2011-12-01 6 浏览
今次係我第一次黎呢間食,因見新開想試下,而且剛剛喺隔離間咩Parkview Restaurant到受到無理對待(個到個waitress態度差到我唔會再去!間野係食有機食物嘅~但唔好食既~)好啦,等位等左半個鐘左右超耐,終於有位了~ 坐低之後點左一客set dinner,另叫一客toast + spaghetti set 再加$49轉餐。其實個set dinner 都ok嘅:包括有一客求其到無得再求其嘅沙律+ 一客幾好味既湯+ 一個都唔錯既主菜(白汁燴飯伴香煎雞扒)+ 一份美味牛油toast+一客好睇唔好食嘅甜品~~ 好夠飽,仲食唔晒tim~ 但朋友叫左個個toast+spaghetti 係幾好味但份量超少,而另加$49轉餐亦只有一杯餐茶(要可樂嘅話仲要加$5!有無搞錯!)+一個求其得幾條菜嘅沙律!又貴又唔抵!而且人手方面明顯不夠人,因我地不停揮手亦要等好耐先會有人應下~ 服務有待改善!但啲野食就ok la~~ set dinner 會好啲囉~ 不過個toast 真係好好味~ 下次可以試佢d toast sandwiches~

下次可以試佢d toast sandwiches~
2011-11-27