2025-04-26
今晚食咗一間很不錯嘅台式火鍋🥰 120分鐘任飲任食不同火鍋配料、飲品及甜品套餐分別在點選不同牛肉🐄和豚肉🐷.我哋今次就揀咗套餐1 - 可選澳洲純和牛、一鼎穀飼牛、澳州200日穀飼牛⋯😋 食物有超級100款選擇,真係有啲驚喜😆!牛、豬、雞、海鮮、蔬菜、丸類、台式小食,還可任飲生啤🍺和台式飲品🧋 - 珍珠奶茶、綠研茶!.最喜歡就係一人一鍋,大家都可以點選自己喜歡嘅湯底,唔使爭! 爸爸就揀鰹魚清湯底,我就揀美顏嘅QQ骨膠原湯,海馬仔就揀鳳梨蕃茄湯底!.重點牛肉品質要俾5星星⭐️,夠薄又肉質好,滾完入口好淋又帶濃濃牛味👍.推介要點特式串串🍢🍢~芫荽和牛串、蘆筍和牛串、金菇和牛串👍👍 少見而味道又好!.海馬仔就最愛台式小食🥰 好似滷肉飯、滷水牛筋、肉鬆皮蛋豆腐、鹽酥雞、蒜味小香腸! 味道唔錯我哋都encore左2轉👍.走之前記得留返少少位食埋台式甜品桃膠銀耳羹和軟雪糕🍦😋😋😋 滿足!.另外要讚點餐後上菜速度好快,不用擔心要大旺叫先有野食😂.原來全餐最開心係小朋友啦😎 因為食完火鍋仲有得夾公仔🧸 😱🙊呢間都係會下次再encore同推介🥰👍
120分鐘任飲任食不同火鍋配料、飲品及甜品
套餐分別在點選不同牛肉🐄和豚肉🐷
推介要點特式串串🍢🍢~芫荽和牛串、
蘆筍和牛串、金菇和牛串👍
👍 少見而味道又好!
走之前記得留返少少位食埋台式甜品
桃膠銀耳羹和軟雪糕🍦😋😋😋 滿足!
另外要讚點餐後上菜速度好快,
不用擔心要大旺叫先有野食😂
原來全餐最開心係小朋友啦😎