2018-07-15
同老公喺深水埗搵食,行行下見到哩間新鋪頭,望落門面唔錯,見好似係和食之類就入去試下。員工服務態度正常,坐低睇餐紙自己點,主要有壽司、刺身、麵類、小食,但每樣款式唔算多。落單後見一直都冇斟茶,問侍應有冇水飲,回覆是水機壞左(新開張但水哩樣基本野都提供唔到,已經有少少扣分)我地點了麻醬冷麵($75)同炒烏冬($72),哩兩樣野不過不失,但以價錢來說就性價比低。壽司方面,可以說是極品,上菜時見到盤上有醋...所有壽司飯都唔係白色,係淡啡色浸滿醋...真係未食過咁既壽司😨懷疑可能係夜啦(10:15pm) 淨返盤底啲飯,所以浸滿醋???但整壽司既人唔覺得有問題嗎???灸燒左口魚群邊壽司,左口魚完全冇口感,好似一舊爛肉,極為失望。最後埋單$318,有一半價錢係壽司,但以咁既質素,真心後悔食哩間野😑忍唔住上黎openrice開個acc寫comment!