2021-12-08
終於食到呢間日本過江龍嘅蛋包飯😍次次經過都咁長隊,都唔會想食😂今次早去,5:30前入座基本上唔駛等位😂當我哋坐低冇耐,已經見到出面開始排隊😵真心誇張。叫咗個漢堡扒蛋包飯,漢堡扒好好食,幾有肉汁,但又唔覺好膩,唔錯👍🏻個蛋都好滑,好香😍因為係用日本蘭王蛋呀😍😍又係食咗當去咗日本囉🥺而入面啲飯,係西炒飯Style🤣好好食👍🏻之後叫咗個炸魚薯條,只想講,間舖出名係蛋包飯就叫蛋包飯好喇😂😂😂碟炸魚薯條完全失望😵舊炸魚係完全冇味,冇魚味,冇雪味🥲🥲🥲最sad係佢個唔似沙律醬嘅沙律醬都係唔好食😭唔知溝咗咩嘅沙律醬,我哋寧願點茄汁食🥲🥲🥲D薯條係幼身,但偏硬🥲呢碟完全失望🥲唔算大碟要盛惠$178。真係唔好食嘅,$78都覺得貴🥲最後叫返個甜品安慰吓😂士多啤梨梳乎厘Pancake🤩,賣相唔錯👍🏻個cream完全唔漏,Pancake亦都好鬆軟😍士多啤梨都好甜,好香,夾埋一齊食very good👍🏻👍🏻總算開心返😂😂😂飲品就冇乜特別,即磨咖啡同埋橙汁,都係基本嘢🤣🤣-滿天星肉汁漢堡扒蛋包飯 $238-炸魚薯條 $178-士多啤梨梳乎厘Pancake $138-即磨咖啡 $42-橙汁 $48
飲品就冇乜特別,即磨咖啡同埋橙汁,都係基本嘢🤣🤣
-滿天星肉汁漢堡扒蛋包飯 $238
-炸魚薯條 $178