2019-11-09 150 浏览
【wasabi蟹籽手撕雞🐔】 HKD85呢間嘅名物 - 手撕雞🐔真係好好食🤤👍🏻 雞肉食落去好嫩滑而且份量好多,唔會好似有啲舖頭咁攞青瓜絲同海蜇墊底。最抵讚👍🏻嘅就係佢嘅wasabi味唔係講笑,真係好重味,間唔中仲會有一兩下攻鼻👃🏻依味餸唔係度度都食到架😭 仲要食極都唔覺溜,真係好想encore完再encore😋 食到停唔到口!【孜然一條骨】 HKD80始終每一間餐廳都有啲係好食🤤有啲唔好食🤢希望大家睇完我地之後唔會食左伏野啦。首先,佢嘅孜然粉唔夠❌一啲都唔香。其次,佢嘅肉唔算太淋,偏向有少少鞋身同帶韌性。雖然佢嘅肉都好大舊好厚身,仲有六舊咁多,不過唔入味,嘥曬.... 而且出到黎已經凍曬,連煙都冇,自自然然分數亦會大打折扣!
【wasabi蟹籽手撕雞🐔】 HKD85

【孜然一條骨】 HKD80