2018-08-10 1046 瀏覽
休息走去深水埗行下!系北河街街市附近新開就入去試下、 招呼非常之好 地方又乾淨! 我哋一行三人 點咗個燒味拼盤、 酒香珍肝 蠔油菜心! 覺得好味又加多碟例牌黑椒鵝! 對於一個 燒鵝愛好者 嘅人真係太好味啦! 佢啲我好特別 有好香嘅黑椒味! 我都係第一次食黑椒燒鵝 以後也會經常去食! 希望呢個經營者保持水準
以後也會經常去食!
希望呢個經營者保持水準
2018-08-10 807 瀏覽
昨天我成班朋友經過深水埗見到一間叫佐(一鵞)個名好特別就去試下專賣黑椒烤鵝!我哋成班覺得好奇怪!燒鵝整日都食但係真的沒食過黑椒燒鵝原來真的咁好皮脆肉香秘製黑椒汁成班朋友食完都贊真既超級好味你哋一定要去品嚐、品嚐價錢好合理食完又想食咁大個仔真的沒食過咁好味嘅黑椒燒鵝地方環境又舒服、服務態度很好好有禮值得去再食
皮脆肉香秘製黑椒汁成班朋友食完都贊
真既超級好味