1K
2016-05-18 213 瀏覽
經過一寿司的門口,見到午餐MENU的選擇多又便宜,便走進餐廳了!豚肉拉麵配北海道牛油味噌豬⻣湯($42)的湯底,面層很明顯看到油份,像是很油膩,實際上淡淡的牛油酥香加上撲鼻的濃郁豬⻣精華。牛油隨著熱湯,慢慢溶化且渗入湯底,真好滋味!溏心蛋賣相不錯,蛋白嫰滑,用筷子一夾便散開,溏心流出,味道十分甜蜜。兩塊豚肉肥瘦適中,非常腍身,連肥膏滑不留口;拉麵彈牙,而且掛湯度不錯。加上2條肥美的蟹柳!
牛油隨著熱湯,慢慢溶化且渗入湯底,真好滋味!

!
豚肉拉麵配北海道牛油味噌豬⻣湯
2016-05-17
豚肉拉麵配北海道牛油味噌豬⻣湯
2016-05-11 199 瀏覽
山長水遠入到屯門探親,跟住一大班人去食飯,想不到屯門市廣場有咁多餐廳,經過一番熱烈討論,最後大家決定去一壽司食日本菜。間餐廳幾大,侍應好用禮貌咁帶位。我叫左最鐘意的三文魚壽司,刺身夠光澤油潤,飯團唔會太鬆散,好食!仲叫左個拉麵,麵條夠彈 (因為我最怕D麵軟淋淋),個湯是味噌湯,不過味道略嫌淡左D。整碗麵的精髓在於塊叉燒,肥瘦適中,入口即溶,餐廳未來可以考慮添加「追加叉燒」一欄。

山長水遠入到屯門探親,跟住一大班人去食飯,想不到屯門市廣場有咁多餐廳,經過一番熱烈討論,最後大家決定去一壽司食日本菜。間餐廳幾大,侍應好用禮貌咁帶位。我叫左最鐘意的三文魚壽司刺身夠光澤油潤,飯團唔會太鬆散,好食!仲叫左個拉麵,麵條夠彈 (因為我最怕D麵軟淋淋),個湯是味噌湯,不過味道略嫌淡左D。整碗麵的精髓在於塊叉燒,肥瘦適中,入口即溶,餐廳未來可以考慮添加「追加叉燒」一欄。
2016-05-08
2016-05-06 1129 瀏覽
早期的迴轉壽司興極一時,店到近年手握壽司的中下價食肆,已經到達汰弱留強的階段,如目黑壽司等紛紛結業。一壽司近年開始黑夜壽司時段,半價酬賓,似花費不少心思,技倆力爭上游,務求穏守市場位置,以價格緊握消費者的芳心。 早前與友人經過屯門市中心的一壽司,眼見門口的人車水馬龍。雖然黑夜平價時段已經維持了一段時間,但人龍未見減退,似乎穩佔了年青人的市場。 事前相約友人於九時到達,滿以為等侍需時,結果十分鐘左右可以入座。燈光微暗,餐桌不少,相信可容納至少五十位食客,衛生程度是整潔,無論地板、餐桌、甚至乎食具。先看餐牌選擇,款式不少,不過欠缺時令食品。由於只對壽司與飲品較有興趣,故沒有看價格的情況下點餐。一壺熱茶、壽司豉油齊全。另一邊廂的薑片,新鮮酸甜,細嚼一片後便迎接先上桌的軟殼蟹手卷和三文魚手卷。兩款的手卷不鬆散,外觀與色澤令人放心。先嚐三文魚手卷,紫菜尚脆口,三文魚不肥美,沒有油脂,色澤是亮麗,不會令人難以嚥下,有色系海膽的沙拉醬,效果算不俗;軟殻蟹手卷,蟹肉呈粉紅色,咀嚼時發現㙰殻已經軟身,不過紫菜脆身頂上,算是及格的出品。 天婦羅有四件;鮮蝦兩件,黃薯片和香菇。炸粉有點厚

天婦羅有四件;鮮蝦兩件,黃薯片和香菇。炸粉有點厚,相信㕑子剛炸好,入口時發覺微溫,蝦肉並未鬆散,一冷一溫,咀嚼時沒有韌的感覺,滲出微微的鮮甜味,始乎店方選擇了較佳的蝦肉款客。反而香菇和黃薯片是較差,硬且沒有什麼味道。
黑松蟹肉壽司,色澤上呈紅中一點白,黑松混醬配蟹肉會如何?蟹棒的新鮮微甜,混合黑松時可增強味道層次,中水準之作。
香芝蟹子沙律的出現,其實是一解好奇心,倘若芒果與蟹子、融合一起會如何?結果芒果片片甜甜的,沙拉醬足夠,蟹子粒增加質感,這沙拉十分美味。
吃得飽足,便由友人完成其他的壽司,這款壽司紫菜已軟身,之後嚐試一點貝子和元貝,略帶韌性,混合芥辣頗惹味。
整體來說,價格實惠,難怪能令不少食客蜂擁而上。雖然加一服務費以原價計算,但合計的結果還是便宜,每人所需不多於一百元左右,只因大家點了貴價壽司。整體不錯,下㳄會再光顧。
2016-05-06
10 分鐘 (堂食)
  • 芒果蟹子沙拉
2016-04-19 266 瀏覽
甘日 北江。妹同去完屯門睇show 就約埋d囝囝囡囡去食 黑夜壽司,貪佢夠平又有質素保證!一埋位就不斷寫紙,又有壽司有刺身 沙律卷物都叫咗一大堆 因為實在太肚餓,最後仲叫多咗兩轉添 哈哈首先就嚟一大堆壽司 有大眾也喜歡既三文魚,甜蝦同油甘魚 特別想提下油甘魚 真系好肥美<3之後嚟到既系熟蝦 象拔蚌 曼魚 三文魚子... 真系紙上面有嘅都叫哂咁濟^_^甘講下啲較為特別既野食啦 就系櫻花尤魚海胆軍艦 海胆夠哂甜唔苦 另外就系初吻 個名好搞笑 但其實只系三文魚加芒果嘅軍艦 同埋有個炸蠔壽司都好食 炸粉唔多 上到枱都仲係熱嘅 之後嚟嘅就系冇半價嘅沙津 雖然冇平到 但都好好食 啲蟹柳同蟹子都好夠多 除開其實每人都系幾蚊 刀坁食不過個刺身拼盤就麻麻喇 得好少款 分開叫好似扺d如果唔系黑夜壽司嘅話就真系唔扺+_+其餘啲手卷,壽司冇乜特別 就唔多講喇

一埋位就不斷寫紙,又有壽司刺身 沙律卷物都叫咗一大堆 因為實在太肚餓,最後仲叫多咗兩轉添 哈哈

不過個刺身拼盤就麻麻喇 得好少款 分開叫好似扺d

如果唔系黑夜壽司嘅話就真系唔扺+_+

其餘啲手卷,壽司冇乜特別 就唔多講喇

2016-04-05
15 分鐘 (堂食)
2016-02-29 563 瀏覽
今日去屯門行街~~又用左好多時間諗食乜!!最後決定食一壽司!! 好耐冇食啦!個人認為香港咁多日本連鎖店, 呢間都係算高水準~2點幾去到! 唔洗等位! 最鍾意!!!我地2個人 叫左8樣食物!原條蒲燒鰻魚 - 次次去都點架!!!大家記得趁熱食...平時,一上我就食, 好軟綿綿架!!今日食左其他野先..遲左好多先食...鰻魚變得有點硬!!好傷心呀!火炙芝士鰻魚卷呢個又係次次去都點架!!!事關本小姐好鍾意食火炙芝士...不過今次d味唔出..唔係好食到芝士同鰻魚海老味噌鍋燒烏冬 - 期間限定呢個賣相都幾吸引, 成個鍋非常豐富!!有炸蝦天婦羅做主餸, 仲有蛋, 櫻花蝦, 紫菜, 日本魚蛋做配菜~但湯底方而就不算太有海鮮味! 但櫻花蝦的確很香而個烏冬都幾陣牙, 份量都好多架~~夠2個人share~~一人一碗秘製章魚丸子燒呢個章魚燒係第1次叫黎食~好新鮮~熱辣辣(就係顧住食佢, 唔記得我舊鰻魚壽司T^T)個皮燒得好脆~而個牆汁都同日本個D汁好似!! 有8成似!!但裡面D餡當然好少啦~~得1舊小小的魷魚..不過都預左架啦~$3X, 而且燒得又唔差, 仲想點?辣汁三文魚由於我係唔食生野~呢個係我朋友仔食o
今日去屯門行街~~又用左好多時間諗食乜!!
最後決定食一壽司!! 好耐冇食啦!
個人認為香港咁多日本連鎖店, 呢間都係算高水準~

2點幾去到! 唔洗等位! 最鍾意!!!

我地2個人 叫左8樣食物!

原條蒲燒鰻魚 - 次次去都點架!!!
大家記得趁熱食...
平時,一上我就食, 好軟綿綿架!!

火炙芝士鰻魚卷
呢個又係次次去都點架!!!
事關本小姐好鍾意食火炙芝士...
不過今次d味唔出..唔係好食到芝士同鰻魚

海老味噌鍋燒烏冬 - 期間限定
呢個賣相都幾吸引, 成個鍋非常豐富!!
但湯底方而就不算太有海鮮味! 但櫻花蝦的確很香
而個烏冬都幾陣牙, 份量都好多架~~
夠2個人share~~一人一碗

秘製章魚丸子燒
呢個章魚燒係第1次叫黎食~
好新鮮~熱辣辣(就係顧住食佢, 唔記得我舊鰻魚壽司T^T)
個皮燒得好脆~而個牆汁都同日本個D汁好似!! 有8成似!!
但裡面D餡當然好少啦~~得1舊小小的魷魚..
不過都預左架啦~$3X, 而且燒得又唔差, 仲想點?

辣汁三文魚
由於我係唔食生野~呢個係我朋友仔食o既~
佢對佢冇咩comment...

蟹肉牛油果
呢個都係第一次叫...皆因對佢有點好奇..因為唔知牛油果係咩味...
但我食個時唔知點解分開左黎食~~
即係飯有飯食, 蟹棒有蟹棒食, 牛油果有牛油果食...
我承認我咁食好kai, 但真係唔知點解會咁做~~sorry~~
齋食牛油果個感覺有d怪~~ 牛油果個口感好「林」, 味道清香..但又up唔到咩味~
我覺得連飯同蟹棒食ge感覺同味道會好好多~~~

日式中華冷麵
呢個冷麵都唔差架!!!
涼浸浸, 撈埋d芝麻醬係好味o既!
佢d冷麵未至於好彈牙,但都好好咬口~
份量唔適中~你話好多, 佢又唔係~你話好少,但又唔係少!哈哈
我覺得想飽肚d, 又唔想叫咁多小食/壽司
叫個冷麵/烏冬係prefect架!!

北海道3.6牛乳朱古力冰砂
之前飲過d乳酸飲品, 都ok架~
但我地今次想試新野~(其實係我地平時唔點ge野)
叫左杯北海道3.6牛乳朱古力冰砂...但呢個飲品卻有待改善~
無朱古力味~~~好淡~~~

總括: 除左對杯北海道3.6牛乳朱古力冰砂有點失望之外~對佢ge食物評分都係好ok 架~~

2016-02-28
2015-12-28 594 瀏覽
係屯門行街,行完見夜,諗起一壽司有黑夜壽司,壽司半價,又甘岩吾等位,一入去覺得地方好大,位置都算舒服 三文魚壽司好抵食,而且材料新鮮,雖然三文魚比較薄,但食落都有新鮮三文魚味,吾錯火炙三文魚不過不失,食落都算新鮮海鮮刺身沙律,沙律菜好新鮮,沙律吾會太酸,淡淡味道,同沙律菜+刺身好配合鰻魚壽司,醬汁好好食,濃味,鰻魚燒得岩岩好,一食入口好香,推介👍🏻和牛手卷,新創作,和牛跟手卷好難配合,吾想再食😞軟殻蟹手卷,吾抵食,軟殻蟹好細份,食左一啖已經冇曬軟殻蟹,搞到淨食壽司飯成個黑夜壽司真係好抵食,食後個人感覺壽司比較好食,手卷方面吾多吸引,下次再黎會只選壽司
係屯門行街,行完見夜,諗起一壽司有黑夜壽司壽司半價,又甘岩吾等位,一入去覺得地方好大,位置都算舒服
三文魚壽司

火炙三文魚腩
火炙三文魚不過不失,食落都算新鮮
雜錦海鮮沙律
和牛手卷
和牛手卷,新創作,和牛跟手卷好難配合,吾想再食😞
軟殻蟹手卷

2015-12-24
5 分鐘 (堂食)
$150 (宵夜)
三文魚壽司
火炙三文魚腩
  • 鰻魚壽司
2015-12-14 506 瀏覽
今日出去屯門,想搵個地方靜靜地食個lunch,經過一壽司,見無咩人就入去坐低啦!先來個海藻沙律醒醒胃先!味道不錯啊!主菜就叫左個天婦羅鍋烏冬連飲品,烏冬湯味道稍淡,令人吃得不起勁,天婦羅就不過不失! 相信熱食唔係佢地嘅強項!檸檬茶就真係一杯平凡的檸檬茶!來到一壽司,唔食返件壽司又真係若有所失,所以就叫一客三文魚壽司頂頂癮喇! 易係穩陣之選!下次再來,都係專一d食壽司算啦!
先來個海藻沙律醒醒胃先!味道不錯啊!
檸檬茶就真係一杯平凡的檸檬茶!
來到一壽司,唔食返件壽司又真係若有所失,
所以就叫一客三文魚壽司頂頂癮喇! 易係穩陣之選!
下次再來,都係專一d食壽司算啦!

2015-12-01
2015-10-18 639 瀏覽
今日去屯門看完電影之後,在電影院行出來時候見到好多人排一壽司,原來是半價優惠,阿媽又話要排隊去吃 ,我唯有做下孝順女,阿媽話排住先,我可以在附近行下,當時大多數商店已經關門 ,只有無印仲未關,我在9:50回到一壽司,已經開始入座了,估不到半價有這麼大吸引力 ,明明已經10:00,咁夜有咁多人未吃晚餐,排隊時候已經寫好想吃什麼,我同阿媽坐下之後,立即把寫好點菜紙交給店員,食品好快送到來了,三文魚刺身十分新鮮美味,味道好鮮甜,甜蝦亦都鮮甜美味,三文魚冷麵又好好味 ,松腳蟹十分鮮甜 ,白飯又不錯,三文魚手卷味道又不錯,我覺得這裡壽司同刺身都不錯,服務就一般,這裡環境的確不錯,埋單只是345元,平均175元一個,平時不會太夜吃晚餐,黑夜只有呢次

今日去屯門看完電影之後,在電影院行出來時候見到好多人排一壽司,原來是半價優惠,阿媽又話要排隊去吃 ,我唯有做下孝順女,阿媽話排住先,我可以在附近行下,當時大多數商店已經關門 ,只有無印仲未關,我在9:50回到一壽司,已經開始入座了,估不到半價有這麼大吸引力 ,明明已經10:00,咁夜有咁多人未吃晚餐,排隊時候已經寫好想吃什麼,我同阿媽坐下之後,立即把寫好點菜紙交給店員,食品好快送到來了,三文魚刺身十分新鮮美味,味道好鮮甜,甜蝦亦都鮮甜美味,三文魚冷麵又好好味 ,松腳蟹十分鮮甜 ,白飯又不錯,三文魚手卷味道又不錯,我覺得這裡壽司刺身都不錯,服務就一般,這裡環境的確不錯,埋單只是345元,平均175元一個,平時不會太夜吃晚餐,黑夜只有呢次
2015-10-17
2015-10-14 456 瀏覽
依日約左老爺奶奶食Lunch,之前同佢地黎過依間食佢地都話鐘意,所以依日話再去,我地同樣揀坐卡檯座位好舒適。食物方面..熟食夠新鮮熱辣辣,食材用料都好ok刺身又係好新鮮..而且好厚身壽司除了order,都可以去迴轉處自取,同樣新鮮好味吉列炸蠔..粉唔太厚好脆身,蠔肉剛好熟帶少少肉汁什錦天婦羅..炸層都ok,味道無特別..夠脆夠熱海膽石鍋飯..炒飯粒夠乾身,味道好焦香老爺最like食煎餃子,味道普通唔算好特別牛油炒什菜..牛油mix醬油味..味道幾突出,蔬菜份量好多海鮮湯鍋,湯底係露狀..海鮮料主要有蝦,元具,豆腐等味道不過不失..都ok老爺另點支清酒整體食物都有水準,夠新鮮熱辣辣..服務都好ok
依日約左老爺奶奶食Lunch,之前同佢地黎過依間食
佢地都話鐘意,所以依日話再去,我地同樣揀坐卡檯
座位好舒適。食物方面..熟食夠新鮮熱辣辣,食材用料都好ok
刺身又係好新鮮..而且好厚身
壽司除了order,都可以去迴轉處自取,同樣新鮮好味
吉列炸蠔..粉唔太厚好脆身,蠔肉剛好熟帶少少肉汁
什錦天婦羅..炸層都ok,味道無特別..夠脆夠熱
海膽石鍋飯..炒飯粒夠乾身,味道好焦香
老爺最like食煎餃子,味道普通唔算好特別
牛油炒什菜..牛油mix醬油味..味道幾突出,蔬菜份量好多
海鮮湯鍋,湯底係露狀..海鮮料主要有蝦,元具,豆腐等
味道不過不失..都ok
老爺另點支清酒
整體食物都有水準,夠新鮮熱辣辣..服務都好ok
2015-10-10
2015-07-02 793 瀏覽
慶祝個fd係英國返黎,揀左食呢個黑夜壽司。野食半價收加1,姐係6折,真係幾抵食。咩都叫左啲,野食都黎得快,堆到成枱都係。食下野吹下水,成團人都食得幾開心。埋單每人200到
各種壽司
帆立貝壽司
各種刺身
和牛壽司
2015-06-26
30 分鐘 (堂食)
$200 (宵夜)
各種壽司
和牛壽司
2015-06-15 807 瀏覽
黑夜壽司係最抵食嘅。只需要平時一半既價錢就可以食到飽飽。啲嘢又新鮮,個飯又唔會太大舊,啱啱好,而且醋既味道適中,壽司仲要有好多唔同嘅選擇俾我地揀,真係超正!包住舊壽司既紫菜亦夠脆,good!我最愛係佢啲三文魚,又肥美,又有油脂香味,有入口即溶既感覺,叫三份都唔夠。我都鍾意食佢既辣三文魚壽司,因為唔會太辣,但個汁既辣度又可以帶出三文魚啲鮮味,去到一定要試。味道啱啱好,唔會好鹹,個賣相都好靚,見到都特別有胃口哈哈
2015-06-07 687 瀏覽
今日午餐今得太飽,晚上仲未肚餓,因此決定食好耐無食嘅黑夜壽司。之前嘅經驗,確保第一輪入到,早一個鐘等就一定得,9點幾開始有人龍。店員會早少少派紙劃食物,9:50都已經入得。一坐低就叫得。可惜店員落錯單,食物較遲先送上。三文魚同火炙三文魚都新鲜好味,火炙就因為燒過更肥美香口。帆立貝好大件,尚算滑同甜。特長海饅係每次嚟都要叫,長長嘅海饅見唔到舊飯,正。饅魚都好味,又係必叫之選。季節限定嘅但馬牛柳三食都唔差,生牛肉略略燒過,加上黑椒幾夾。旁邊嘅立魚就普普通通。鵝肝壽司好大件鵝肝,煎過後逼出油脂,好惹味。估唔到嘅係蟹籽甜蝦軍艦嘅甜蝦好肥美。海膽呑拿魚蓉就無咩特别。葱吞拿魚,海膽同三文魚籽手卷唔差,飽肚之選。最後再講嘅係中伏之選。劍魚壽司,魚生一塊勁薄,無咩魚味,有d位幾難咬開,勁唔新鮮。King Kong卷有四件,但一望就知材料好唔新鮮,亦食唔到海鮮味,魚生好薄,咬落質感好似放左好耐咁。之前都試過其他卷物,結論係叫返壽司吧!
火炙三文魚壽司
三文魚同火炙三文魚都新鲜好味,火炙就因為燒過更肥美香口。

帆立貝,三文魚壽司
帆立貝好大件,尚算滑同甜。
特長海饅壽司
特長海饅係每次嚟都要叫,長長嘅海饅見唔到舊飯,正。
饅魚壽司
饅魚都好味,又係必叫之選。
立魚壽司,但馬牛柳三食
鵝肝壽司
鵝肝壽司好大件鵝肝,煎過後逼出油脂,好惹味。
蟹籽甜蝦軍艦,海膽呑拿魚蓉壽司
葱吞拿魚,海膽同三文魚籽手卷
最後再講嘅係中伏之選。
劍魚壽司
King Kong卷
火炙三文魚壽司
帆立貝,三文魚壽司
特長海饅壽司
鵝肝壽司
2015-05-30 869 瀏覽
其實我同我男朋友真係好鐘意食野,每次一想食壽司我地第1時間諗起黑夜壽司因為又平又扺食呢2個係男朋友叫,佢特別鐘意食呢啲卷,第2個果個我唔記得左叫咩名,個汁係辣辣地,都幾好食!個蠔我覺得麻麻地,因為比較厚粉,肉好似好細舊咁見到呢碟叫左咁多其實係我男朋友鐘意食,三文魚幾新鮮,雖然係半價,但水準都冇下降呢個係我既最愛,鐘意食鵝肝既朋友一定要叫,鵝肝上有焦糖,脆皮入面有軟林林,真係好好正,每人2舊真係好有罪惡感呢個珍寶帆立貝上面有片柚子,柚子清香仲有新鮮既帆立貝,正另外果件好似叫黑松露左口魚群邊黑松露唔夠香,魚就冇乜魚味,麻麻地男朋友仲叫左手卷,佢唔俾我影相,話紫菜會林哂喎手卷都幾足料,唔錯唔錯叫左咁多野,上菜速度都幾快,枱好快就放滿左枱比較細, 整體都幾好,抵食
其實我同我男朋友真係好鐘意食野,
每次一想食壽司我地第1時間諗起黑夜壽司
因為又平又扺食

火炙鰻魚卷

炸蠔壽司

個蠔我覺得麻麻地,因為比較厚粉,肉好似好細舊咁

火炙三文魚

焦糖鵝肝壽司

呢個係我既最愛,鐘意食鵝肝既朋友一定要叫,
鵝肝上有焦糖,脆皮入面有軟林林,真係好好正,
每人2舊真係好有罪惡感

呢個珍寶帆立貝上面有片柚子,柚子清香仲有新鮮既帆立貝,正
另外果件好似叫黑松露左口魚群邊
黑松露唔夠香,魚就冇乜魚味,麻麻地
男朋友仲叫左手卷,佢唔俾我影相,話紫菜會林哂喎
手卷都幾足料,唔錯唔錯

叫左咁多野,上菜速度都幾快,枱好快就放滿左

枱比較細, 整體都幾好,抵食
火炙鰻魚卷
火炙三文魚
焦糖鵝肝壽司
  • 焦糖鵝肝博串壽司
2015-04-04 555 瀏覽
第一次來吃黑夜壽司,本來不敢想像平價壽司會帶來什麼驚喜,但實際給我的感覺是出乎意料之外。我點了柚子帶子壽司、火灸三文魚壽司、三種吃法的三文魚壽司、焦糖鵝肝壽司和和牛壽司等。壽司都是即叫即做的。火灸三文魚壽司的味道濃郁,而且有質感,味道不錯。柚子帶子壽司的帶子很大很厚,味道新鮮,而且配上柚子,令味道格外清新。三種吃法的三文魚壽司就不過不失,本來期望它會有特別的味道,但原來就是沙律醬、蔥和原味,雖然吃下去很鮮,但沒有什麼特別。和牛壽司入口即溶,不會有血腥味,而且有微醺的味道。最重點推介的是焦糖鵝肝壽司,真的非常好吃,紅色的焦糖為鵝肝添上淡淡的甜味,而且鵝肝不會有騷味,也不會非常膩,整個配搭非常好,我還加點了一客,不過後來上的就沒有了那種溫度。
15 分鐘 (堂食)
2015-03-11 542 瀏覽
新年時候同屋企人去了屯門行街,行到咁累時候又到了晚餐時候,要揾下有咩好吃,作為半個屯門人,已經在屯門返工多年的人 ,屯門市廣場内食店幾乎吃過,想起一壽司,一壽司在初初開時候有同朋友來過1次,當時吃完又覺得一般,之後冇來過,我相隔4年後才第二次來 ,吃日本料理最重要它的刺身是否新鮮,上次同朋友來冇叫刺身,今次一定要吃下,刺身拼盤又幾好味,生蝦十分鮮甜又冇雪味,三文魚亦幾好吃,壽司都OK ,服務就一般,環境都幾好,燈光較暗 ,一壽司比以前好吃咗食物水準三文魚,我覺得好鮮味,唔夠肥美厚切生蝦,十分鮮甜,味道好新鮮北寄貝,我覺得一般一口芝士,芝士味好重,我覺得好好味服務我覺得一般,唔算太差亦不是特別好環境我覺得幾好,燈光較暗,座位尚算舒適價錢平均100元一個番吃有時間再來,我覺得比第一次好咗

食物水準
三文魚,我覺得好鮮味,唔夠肥美厚切

生蝦,十分鮮甜,味道好新鮮

北寄貝,我覺得一般

一口芝士,芝士味好重,我覺得好好味

我覺得一般,唔算太差亦不是特別好

我覺得幾好,燈光較暗,座位尚算舒適

價錢
平均100元一個

番吃
有時間再來,我覺得比第一次好咗
三文魚刺身
刺身拼盤
2015-02-21
10 分鐘 (堂食)
三文魚刺身
刺身拼盤