2022-08-04
👍🏻 松葉蟹鍋🦀一叫呢個 店員都讚我地係識貨之人🤩原隻松葉蟹呢個價錢 真心抵食 仲要有膏 另外拼盤入面仲有蠔、帆立貝、蝦、蜆、三文魚等海鮮 樣樣新鮮 鮮甜味美🥰野菜份量都好多 所有材料搭配濃郁既味噌湯 正!份量夠晒二人👍🏻 師傅發板(二人刺身)交得比師傅發板 就可以試到一啲平時自己唔常會叫既款式🧑🏻🍳特別鍾意佢既甜蝦、帶子、油甘魚 食落好甜 質感柔軟!甚至唔駛點豉油都得 值得推介😉👍🏻 燒廣島蠔燒過既蠔🦪蠔味更濃郁 肉質嫩滑 上面係沙律醬 微酸頗開胃👏🏻👏🏻👍🏻 菠蘿乳酸梳打有人留意到攪拌棍係菠蘿造型嗎🍍就係呢啲小巧思令客人留下深刻印象 清爽唔會好甜 👍🏻 柚子蜜正常發揮 但鍾意佢表面放咗檸檬🍋酸甜酸甜👍🏻 紅豆年糕燒過既年糕會有脆皮效果 上面既紅豆蓉🫘偏向原整一粒粒 微甜 都幾好味😋注意事項⚠️-餐廳主打各款日式酒類 見到佢地一整排既雪櫃就知道好多款式🍶
👍🏻 師傅發板(二人刺身)
👍🏻 燒廣島蠔
👍🏻 菠蘿乳酸梳打