2016-12-26
聖誕節7點半去到,滿哂但唔洗點等有位,waiter態度幾好。環境算得上舒適,可能唔係主攻烤肉所以食完身上冇乜味。座位格局唔逼兩個人坐四人位每人叫左一個韓式烤肉配烏冬($63)+1服務費,想試飯卷,朋友話食過太大份留下次。配菜有每一碟生菜(加酸酸甜既醋) 味道一般生菜試唔出新唔新鮮,一碟生洋蔥,冇試。最好食配菜係酸蘿蔔,淋落去既醬做得幾好唔會太酸,令每一粒蘿蔔煙韌好開胃。烏冬就不過不失啦,湯底用醬油開稀,大量碎紫菜(?)加荳芽,烏冬份量算多我就食唔哂。最失望係烤肉,個人口味偏咸,呢款偏甜好大陣人造燒烤調味,烤得算脆薄香口唔鞋,肉質過得去唔會咬唔斷,呢個價錢黎講算唔話得。冇叫飲品要另外加錢。除左烤肉其實真係唔覺食緊韓野,下次可以試下飯卷部隊鍋。