2019-10-19
預早左一日訂枱~申請左窗邊枱~到佢confirm booking既時候都話唔保證會比我,但當我黎到既時候佢都有比我亂世中尋找到一點清靜,呢個優越既地理位置再加埋呢個夜景,個人都開心d佢個menu入面,正價食物有openrice九折,set dinner就85折,不過我地set dinner睇過唔係禁岩食,所以都係叫返正價食品溫泉蛋海撒沙律個賣相唔錯、味道唔錯不過我好少見d菜真係一塊塊上,無切過😂如果有切應該會食得方便好多😂炸蘑菇我本身已經好鐘意食,加上佢係即叫即炸,熱辣辣咬落去真係好juicy 好好味安格斯肉眼扒我覺得一般蜆肉粒粒粉呢個真係幾特別,服務生送餐時仲溫馨提示叫我地盡早食,雖然d蜆要自己去殻,但蜆肉好食唔un,d粒粒粉口感好得意,只係味道略為咸了點心太軟叫左甜品,佢會將我預先比佢既指定句子寫埋落去~講真,呢個甜品師手字幾好我鐘意個心太軟都整得好好,外脆內軟,好食總括而言,服務好好~服務生會不停幫你fil水,換碟執碟,叫佢地幫我影相都放低d野即刻黎,唔會話等9年都叫唔到人理你埋單850幾蚊,我地比夠齊頭900佢因為值~
溫泉蛋海撒沙律
個賣相唔錯、味道唔錯
不過我好少見d菜真係一塊塊上,無切過😂
如果有切應該會食得方便好多😂
炸蘑菇
安格斯肉眼扒
我覺得一般
蜆肉粒粒粉
心太軟
個心太軟都整得好好,外脆內軟,好食
埋單850幾蚊,我地比夠齊頭900佢因為值~