2022-03-26 82 浏览
我又去屋子食野啦。。上次去剩係食左佢嘅甜品。。今次我緊係去食佢嘅堂食啦。。佢嘅堂食我一直都好想試。。而我都係個茶漬飯嘅愛好者。。自有次係某間餐食過最正嘅。。暫時都仲未遇到超越佢嘅。。但當然屋子個茶漬飯都幾好👍🏼👍🏼我都覺得正架😋😋黎得屋子得當然又再試佢個甜啦。。上次已經想試。。但個胃真係唔夠位。。今次補上啦😋😋🍛ᗰISO ᗰᗩᖇIᑎᗩTEᗪ SᗩIᗰOᑎ🍚ᗰEᑎTᗩIKO OᑕᕼᗩᘔᑌKE🍰ᕼOᒍIᑕᕼᗩ ᗰOᑌSSE ᑕᗩKE🍵OSᗰᗩᑎTᕼᑌS OOᒪOᑎG ᗰIᒪK ᑕᑌᑭ TEᗩ📍 屋子 (將軍澳)將軍澳唐俊街23號MONTEREY Place地下16號舖=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoo
我又去屋子食野啦。。
上次去剩係食左佢嘅甜品。。
今次我緊係去食佢嘅堂食啦。。
佢嘅堂食我一直都好想試。。
而我都係個茶漬飯嘅愛好者。。
自有次係某間餐食過最正嘅。。
暫時都仲未遇到超越佢嘅。。
但當然屋子個茶漬飯都幾好👍🏼👍🏼
我都覺得正架😋😋
黎得屋子得當然又再試佢個甜啦。。
上次已經想試。。但個胃真係唔夠位。。今次補上啦😋😋

🍰ᕼOᒍIᑕᕼᗩ ᗰOᑌSSE ᑕᗩKE

📍 屋子 (將軍澳)
將軍澳唐俊街23號MONTEREY Place地下16號舖

#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare##uchi#uchicoffee#hkcakeshop#tseungkwanofood#tseungkwanocafe#將軍澳cafe#將軍澳美食#屋子