2020-06-14
用一個book 枱app有折,所以見有優惠就試一試。原來book左枱都要排隊等位,好彩唔係繁忙時間所以唔洗等太耐。帶位個個完全冇講過歡迎光臨,抄低我個promotion code,淨係講”依邊”之後指住個位,放低張點單紙就算。第一次食我就揀咗original 拉麵,佢有得加豬骨味落湯到,不過第一次食都係試原味穩陣啲。依到出名嘅蝦湯真係好香都幾濃郁,不過食落有啲咸。麵質都好彈牙,無發脹,煮嘅時間啱啱好👍🏻👍🏻另外每碗麵都有跟半隻糖心蛋同兩塊叉燒。個人鍾意咬落去個蛋黃黏住d 牙嘅感覺,不過依度嘅糖心蛋做唔到呢一種感覺,糖心蛋整得還好。叉燒同一蘭塊叉燒厚薄差唔多。餃子幾好食,皮薄啲肉好Juice同煎得好脆,大力推介。埋單個時佢忘記咗我有個折扣優惠,我要再show多次promotion code,佢先同我改單,原來帶位嗰個同收銀係同一個人,我覺得佢好唔誠實👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 埋單連講句多謝都無。結論係試過一次唔會再幫襯,食物同服務一樣都係好重要,而且呢一間係日本過江龍餐廳,估唔到服務同茶餐廳水平一樣。
餃子幾好食,皮薄啲肉好Juice同煎得好脆,大力推介。