2022-07-13
《超 人 氣 日 式 小 店 》最近網上成日出現火燒壽司🍣其實就係黎至呢間旺角好出名嘅 丼燃食堂📍而且男朋友一向中意食日本野就同佢黎試下🤣平日夜晚都幾多人 預返都要等一陣先入得~------------------------------ 乜蟹都有丼 HKD138(蟹棒 蟹肉 蟹膏 蟹籽 蟹鉗 蟹蓋)超濃郁香味啱晒我呢啲唔食海鮮但係超鍾意食蟹嘅人🤭🫶🏻和牛卷 HKD 98呢個就係cover圖個個火燒壽司 選用日本A5和牛 濃郁牛味不錯~虎燃四皇丼 HKD118(左口魚邊 三文魚 赤蝦🦐 蟹籽 蟹棒)其實呢個係一個小意外🤫原本我係叫一個蟹丼 但係點解唔小心落錯order送咗呢一個丼 (後來佢地有主動送返啱個個蟹丼比我 我本身仲喺度諗緊點解呢一個蟹丼啲蟹肉咁怪我好似未食過咁😂😂😂我以為係自己個口有問題)鰻魚玉子燒 HKD28自選丼飯Revisit: yes✔️雖然過程發生左一啲小插曲 但係店家服務態度好好 都即時解決左整體來講食物都幾好食😝而且最特別係有得選配沙律菜 提供多個選賣比keep fit人士~
而且男朋友一向中意食日本野就同佢黎試下🤣
平日夜晚都幾多人 預返都要等一陣先入得~
乜蟹都有丼 HKD138
(蟹棒 蟹肉 蟹膏 蟹籽 蟹鉗 蟹蓋)
超濃郁香味啱晒我呢啲唔食海鮮但係超鍾意食蟹嘅人🤭🫶🏻
和牛卷 HKD 98
虎燃四皇丼 HKD118
(左口魚邊 三文魚 赤蝦🦐 蟹籽 蟹棒)
鰻魚玉子燒 HKD28
自選丼飯