍋,原來加$20可以升級放題,望一望張放題紙,加$20多咁多野食,一定要加升級放題後可以無限食海鮮火鍋料湯底原來都好多得揀,同朋友爭持不下,最後索性加$60要個四格湯底分別係牛乳、蕃茄、排骨同蔘雞湯,個人最鍾意蔘雞湯底,好足料好重人蔘味自助取火鍋配料,鐘意幾多就拎幾多,非常方便食物種類有好多,淨係蔬果都接近十款一個價錢可以食到唔同種類既食物升級放題後才有的海鮮配料蟶子超大隻,仲有象拔蚌、墨魚滑等等食放題開心到唔記得影相但放題紙上的食物都好豐富,樣樣都想食飲品亦是自取,選擇頗多,仲有啤酒仲有一個雪糕櫃,好飽但都要食一條雪條先走整體百零蚊價錢可以同時食火鍋同放題真係好抵而且兩邊食物都冇欺場,啱哂一大班朋友或者心大心細又想放題又想邊爐既人
原來兆萬新開左一間中日火鍋專門店,
剛過完年只有有限食店開門,行到黎兆萬一於試下呢間新開餐廳
餐廳座位幾闊落,坐得好舒服

升級放題後可以無限食海鮮火鍋

自助取火鍋配料,鐘意幾多就拎幾多,非常方便

食物種類有好多,淨係蔬果都接近十款

一個價錢可以食到唔同種類既食物

升級放題後才有的海鮮配料

蟶子超大隻,仲有象拔蚌、墨魚滑等等

放題開心到唔記得影相
放題紙上的食物都好豐富,樣樣都想食

飲品亦是自取,選擇頗多,仲有啤酒

仲有一個雪糕櫃,好飽但都要食一條雪條先走

整體百零蚊價錢可以同時食火鍋放題真係好抵

午餐
今日同朋友食飯,大家都未諗到食咩,天氣凍凍地友人提議打邊爐,另一友人想食放題,最後我地上網搵到一間一次過滿足晒兩願望嘅餐廳。餐廳位於旺角兆萬中心3樓,從油麻地站出行好快就到,我地4人7點到達餐廳座位還未坐滿,但未到八點已經排了長長人龍。餐廳佈置新簇明亮,座位寬闊舒適。店內放置咗自助火鍋配料櫃,有各種蔬菜及丸類,至於肉類及海鮮就可以從點單紙中選擇。另外飲品和甜品都係自助任食我地揀了四格湯底,每人選一款湯底。我地選了皮蛋芫荽湯~冬瓜排骨湯~沙爹湯~人參雞湯。除咗中式火鍋之外,日式料理的選擇都好多,有刺身~炸物~串燒~沙律~壽司,岩晒唔同人口味。皮蛋芫荽湯~冬瓜排骨湯~沙爹湯~人參雞湯每款都好濃味,而且都足料,我地未打邊爐已經飲左一半湯😂我地到自助櫃先挑了一些配料,等待期間又點了一些海鮮。海鮮選擇都多,我最喜歡墨魚滑,爽口彈牙。另外點了刺身和壽司,大家喜歡吃左口魚邊壽司,酸酸的醬汁配左口魚好夾,我地食完都再encore。串燒好豐富,豚肉串厚而多汁,油脂燒得甘香,好味😋又係要encore大家食到尾聲朋友突然來個沙爹餐肉出前一丁,嘩~不得了,沙爹汁煮出前一丁好正,花生味香濃,真係飽飽都要食。二百

餐廳佈置新簇明亮,座位寬闊舒適。

另外飲品和甜品都係自助任食

我地到自助櫃先挑了一些配料,等待期間又點了一些海鮮。

海鮮選擇都多,我最喜歡墨魚滑,爽口彈牙。

另外點了刺身壽司,大家喜歡吃左口魚邊壽司,酸酸的醬汁配左口魚好夾,我地食完都再encore。

二百幾蚊一次過滿足打邊爐及日式放題,怪不得排滿人龍啦。

呀媽訂左位所以唔洗等坐位好寬敞 唔係似一般放題咁迫 坐落好舒服去親打邊爐OR放題最驚就係D職員黑口黑面/態度差/上野慢/唔清野呢間職員雖然少但係超勤奮! 而且態度超好 上野快 同埋識主動清野!價錢抵!10/10會再黎
呀媽訂左位所以唔洗等

坐位好寬敞 唔係似一般放題咁迫 坐落好舒服

價錢抵!

10/10會再黎
題外話/補充資料: 睇得出呢間員工係一家人? 老闆同個仔做野都好爽手!    祝: 長做長有!
2018-02-25
慶祝紀念
生日
2018-02-25 76 瀏覽
突然想食任食火鍋 旺角有太野野揀 老豆行過話呢間就呢間啦首先揀左個四格湯底有麻辣、人參雞、冬瓜排骨同埋皮蛋莞茜湯之後佢有任食海鍋形式-外面自取火鍋料 海鮮就要升級中日放題先食得 難得同老豆撐枱腳 緊係加啦 仲有刺身任食寫幾多就黎足幾多 最重要係有我最愛既馬刀貝同赤貝食左兩小盤之後點左海鮮數量跟足點既 冇多冇小 幾好每隻海鮮唔算好中件 不過可以任點都唔錯食左好多蝦、蟶子同象拔蚌,呀爸就中意食生蠔 一上呢盤海鮮 就聞到好香好鮮甜既生蠔味 食落口都好甜好賬卜卜當然唔小得係肥牛 呢到啲肥牛係幾好食喎 薄薄地 唔會太難咬 又唔太肥 個人認為岩岩好每枱都有一瓶湯底 幾細心出面自取就有飲品 雪糕 同幾十種火鍋料總括來說都唔錯二百幾一個有火鍋有放題
突然想食任食火鍋 旺角有太野野揀 老豆行過話呢間就呢間啦

首先揀左個四格湯底
有麻辣、人參雞、冬瓜排骨同埋皮蛋莞茜湯

寫幾多就黎足幾多 最重要係有我最愛既馬刀貝同赤貝

出面自取就有飲品 雪糕 同幾十種火鍋
總括來說都唔錯
二百幾一個有火鍋放題

2018-02-25 63 瀏覽
我覺得打邊爐好岩同朋友相聚時食而如果打邊爐唔夠仲有得食埋放題真係滿足哂我打邊爐、食放題同埋同朋友相聚既願望我同朋友都試多d唔同既野所以我地就叫左個四格湯底我朋友好鐘意食辣所以其中一個係麻辣但我就怕太辣所以都叫左個人參雞湯試下 我地兩個食肉獸一黎就叫左兩碟肥牛美國肥牛同埋特選美國肥牛打邊爐食肥牛真正肥牛肉嫩又唔算太肥份量完全足夠其實我地兩個女仔食完呢兩碟肉都已經有d飽 天婦羅好熱好脆好有口感即叫即炸好新鮮特別係蕃薯天婦羅係厚切好足料 菜就好新鮮好綠而且又有好多唔同選擇比一般打邊爐多選擇壽司魚生就不過不失整得好精緻而且款式都好多建議大家食左壽司魚生先因為打邊爐味好濃打完先食會蓋過左壽司魚生既口感 甜品好食好精緻好特別而且都有唔少選擇有cheese cake 泡芙 等等以放題價錢黎講真係唔錯唔錯我朋友就好推薦麻辣湯底有得揀小中大辣有唔同辣度岩哂唔同朋友一齊刷餐好雖然食左好辣會好渴不過有好多飲品所以可以好放心咁食 不過我就推薦人參雞湯湯底好足料好重人參味鐘意清淡或食唔到辣嘅人都可以試下順帶一題呢到服務態度好好雖然成日叫到d野好多好怕唔夠位不過d員工收碟收得好快所以都仲可以好放心咁嘆火鍋放題

我覺得打邊爐好岩同朋友相聚時食
而如果打邊爐唔夠仲有得食埋放題
真係滿足哂我打邊爐、食放題同埋同朋友相聚既願望

我同朋友都試多d唔同既野所以我地就叫左個四格湯底

雖然成日叫到d野好多好怕唔夠位
不過d員工收碟收得好快
所以都仲可以好放心咁嘆火鍋放題
2018-02-23 125 瀏覽
講質素,合格,但講新搞作,呢度暫時都得。今次唻,純粹係因為個冰湯底公仔,真係好得意,睇住佢慢慢溶,心情好複雜,想佢溶定唔溶好呢?因為係冰,所以個湯底要等好耐先至滾。任食海鮮都合格,但有 cut order.其他火窩配料都合格串燒唔夠香,唔知係預先燒定,還是遲上菜,唔夠熱,唔夠香。如果想食平嘢,又唔難食,又食得開心,呢度都可以,飲品款式都算多,甜品都有,環境都唔差,總之,以呢個價錢,真係可以再去,但記住冰公仔要預早一日訂枱先至有架。
講質素,合格,但講新搞作,呢度暫時都得。

任食海鮮都合格,但有 cut order.

其他火窩配料都合格

串燒唔夠香,唔知係預先燒定,還是遲上菜,唔夠熱,唔夠香。

2018-02-23
2018-02-23 653 瀏覽
來到老婆嘅生日週,生日飯由星期三一直排到第二個星期日,今晚約左老婆姐妹嘅兩公婆到呢間晚晚都爆滿嘅八鍋堂.中日火鍋專門店開餐。由於兆萬中心呢間八鍋堂.中日火鍋專門店非常多人,所以我地今日約左未到7點直接去攞位,到餐廳時仲未坐滿人,不過7點半未到就開始要等位啦。餐廳裝修簡約乾淨,我地4個人坐嘅卡位好寬敞,坐得好舒適。湯底選揀都好多,我地加錢點左四格湯底,分別揀左皮蛋芫茜湯、沙爹湯、冬瓜排骨湯同人蔘雞湯。當中我覺得冬瓜排骨湯同人蔘雞湯最足料好味,我地打邊爐前都飲左唔少先再加湯。任點的中日放題食物選擇好多,第一輪我地當然要先吃刺身,不過原來老婆姐妹同老婆一樣唔食刺身的,所以我地都冇點太多,刺身幾鮮甜,我地兩個男人好快清完一盤之後就立刻encore。壽司最好食係左口魚裙邊壽司,我地試完兩舊之後encore左半打。飲品方面除左放題常見嘅飲品之外,竟然有Somersby嘅apple cider任飲,邊打邊爐邊飲冰凍嘅apple cider,非常暢快。雖然係放題,不過串燒質素都唔錯,特別係豚肉串,外層香脆,油香味濃,老婆就最鐘意汁燒秋葵同蕃薯仔。火鍋配料除左點餐紙上面嘅選擇外,外面亦擺放左好多款蔬菜、

火鍋配料除左點餐紙上面嘅選擇外,外面亦擺放左好多款蔬菜、丸類同麵類等火鍋配料,食物質素唔錯,呢餐咁豐富,埋單都只係每人200鬆少少,性價比好高。

2018-02-22
2018-02-23 72 瀏覽
有得打邊爐又有得食壽司,真係好啱我哋呢d選擇困難症嘅人去食飯。所以當我地見到就決定咗去食,又好近,只係3樓,唔需要搭lift,唔洗同人逼,走都走得快啲。試咗佢個刺身先。甜蝦鮮甜彈口,三文魚都唔錯,大大件。平時食放題少見劍魚腩,第一次都俾到驚喜,好新鮮。四格湯底揀咗人參雞,豆乳,番茄同重慶麻辣。人參雞湯,十分足料,人參味濃厚,一路食一路都撈到好多人參仔同雞肉。番茄湯都好濃郁,加左幾次水都仲有蕃茄味。 我地都唔太食辣,重慶麻辣,只係叫咗一個辣,唔算太辣又有麻味。火鍋配料款式都齊,有最愛的響鈴,海鮮肉類任叫,有蟶子叫,其他配料都擺喺出面任拎。鯪魚滑墨魚滑都好味,真材實料。海產都頗新鮮,蝦仔咬落去都彈牙。肥牛同豚肉切得夠薄,碌一碌好快就熟。我地都係牛魔王,每人加多$30食特選美國牛肉。真係超正,肉係甜的,同一般無得揮,$30真係好抵加!食多咗肉都要食下菜balance下,啲菜都新鮮乾淨,fill得幾快。好彩早去,到7點尾好多人,出面已經有人排隊,就但d職員都好nice,收碟上嘢食都好快手。