2025-08-26 0 浏览
柚想蝦你🍤 呢鑊仲唔蝦爆你~ᶘ ᵒᴥᵒᶅ 蘋果、柚子帶嚟清甜嘅口感,然後蝦同蟹子再配搭中華沙律同生菜牛油果🥑番茄🍅,清爽得來又有少少海鮮嘅味道💚 好鍾意呢個沙律啊,我覺得可以返屋企自己試吓整😍壽司薄餅原來薄餅唔係一啲麵粉皮嚟㗎,反而係一啲炸嘅飯,上面加咗辣味三文魚+蟹柳+蟹籽,然後仲有醬汁、薯片,好有大阪燒嘅感覺啊😆彩虹卷絕對係招牌菜,三文魚同吞拿魚包住入面嘅蟹柳同牛油果🥑做飯卷,冇諗過上碟得咁靚啊🌝 開心仔!蜘蛛🕷️係炸軟殼蟹腳,再加牛油果整到好似腳咁,好得意呀!鹿兒島黑豚荔枝卷串燒口感好得意,如果唔講,我以為自己好似食緊超甜蕃茄仔,然後豚肉燒得外脆香口,又真係幾夾!黑豚豬頸肉串燒係厚切㗎 !好似五花籃嘅厚度,原來豬頸肉都可以厚切得嚟易咬又好好味🤤肥肥嘅脂肪夾雜喺豬頸肉度,燒完特別香!香港真係好多好嘢食😆

蜘蛛🕷️係炸軟殼蟹腳,再加牛油果整到好似腳咁,好得意呀!

香港真係好多好嘢食😆
2025-07-15