2020-05-07 48 浏览
Truly a hidden gem!💎💎💎成日喺中環嗰頭都唔知食咩好 好少又平又好食☹️ 行過少少近上環就有好多小店揀😛今次發現呢間已經成為咗我嘅飯堂 好高質🥳質素贏過出面好多漢堡包店/西餐 價錢又貼地( •̀∀•́ )✧佢哋主打係安格斯西冷漢堡 係切件唔係用漢堡肉架!🤤燒烤醬雞扒漢堡餐🐓🍔 $92 (外賣自取再-$10)呢個價錢包埋snack同drink超抵啦😍好多餐廳都會忽略左個包 呢間既包就真係有用心👍🏻 係有彈性有咬口 拍得住shakeshack🤤雞扒超大塊又嫩滑 仲配埋菠蘿勁滿足😋佢除咗BBQ汁另外仲有隻sour cream既汁😍 好有誠意同驚喜٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و芝士薯條🍟🧀我真係冇見過唔使加錢既cheese fries(⸝⸝⸝ᵒ̴̶̷̥́ ⌑ ᵒ̴̶̷̣̥̀⸝⸝⸝)雖然唔係即食但係澱粉質加芝士點都好食 個醬仲有淨🤣Dripped Coffee ☕️ 返工食lunch想飲杯咖啡醒神都有😋以跟餐咖啡嘅質素來講係幾好 唔會太酸太苦👌🏻仲可以加錢飲手工啤生啤 就連極邪惡嘅 milkshake 都有😈 重要講明係用movenpick整 下次要試下先😆
Truly a hidden gem!💎💎💎
今次發現呢間已經成為咗我嘅飯堂 好高質🥳
佢哋主打係安格斯西冷漢堡 係切件唔係用漢堡肉架!🤤

燒烤醬雞扒漢堡餐🐓🍔 $92 (外賣自取再-$10)
呢個價錢包埋snack同drink超抵啦😍
雞扒超大塊又嫩滑 仲配埋菠蘿勁滿足😋