2024-04-27 131 瀏覽
我叫左個$ 388嘅放題,我懷疑自己食咗啲注脂牛,其實都好明顯係🥲服務係幾好嘅,但係啲牛唔行🤡晚市冇人排隊,仲有好多位,但新開,所以都試下。佢個爐係一人燒肉size , 其實好難燒加上啲牛全部未解凍,一路燒一路滴血水,抽氣幾好,食完冇味。飲品種類同埋甜品種類唔係好多選擇,但都可以接受不過我比$388入嚟係食牛,唔係食甜品如果你好似我咁,主力係想食牛,我唔建議食呢間出差速度都幾快,可能因為唔多人,但係我係星期六食🤣同友一致覺得去Donki買$700黃牛返屋企食實在好多

服務係幾好嘅,但係啲牛唔行🤡

晚市冇人排隊,仲有好多位,但新開,所以都試下。

佢個爐係一人燒肉size , 其實好難燒
加上啲牛全部未解凍,一路燒一路滴血水,抽氣幾好,食完冇味。

飲品種類同埋甜品種類唔係好多選擇,但都可以接受

不過我比$388入嚟係食牛,唔係食甜品

如果你好似我咁,主力係想食牛,我唔建議食呢間

出差速度都幾快,可能因為唔多人,但係我係星期六食🤣

同友一致覺得去Donki買$700黃牛返屋企食實在好多

$388和牛放題
一口牛柳粒
2024-04-26
呢排變左食肉獸,又搵左間燒肉食食食😏揀左一喜燒肉,主要因為有唔同價位同時間可以揀,更中重要係集燒肉、火鍋、魚生於一身👍🏻今次我哋揀咗中價位388安格斯和牛放題第一個願望:壽喜燒打邊爐:坐低即刻上咗個壽喜燒鍋底,裏面有大量蔬菜,重點係有兩盤嘅薄切牛肉,牛味好濃,而且油花分布好平均,雖然話壽喜燒所以大塊啲同厚啲,但係錄完之後勁腍滑嫩滑超好😍之後我哋都嗌咗一啲海鮮放咗去淥,唔想燒太長時間嘅話都可以放落去打邊爐,個湯底越煲越濃最👍🏻第二個願望:刺身:間就有三文魚刺身,我哋叫一碟,份量都好多,完全唔會漏單同埋淨係比一兩片你,而且好新鮮,口切,食落唔會有金,肥瘦適中,可惜太多牛肉想食,如果唔係會再叫多一碟👍🏻第三個個月願望,燒肉:燒肉基本上可以嗌嘅嘢我哋都嗌左好多款,基本上90分鐘都好夠飽😊海鮮方面種類都好多。我哋叫咗蝦,蝦肉好爽口,都好新鮮;墨魚仔都好爽口,燒嘅時間會耐啲建議大家放落去打邊爐都勁好味,我哋再嗌咗錫紙燒蠔同元貝﹐商家一啲都唔孤寒超多牛油所以都會好Juicy,你會見到啲新鮮啲海鮮全部都好新鮮,特別係啲非常之大隻同肥美既蠔,食落去啖啖肉,好嫩滑好滿足😋😋同場加映,多春魚都好好味,我哋不
呢排變左食肉獸,又搵左間燒肉食食食😏

今次我哋揀咗中價位388安格斯和牛放題

第一個願望:壽喜燒打邊爐:

第二個願望:刺身

第三個個月願望,燒肉:
海鮮方面種類都好多。我哋叫咗蝦,蝦肉好爽口,都好新鮮;墨魚仔都好爽口,燒嘅時間會耐啲建議大家放落去打邊爐都勁好味,我哋再嗌咗錫紙燒蠔同元貝﹐商家一啲都唔孤寒超多牛油所以都會好Juicy,你會見到啲新鮮啲海鮮全部都好新鮮,特別係啲非常之大隻同肥美既蠔,食落去啖啖肉,好嫩滑好滿足😋😋同場加映,多春魚都好好味,我哋不斷叫多春魚😂

重點嚟啦,就係牛肉方面,超多部位可以揀,我哋就唔係好識,所以咩都揀啲,但係我最鍾意嘅有三樣第一樣係牛舌,薄切牛舌有少少咬口牛味重超好味;另外就係封門柳,啲肉超嫩滑,燒到變色就食得,超級Juice
;另外就係S R F牛版鍵,消滅出嚟當少少咬口,但係都係屬於嫩滑嘅牛肉,而且呢兩款都係偏瘦油脂適中,唔想咁快食到咁油膩可以先試呢兩款返
我哋都叫咗牛肋條,牛肋條就偏爽口少少爽淋爽淋,牛味都好重油脂就會再重少少,都係嗰句超Juicy 。

其他肉都有雞同埋豬~豬肉有日本豬添,因為食得太多牛肉,所以其他都點都比較少。
雞髀肉都好嫩滑,另外最重要推介嘅就係雞腎,雞腎係厚切,雖然燒嘅時間會長少少,但係勁好味,因為雞腎好新鮮,所以食落去呢又唔會有嗰種雞嘅酥味,並且厚切口感咬落去好正,值得一試

飲品:滿足所有人嘅需求,有無糖茶果汁汽水韓式飲品,基本上你想飲嘅嘢都會有。如果你想飲熱飲都有~

食到最尾一定要食甜品
因為太飽試咗少少,佢哋呢度就係自家製甜品,雪糕口味有好多,揀咗豆腐味,食完肉之後比較可以解膩。

整體而言物超所值,肉嘅質素都好新鮮同好好,基本上都唔會漏單,而且上菜上得好快唔拖單,服務質素都好好,幫你換網換盤,可以再試👍🏻
2024-04-24
2024-04-26 30 瀏覽
今日同朋友去咗屯門食呢一間燒肉,估唔到都非常有驚喜,夜晚嚟講都幾多人,如果要去食嘅朋友記得訂位,佢有幾個唔同嘅套餐,選擇嚟講都幾多,啱晒鍾意食肉嘅朋友,我哋都食到非常飽,好滿足!!!💥牛油帶子,每一份有四粒,鍾意食嘅朋友可以我自己嘅食量再叫,我就覺得都幾好食,每一啖一粒,好似食小食咁,加埋牛油嘅味道亦都非常 match, 最後仲要多咗兩碟!💥牛油煮蜆,份量都幾多,而且每一粒都開到,證明本身海鮮都非常新鮮,食落去有新鮮嘅甜味,燒烤一陣就好快開到,大大粒,啲肉亦都好飽滿!💥三文魚刺身,冇諗過喺燒肉舖都可以食到三文魚刺身,而且非常厚切,三文魚嘅油香亦都非常足夠,食得出本身嘅新鮮,色水同埋賣相都唔錯,鍾意食三文魚嘅朋友亦都可以叫!💥美國和牛牛板腱,呢一個係我覺得成個套餐最抵食嘅牛肉,質素非常高,同我哋喺高級食材譜買嘅牛肉可能100蚊得幾件,油香同埋肉質都非常鮮嫩,而且味道亦都好好,食落口非常滿足!絕對唔會太肥!💥日本厚切黑豚腩肉,呢個都幾值得分享,雖然佢係黑豚腩嘅部位,但係油花嘅分布都非常平均,都唔會話好肥,亦都冇豬肉嘅蘇味,我同朋友都幾鍾意食呢一個菜,覺得做得唔錯!💥飲品方面亦都有好多唔同嘅

💥飲品方面亦都有好多唔同嘅選擇,我就揀咗烏龍茶,係無限任飲嘅,亦都有好多唔同韓式嘅飲品,種類亦都非常多花款,非常值得一試!
一邊食燒肉一邊食火鍋,仲有刺身食真係一次過滿足你三個願望。今次嚟到屯門嘅燒肉放題,首先一上菜已經有一個火鍋準備好喺枱面,火鍋嘅湯底都係壽喜燒。主打牛肉,另仲有好多唔同種類嘅燒肉俾你去燒,基本一般燒肉放題既材料佢都有。三文魚刺身有驚喜,又肥美又鮮甜啖啖肉忍唔住叫咗三份。出邊自助區各種火鍋配料同燒肉醬汁,包住燒肉嘅生菜都可以自己拎。仲有泡菜,中華沙律添。我個人覺得牛舌同安格斯比較吸引。用生菜包住嚟食再加少少泡菜,生菜能夠解除咗燒肉嘅油膩感。另外我哋都叫咗一碗紫菜溫泉蛋飯食燒肉點可以冇佢呢?餐廳環境空間感都好大,亦都冇油煙嘅味道,估唔到門口細細餐廳內裏都好寬敞,餐廳入邊嘅服務員亦都非常之耐心地解說,上菜速度亦都好快。總括而言,係好抵食
三文魚刺身有驚喜,又肥美又鮮甜啖啖肉忍唔住叫咗三份。

2024-04-21 39 瀏覽
今晚一家四口放工去食90分鐘任食燒肉放題燒烤食材款式好多,每款都可以自選口味:鹽味、燒汁味、辣味、味噌。牛肉全部切到好薄片,牛肉好新鮮,好有牛味,而且好香滑,油脂同瘦肉嘅比例啱啱好。另外單骨雞翼、雞腿肉同埋豬頸肉都好好味。海鮮有幾個選擇:生蠔、半殼青口、鯖魚、多春魚、蜆肉。海鮮好新鮮。健康起見,食完肉需要有啲蔬菜,蔬菜選擇好多,例如:牛油粟米、秋葵、翠玉瓜、冬菇、菠蘿等等,全部都好新鮮。餐廳用QR code落單,落單後好快就送到,效率好高,唔會拖時間。而件數數得好準,點幾多件,就會送你指定件數,唔會俾少左你。意外驚喜,有三文魚刺身,正!原來放題仲包括火鍋,一個日式壽喜燒湯底,入面有好多蔬菜,仲有大量新鮮雪花肥牛。湯底好濃郁,蔬菜吸收晒湯底嘅味道,蔬菜包括金菇、紹菜、冬菇。火鍋肥牛非常香滑,無筋,好林,接近入口即溶嘅感覺,又唔會覺得好肥膩。極力推介。另外,仲有好多熟食可以選擇,例如:炸薯餅、炸薯角、紫菜飯、炸帶子。仲有甜品:包括泡芙、雪糕、蛋糕等等,小朋友好鍾意食。
今晚一家四口放工去食90分鐘任食燒肉放題

意外驚喜,有三文魚刺身,正!

2024-04-20 40 瀏覽
{食盡屯門之日式 — 一喜.燒肉}————————————————呢間燒肉位於屯門市廣場, 如果搭港鐵去嘅話建議經v city出口, 往大會堂方向,經有蓋天橋, 一入到屯市轉右就會見到間舖㗎喇!店舖嘅燒肉款式好多,有牛豬雞 炸物 仲有三文魚刺身,都ok肥美! 佢嘅榴槤炸彈都好好食,encore左幾次🤣 牛就推薦牛仔骨同埋牛舌, 要留意返牛舌係非常薄切,所以每邊燒幾十秒就已經夠㗎喇!另外佢d牛既部位亦都有幾種唔同味道,包括原味 鹽味同埋味噌味🤗我個人就鍾意食返原味多d, 因為佢本身都有畀一樽鹽同豉油你可以自己加🤔食完仲見到佢出面有塊牌,講到明星期一至日全日時段,四人同行一人免費,咁都幾抵食嫁!🤣 最後補充返佢間舖頭d雪條都幾好食, 記得最後食返一條!
{食盡屯門之日式 — 一喜.燒肉}
————————————————

2024-04-17 49 瀏覽
今日入左屯門時代廣場行街睇戲,玩到累就真接黎左依間燒肉食野,地理位置夠曬方便揀左個中間價位嘅安格斯和牛套餐,$388上菜速度好迅速,而且又唔會漏單,我寫幾多佢就嚟幾多。牛嘅種類好多,唔同位置嘅都食到壽喜燒係個套餐送嘅 佢送咗一碟和牛,食落超好味,我覺得有A4級。依碟和牛嘅片數都幾多,唔係古古寒寒一兩塊咁,每片都好大片另外我叫咗好多種唔同味道嘅牛舌,佢嘅牛舌薄得來有幫你醃咗。只係放上去燒就食得,夠晒簡單。佢有辣味、味噌味、鹽味等,都好多款俾我哋試,又唔使自己特登去調味,方便👍甜品大部份都唔會好甜 種類亦都唔少 食多啲都唔會膩而且可能因為新店嘅關係見到佢有好多promotion性價比相當高,依間店值得一試

揀左個中間價位嘅安格斯和牛套餐,$388

上菜速度好迅速,而且又唔會漏單,我寫幾多佢就嚟幾多。

牛嘅種類好多,唔同位置嘅都食到

甜品大部份都唔會好甜 種類亦都唔少 食多啲都唔會膩

2024-04-12 48 瀏覽
一喜燒肉90分鐘任食放題,包括火鍋加燒肉。火鍋係日式壽喜燒湯底,入面有好多蔬菜,仲有大量新鮮雪花肥牛。湯底好濃郁,蔬菜吸收晒湯底嘅味道,蔬菜包括金菇、紹菜、冬菇。火鍋肥牛非常香滑,無筋,好林,接近入口即溶嘅感覺,又唔會覺得好肥膩。極力推介。燒烤方面,牛肉有好多款,包括美國牛肩肉、美國上級牛肋肉、美國封門柳、牛仔骨、牛板腱、牛胸腩、牛舌。牛肉全部切到好薄片,牛肉好新鮮,好有牛味,而且好香滑,油脂同瘦肉嘅比例啱啱好,調味方面,每款唔同部位唔同部位嘅肉,今日有得揀:鹽味、燒汁味、辣味、味噌。而豬就有:日本黑豚肉、豬腩肉、豬頸肉、豬大腸。雞肉包括:雞腿肉、單骨雞翼、雞胸肉、雞腎。所有肉都可以自選調味。特別推介雞腿肉,好香滑。另外,海鮮包括生蠔、半殼青口、鯖魚、多春魚、蜆肉。海鮮好新鮮。蔬菜包括:牛油粟米、秋葵、翠玉瓜、冬菇、菠蘿等等,全部都好新鮮。以上所有order嘅食物,落單後好快就送到,效率好高,唔會拖時間。而件數數得好準,點幾多件,就會送你指定件數,唔會俾少左你。另外,自助bar仲有好多熟悉可以選擇,例如麻醬沙律、炸薯餅、炸薯角、紫菜飯、炸帶子、大量日式前菜,仲有甜品:包括泡芙、雪糕、蛋
一喜燒肉

另外,自助bar仲有好多熟悉可以選擇,例如麻醬沙律、炸薯餅、炸薯角、紫菜飯、炸帶子、大量日式前菜,仲有甜品:包括泡芙、雪糕、蛋糕等等。
2024-04-12 115 瀏覽
4月12日 星期五 16:00,今日本身叫咗一碟肉,送咗兩碟上嚟。之後同佢講返俾多咗,攞返去啦。咁呢位侍應姐姐呢就唔理人嘅。語氣態度極差嘅同我講咁你係咪要收埋佢。肯定係啦。之後又見佢返咗去同佢其他同事喺度陰陽怪氣嘅講返我啱啱同佢講嘅說話。請問呢個係咩服務態度啊?你哋仲要收10%嘅服務費喎之後收錢嗰陣時呢又係唔理人嘅,喺度翻白眼囉,咁我都唔知邊度得罪咗你不過呢其他侍應態度都還算OK,得佢一個咁差,真係唔理解呢個人點留喺度嘅。
請問呢個係咩服務態度啊?你哋仲要收10%嘅服務費喎
2024-04-11 44 瀏覽
之呢個鍋係勁加分,燒肉需時未咁快食得就俾個鍋你填住肚先!成個用餐體驗都愉快 肉類食得出好新鮮,冇咩雪藏味,今次我地主攻牛肉各款,SRF安格斯和牛牛板腱/特選和牛牛肩脊肉/特選和牛一口牛/封門柳,呢幾款係無限encore!!每款肉類都有五隻味可以揀,原味/燒肉汁/塩醬/味增/辛味醬汁,特別都推介燒肉汁同辛味醬汁 。另外有豬、雞、海鮮可以點,重要一提三文魚刺身係無限點!三文魚好肥美同新鮮,最尾我地encore左3次!自助食物又多款式,有沙律、螺肉、炸物、飯、湯、邊爐料etc。最值得一提係好好食既關東煮!!!野飲好多選擇,有啲飲品係出面好少!甜品有幾款自製甜品,好有心思。另外仲有香港製造既雪糕同雪條,個爆谷味雪糕還原度98%!成間鋪好闊落,枱與枱之間距離唔會太密,卡位坐位亦寬敞,坐得好舒服 。
之呢個鍋係勁加分,燒肉需時未咁快食得就俾個鍋你填住肚先!

成個用餐體驗都愉快

野飲好多選擇,有啲飲品係出面好少!

2024-04-09 82 瀏覽
平時經過一喜燒肉,見佢好似好多優惠,終於搵日去咗試,四人同行一位免費或者係二人同行第二位半價,其實都係四人同行一位免費,本來仲去一鼎睇,因為上次咁扺,但優惠已完了,最後決定食未食過嘅一喜燒肉,食中等價錢$318,假日加$20位,120分鐘又加$50/位,老公話即係其實都係$25/位,食多半個鐘!1:00 入去,我們叫了成人假期及前夕120分鐘,悅放題美國和牛放題$358,4人同行1人免費,四送一優惠送日本和牛。坐咗個轉角位,又好似一鼎咁有一忽凹入去係完全冇人,中間一排二人位又係完全冇人,都有10零張枱有人,有人打邊爐,座位同張枱太近,前面又有個爐頂住隻腳,要坐到八隻腳,座位又直,成餐飯個背脊個要坐到直一直,好心cut 咁啲位,令人坐得舒服,又唔會咁多吉枱咁肉酸!落單,都很快上:送的日本和牛還好:個爐細,放幾塊肉已經冇位!海鮮有墨魚仔、青口。小食有魚皮,幾辣,螺肉、泡菜、中華沙律,還好!炸帶子好假,是麵粉,當然唔通俾真的?炸漿厚,餃子皮炸漿又厚,薯角、紫薯正常。紫菜玉子飯牛舌(原味)美國牛板腱(原味)美國特選和牛牛肩脊肉(原味)海苔鮮魷天婦羅牛舌(原味)佢隻雪條寫明明治,流心,另一隻雪條

落單,都很快上:

送的日本和牛還好:

紫菜玉子飯
牛舌(原味)
美國牛板腱(原味)
美國特選和牛牛肩脊肉(原味)

海苔鮮魷天婦羅
牛舌(原味)

佢隻雪條寫明明治,流心,另一隻雪條又係白色袋,細條啲,但冇寫係乜嘢,女兒話同明治嗰隻一樣味道。

有咖啡機,好多口味,叫咗牛奶咖啡,啲味道一般。

甜品櫃,泡芙還不錯,其他全部都係唔得。

沙律還可以,車厘茄還新鮮,沒有爛、係生菜邊有黃
麻醬豆腐正常。

吃到後期牛舌細塊了?
食了1.5小時,啲肉鞋到大家都唔想食,已經停哂手,唔想燒。
埋單$1217,除開4人,人均$304,出嚟,我們一致評啲肉好渣,品質好差,幸有買3送1。其實員工態度唔差,上菜也快,又沒有漏單,可能我哋叫了美國和牛,不是最差級別,總會有少少期望,可能叫最平的會好些!
2024-03-16
$304.25 (午餐)
月尾啦~又係時候食番餐好既慰勞吓自己🤗又想食燒肉、又想食火鍋,又想食刺身!點揀好?一於嚟哩間一喜‧燒肉啦😆一次過滿足曬!多重既享受😍我地揀咗:「樂放題」,中間價位$388,食足90分鐘,食物上菜速度好快,火爐夠猛火,一定夠曬時間食😘食物方面有好多,哩個套餐可以食到美國等選和牛、美國入口牛肉、日本黑豚肉、任食三文魚刺身、火鍋海鮮、炸物,應有盡有‼️🌟每款肉都有鹽醬、味噌、辛味醬汁、原味可供選擇,我地比較喜歡鹽醬,更能突出牛既鮮味!味噌充滿咸香味,肉味更濃郁😋✨美國SRF金標和牛壽喜燒鍋和牛既雪花分佈好平均,肉質軟嫩,牛味香濃,配上甜甜既壽喜燒鍋,更香~仲有冬菇、金菇、菜,好新鮮👍🏻😍✨美國特選和牛牛肩脊肉燒和牛牛肩脊肉絕對係一流既做法,牛肩脊肉味道較濃郁,油脂充分發揮出作用,令和牛更香,更多肉汁,食落更香嫩🤗✨美國特選和牛一口牛更有口感,中間充滿肉汁,粉嫩粉嫩既肉質好軟嫩,牛味更濃!✨美國牛板鍵牛板鍵既油脂分佈靚到好似大板石一樣平均,有咬口卻保持多汁嫩滑,牛味豐富濃郁🥰✨牛仔骨大大件牛仔骨,肉質超嫩,肥肉較多,燒牛仔骨令肉油脂充份發揮,外焦內嫩滑,入口即融!牛味極濃!😍😍👍🏻✨紫菜玉子飯簡

我地揀咗:「樂放題」,中間價位$388,食足90分鐘,食物上菜速度好快,火爐夠猛火,一定夠曬時間食😘食物方面有好多,哩個套餐可以食到美國等選和牛、美國入口牛肉、日本黑豚肉、任食三文魚刺身火鍋海鮮、炸物,應有盡有‼️

✨美國SRF金標和牛壽喜燒鍋

✨美國特選和牛牛肩脊肉

✨美國特選和牛一口牛
更有口感,中間充滿肉汁,粉嫩粉嫩既肉質好軟嫩,牛味更濃!

✨美國牛板鍵

✨牛仔骨

✨紫菜玉子飯
簡單既組合,配上極鮮既美味🥰溫泉蛋極香,伴飯一流,配上靚燒肉,非常滿足😍👍🏻

✨日本豚肉:厚切黑豚腩肉、黑豚梅肉、黑豚肉眼
三款黑豚肉都好高質,食落外焦脆,肉質卻很嫩,富有彈性,一啲都唔乾柴,肉質一啲都唔會靭,好香油脂😋👍🏻

✨三文魚刺身
滿滿油脂香,切得好靚,啖啖鮮甜,好滑😍任食三文魚真係好滿足🥰

✨牛油廣島蠔
一客4隻,每隻都飽滿多汁,蠔味香濃,啖啖鮮味,配上牛油更香😋😋😋

✨鹽燒牛油帶子
帶子一客3粒,燒帶子簡直一流,彈牙鮮甜,牛油好香😋😋😋

✨墨魚仔
大大粒,飽滿多汁,食落好香口,仲好新鮮😍

🌟出面仲有關東煮、新鮮沙律、甜品、雪糕等食物🤗真係好豐富😋

2024-03-28
2024-03-29 60 瀏覽
朋友仔就黎搬,約埋食餐勁既先,係屯門搵燒肉食,呢間坐得舒服又抵食。入到黎,原來仲有一鍋壽喜燒要係十下十下,一個價錢兩種享受,正呀喂!壽喜燒係湯底甜甜地又幾好食,用黎打邊爐既牛鮮紅又有雪花。岀去行一圈,前菜、甜品、飯品、雪糕好吸引。叫左90分鐘安格斯和牛放題,可以選擇牛嘅部位非常多,仲可以有原味、辛味、燒肉汁,每樣叫兩件都有排試。牛牛燒完岀黎又香又軟腍。除左牛牛,仲有海鮮、沙律菜等等其他食品,真係要連lunch都唔食先試得晒!

壽喜燒係湯底甜甜地又幾好食,用黎打邊爐既牛鮮紅又有雪花。

岀去行一圈,前菜、甜品、飯品、雪糕好吸引。

牛牛燒完岀黎又香又軟腍。

2024-03-26 51 瀏覽
收工想食燒肉就試間新開左陣既日本燒肉裝修光猛,設有大量卡位,坐得好舒適揀左90分鐘美SRF金標牛肉半自助燒肉放題$368menu 好多任點既items,樣樣試d,又好唔錯迷你肥牛壽喜燒湯底濃郁好味,煲中蔬菜冬菇金菇菌類全部索哂啲精華,好正waiter 拎左北海道A4 十勝和牛同極品牛肩肉眼各一碟比我地,色澤鮮艷,脂肪比例均勻,壽喜燒湯底淥一陣後食得,牛味香濃,肉質滑溜SRF 美國金標牛肩胛肉既原味同燒汁不得不提係牛肩胛,色澤新鮮,肉汁澎湃,有嚼勁,無論原味或者燒汁都好美味前後仲叫左幾碟燒,完全滿足到我食肉獸嘅需要牛舌喜愛食脷既我就當然試埋牛舌,薄切得黎大大塊,香濃嘅牛味又有咬口,必點鹽燒海蝦同多春魚都已瀝乾水份,燒熟後自然冇腥味,蝦實肉帶有香味,多春魚亦香脆可口仲點左美國極級牛肩胛肉既原味同燒汁,黑豚肉,肉質都唔錯又點左牛油帶子,牛油煮蜆,雞皮,黑豚肉牛肩肉眼,全部都好唔錯另外估唔到仲有三文魚刺身,厚切得黎又大塊,味道新鮮,食完即刻幾乎飽左自助吧有多樣化嘅飲品,仲有生啤機,蔬菜沙律,甜品有泡芙蛋糕雪糕總括黎講,上菜快,環境舒服,食物絕對對得住個價錢
收工想食燒肉就試間新開左陣既日本燒肉
裝修光猛,設有大量卡位,坐得好舒適

揀左90分鐘美SRF金標牛肉半自助燒肉放題$368
menu 好多任點既items,樣樣試d,又好唔錯

迷你肥牛壽喜燒
湯底濃郁好味,煲中蔬菜冬菇金菇菌類全部索哂啲精華,好正

SRF 美國金標牛肩胛肉既原味同燒汁
前後仲叫左幾碟燒,完全滿足到我食肉獸嘅需要

牛舌

仲點左美國極級牛肩胛肉既原味同燒汁,黑豚肉,肉質都唔錯

總括黎講,上菜快,環境舒服,食物絕對對得住個價錢
2024-02-26
2024-03-26 31 瀏覽
#christine開飯日記 好耐冇食燒肉🥲成日都心思思。有日去左屯門行街。見到依間燒肉好似好抵食又好多優惠咁入到去已經見到好多甜品😍款款個樣都好吸引🤗仲有唔同款式嘅飲品,有咖啡、茶同汽水啤酒都有,一定有款啱你我地就叫左個90分鐘美國SRF金標牛肉半自助燒肉放題($368)🌟美國SRF金標牛肩胛肉佢嘅肉質同牛味都得幾好架😍厚薄都好適中。燒幾分鐘就食得,我地都encore左幾碟🤭🌟牛舌好爽口😝燒完係面加少少鹽就夠晒味🤗又唔會蓋過左牛舌本身嘅味道🌟迷你肥牛壽喜燒佢依加餐會配一個肥牛壽喜燒比你。我幾中意佢嘅肥牛,睇落已經好靚🤭食落就更加唔洗講啦。而且佢有配到一鍋菇類同蔬菜比你,咁就唔怕變左食肉獸啦🌟三文魚刺身真係冇諗過食燒肉放題都可以食到刺身,質素都仲要幾唔錯架😍😍🍴一喜‧燒肉 (屯門)📍屯門屯隆街2號屯門時代廣場L3樓40號舖
#christine開飯日記

🌟美國SRF金標牛肩胛肉

🌟牛舌

🌟迷你肥牛壽喜燒

🌟三文魚刺身
真係冇諗過食燒肉放題都可以食到刺身,質素都仲要幾唔錯架😍😍

🍴一喜‧燒肉 (屯門)
📍屯門屯隆街2號屯門時代廣場L3樓40號舖