3歲以下bb佔坐位要收費 極尚大瀛喜日本料理 2025-10-28經過諗住食,以前黎食過都覺得可以價錢同食物都叫中靚中矩咁諗住返兜啦但真係好搞笑個帶位話手抱bb可以免費話無問題但如果你佔坐位就要比錢即係話,你一係抱住佢食,一係你就比錢買個比佢位坐唔知真係以為會有咩特別服務呀要比錢先有位坐!真係史無前例,以後唔駛再黎…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享3歲以下bb佔坐位要收費 極尚大瀛喜日本料理 https://s.openrice.com/QrLT0D05V00检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食用餐途径堂食
無咩服務但會收你服務費既普通拉麵 麵屋黑岩 2023-03-19見到禁多好評,愛食拉麵既我又見近近地當然唔會錯過,點都食左先講入門口,無人招呼,自己搵位坐,坐完先有人問你幾多位,仲要係無乜禮貌果隻我揀左最受大眾歡迎既櫻花蝦拉麵加$20大盛(紫菜、蛋、叉燒)揀左火炙叉燒如圖湯底還好,有滿滿既櫻花蝦叉燒算係有驚喜,好淋,唔算好肥拉麵無特別,份量正常最失望係隻蛋,佢同普通係屋企自己煮既白烚流心蛋無分別,而且仲要係你加錢先有得食最後,如要飲水要自己倒,另外叫野飲,最平都要$9蚊支仲要係細枝裝既汽水無咩服務,但全單會收你9%服務費🤣收完錢連基本禮貌多謝都無句總結,可以試但唔好抱太大期望,性價比低,接受唔到無服務既應該會幾燥底…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享無咩服務但會收你服務費既普通拉麵 麵屋黑岩 https://s.openrice.com/QrLT0sOD800检举 张贴 评分3味道3环境1服务2卫生1抵食用餐途径堂食
見到禁多好評就緊係要試下啦 Sky726 2019-10-19預早左一日訂枱~申請左窗邊枱~到佢confirm booking既時候都話唔保證會比我,但當我黎到既時候佢都有比我亂世中尋找到一點清靜,呢個優越既地理位置再加埋呢個夜景,個人都開心d佢個menu入面,正價食物有openrice九折,set dinner就85折,不過我地set dinner睇過唔係禁岩食,所以都係叫返正價食品溫泉蛋海撒沙律個賣相唔錯、味道唔錯不過我好少見d菜真係一塊塊上,無切過😂如果有切應該會食得方便好多😂炸蘑菇我本身已經好鐘意食,加上佢係即叫即炸,熱辣辣咬落去真係好juicy 好好味安格斯肉眼扒我覺得一般蜆肉粒粒粉呢個真係幾特別,服務生送餐時仲溫馨提示叫我地盡早食,雖然d蜆要自己去殻,但蜆肉好食唔un,d粒粒粉口感好得意,只係味道略為咸了點心太軟叫左甜品,佢會將我預先比佢既指定句子寫埋落去~講真,呢個甜品師手字幾好我鐘意個心太軟都整得好好,外脆內軟,好食總括而言,服務好好~服務生會不停幫你fil水,換碟執碟,叫佢地幫我影相都放低d野即刻黎,唔會話等9年都叫唔到人理你埋單850幾蚊,我地比夠齊頭900佢因為值~…查看更多+ 2以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享見到禁多好評就緊係要試下啦 Sky726 https://s.openrice.com/QrLT0GeCs00检举 张贴 评分4味道4环境5服务4卫生4抵食推介美食朱古力心太軟用餐日期2019-10-18用餐途径堂食人均消费$425 (晚餐)庆祝纪念纪念日
CP值高,值回票價,會再回頭既buffet The Market 2019-04-06聽人地講話hotel icon不嬲都唔錯,真係聞名不如試食~訂入面既枱通常都要落訂,我就訂左出面既枱,唔駛落訂😂去到環境唔錯,出面又涼涼地幾舒服,服務員收盤快~完全夠位比你係不斷拎野食果隻🤨一開始我就揀左個燉湯飲先雪耳椰子燉雞個湯好好飲好正,湯渣足料,完全岩晒我呢d會食埋湯渣既人見到熱盤呢個螺非常吸引原來入面係薯蓉,以我既估計佢應該係加左螺肉,不過比陣薯蓉味蓋過晒唔係好食到有螺味呢個西湯海鮮濃湯超正,搞到我飲左2碗刺身算多款選擇,有海老、正三文魚、北寄貝、墨魚同帶子。味道普普通通冷盤海鮮有蝦,龍蝦,小龍蝦,龍蝦鉗,青口,蜆,蝦,長腳蟹個人認為個蝦好食到不得了,龍蝦就反而係龍蝦鉗最好食~長腳蟹好有蟹味,而且比起出面食無禁咸熱盤整體黎講算唔錯,鵝肝佢煎到好脆,好食,不過佢無多士配所以食唔到好多舊最後甜品,佢好多榴連揀,但我品食榴連😂朋友試完就話一般無特別,而我揀左m字頭既雪糕,同埋個荔枝啫喱食總括而言,淨係食冷盤同熱盤都值回票價…查看更多+ 3以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享CP值高,值回票價,會再回頭既buffet The Market https://s.openrice.com/QrLT0r3ip00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生4抵食推介美食海鮮用餐途径堂食
失望 琥酌 2018-03-23吉列牛聽落好吸引喎~未食過當然要試下先!兩個人叫左2個餐店內人員上菜時有細心講解點食既~用呢個禁精緻既爐燒2野就食得d肉無我想像中禁好食個飯係紅米飯黎,只能話佢有益健康手羽都只係一般⋯但我覺我好食過個牛囉總結:可一不可再…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享失望 琥酌 https://s.openrice.com/QrLT0NjyMW0检举 张贴 评分2味道3环境3服务3卫生1抵食用餐途径堂食
賣相靚但味道一般服務差 Simplylife Bakery Cafe 2018-01-09好彩夜晚6點幾就去到,星期六度度都人生人海,好彩唔駛等就已經有位坐我地點左個湯同2個set dinner..佢上湯果時會跟埋麵包一齊黎⋯個麵包硬到😑我都已經放棄左無食到⋯個湯都未飲晒已經主菜都黎埋⋯張枱又細又放唔到禁多野,我咪叫佢收左個湯等有位擺野囉⋯個主菜⋯點左呢個set dinner既意粉,味道算唔錯,但上枱既時候已經係唔熱⋯個牛扒明明叫左5成熟,但切開幾乎已經全熟,同埋個味道無賣相禁吸引同好食跟餐都係叫左杯可樂,所以無特別去介紹啦⋯到埋單,有人拎單埋呀,亦都有人找錢比你呀⋯⋯但找錢佢唔係遞比你等你拎而係直接放係枱面度就走去囉⋯…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享賣相靚但味道一般服務差 Simplylife Bakery Cafe https://s.openrice.com/QrLT0hGyMW0检举 张贴 评分2味道2环境1服务3卫生2抵食用餐途径堂食
晚餐時段 阿元來了 (鴻圖道) 2017-08-04收工6點幾因為等人所以就諗住入去問佢可唔可以坐低等,入到門口有位講國語既妹妹話無問題,就帶我坐低左,結果我等左半個鐘佢都無趕我或催我(現場都差唔多爆滿)真係太好了因為第一次黎食之前聽d同寧都帶推介過,研究左一陣,我就叫左以下既野食試試啦希望小小意見可以提供到比大家參考下茉香綠茶一般呢杯紅豆抹茶拿鐵只有綠茶味個鹵肉飯好好食推面線ok但湯多面少個雞粉炸得唔錯但帶甜個魷魚酥好食推環境裝修特別播住國語歌,除左d位迫d,其實都算唔錯既選擇,以上埋單199蚊…查看更多+ 3以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享晚餐時段 阿元來了 (鴻圖道) https://s.openrice.com/QrLT0Abmh00检举 张贴 评分3味道4环境4服务4卫生2抵食用餐途径堂食
個蛋好食 隠家拉麵工場 2017-03-08上網睇左有禁多好評,愛吃拉麵既我膽粗粗同男朋友黎試試佢,間店真係好隱蔽,我地兜左個圈先搵到,佢個沾麵整體算唔錯,個湯好濃,麵既份量又大碗,等既時間又唔算耐,值得一讚既係佢個蛋堅係好好食…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享個蛋好食 隠家拉麵工場 https://s.openrice.com/QrLT0ZTmf00检举 张贴 评分4味道3环境2服务3卫生3抵食用餐途径堂食
三哥食物質素好 譚仔三哥米線 (福榮街) 2017-02-27平時鍾愛食米線既我一直都係三哥粉絲,當然我都試過晒好多三哥既分店,而今次想講既係,呢間舖既食物質素認真唔錯!但佢其中米線入面既指定配茶「韮菜」相比起其他分店較為少,有時直頭無比,其他整體都算唔錯!另外一樣就係本身呢間係細舖,其實有人搭枱坐得迫係家常便飯!但舖入面d阿姐成日行過撞到人都完全無反應囉⋯⋯本身已經迫!仲要比你撞真係火滾食都食得唔開心!所以呢間基本上食物質素係無問題既!但希望舖入面既阿姐唔好成日撞人啦!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享三哥食物質素好 譚仔三哥米線 (福榮街) https://s.openrice.com/QrLT0jCKf00检举 张贴 评分5味道2环境4服务4卫生5抵食用餐途径堂食
生日或敘舊傾計既好地方 To-Gather Cafe 2016-04-14簡左平日又早去,可能太早無乜人所以佢比左個卡位我地左,算舒適唔錯,當時我地4個人叫左個party餐個鹽酥雞超好食我地食晒啲野都忍唔住再叫多碟,去既朋友一定要試下個餃子算唔錯,又有啲木魚同醬咁,幾特別個薯格好脆春卷我覺得麻麻地,個醬好怪。。反而咖喱角就好食啲之前睇過食評其他人話推薦雞皇飯,今次我地都叫左,果然唔錯另外叫左個煙鴨胸飯,我就覺得個味太濃,而其他人話都ok整體黎講,佢啲野食算唔錯,全部上菜既時候都係熱辣辣,個餐包2 jar飲品係無限任飲的,但啲野飲感覺好淡,就好似溝左水咁,有待改善。而雖然得一個服務員,但態度良好,埋單都係5百幾蚊,所以我都會再去幫襯…查看更多+ 2以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享生日或敘舊傾計既好地方 To-Gather Cafe https://s.openrice.com/QrLT0qJCd00检举 张贴 评分4味道3环境4服务3卫生4抵食用餐日期2016-04-12用餐途径堂食用餐时段晚餐