2020-12-09
整體環境幾闊落,而且睇得出裝修好有心思,成個Cafe都有以水墨畫為主題,連食物都係啱theme架(´∀`)係一間會令你印象深刻嘅黃店💛打卡friendly(*゚∀゚*) : 📸📸📸/5Price💰芝麻烏龍麻糬鮮奶茶 ——- $39係輔頭嘅gimmick ! 就咁睇個樣都知道係邊間舖頭(゚∀゚)我個人覺得唔係好夠甜(無叫小甜),而且冇咩茶味(*´-`)不過好重芝麻味!麻糬都好食麻糬芋泥茉莉鮮奶綠 ——- $39個人覺得呢杯好飲過芝麻個杯!芋泥濃郁而且夠甜(゚∀゚)仲有淡淡茉莉味,仲有好食嘅麻薯,推薦!伯爵茶岩燒蜂蜜蛋糕 ——- $48呢個蛋糕本身我以為佢係好似熔岩咁樣流落嚟 (舖頭嘅相係有), 但係事實上佢冇ᕦ(ò_óˇ)ᕤ 不過撇除呢樣野佢係好食嘅,而且仲要係我喜愛嘅伯爵茶味,不過要趁熱食!推薦值💡:⚜️⚜️⚜️/5用心嘅黃店! 有自己嘅主題同定位,鍾意佢呢份堅持✊推薦比大家去試! 仲有聽講佢雪糕好好食㗎\(//∇//)\
打卡friendly(*゚∀゚*) : 📸📸📸/5
Price💰