2019-05-16
見好耐無同媽咪出街街,所以我決定又帶媽咪去食好西啦,見佢成日話好想食海膽,所以就決定揀一間日本餐廳同佢去食啦,去到呢間餐廳發現環境好高貴,打卡一流🙈🙈當日我哋就叫咗兩個Set lunch一齊share試下好唔好食啦,我地就叫左sashimi lunch 同埋三色丼,兩樣餐既份量都比我地想像中多妹多,好有驚喜🥰🥰三色丼海膽、吞拿魚同埋魚子既份量都超多,撈飯食啖啖都係海鮮,鮮甜得黎配飯岩岩好🥰🥰Sashimi set既刺身款式又係超多,個人最中意既係北寄貝,好鮮甜而且口感爽爽地,超正🙈🙈其他魚刺身舊舊都好厚切,每舊都好肥美,令人好滿足🥰🥰每樣刺身仲最少有兩舊,真係岩曬同人share餐仲配有蒸蛋,呢個蛋除左好滑之外,仲有好多既材料係入面,令到口感更加豐富除咗主菜好有驚喜之外,我覺得呢度嘅咖啡同埋甜品都好正,咖啡嘅牛奶好香濃,飲得出極重嘅奶味,超正😍😍而柚子雪葩,酸酸甜甜好解膩🥰🥰