星期三下午同男友行落淘大唸住食個午飯。出面甘熱.當然想穩個地方休息下飲杯野啦。之後就去左淘大商場3期個邊的餐廳試下。點知一去到個度見到一間餐廳非常特別,裝修非常有格調。而且門口個度仲有幾棵聖誕樹添。餐廳名:XOXO CAFE LAB之後我地就詢問店員點解門口會有聖誕樹的?店員就話我地餐廳宜家搞緊一個活動叫SummerChistmas(夏日聖誕)源于澳洲係為左呢個炎熱的暑假給大家帶來冰涼的聖誕節。之後我同男友聽到門口店員甘講又覺得幾特別窩咪入去試下啦。一入門口店員便叫左聲(歡迎光臨)用普通話講的。隨後安排位置的店員都非常之有笑容地講左聲(歡迎光臨)感覺非常地有禮貌。最主要係有笑容。值得加分店員穿著清一色白色T恤。有非常清新的感覺。入到去餐廳裡面見到食飯的人較少,環境相當靜,燈光適中。隱約會聽到聖誕🎅歌曲會領人感覺覺得好似過緊聖誕節甘。幾有氣氛同埋驚喜。值得加分店內座位相當特別。會有張類似家庭聚餐的長檯。以及卡位。同埋類似二人的圓檯。座位擺設都均衡有序。衛生乾淨。隨後一位深色衫男店員安排我地坐左係一張梳化位度。類似卡位。感覺非常優雅。店內裝修採用天藍綠色為主題甚至連擺放餐具的桶都係用天藍綠

餐廳名:XOXO CAFE LAB

感覺非常地有禮貌。最主要係有笑容。值得加分

店員穿著清一色白色T恤。有非常清新的感覺。

隨後一位深色衫男店員安排我地坐左係一張梳化位度。類似卡位。感覺非常優雅。店內裝修採用天藍綠色為主題甚至連擺放餐具的桶都係用天藍綠色。可想而知呢間餐廳的負責人用心特別。

坐低之後該深色衫男店員隨即俾餐牌俾我地,我地就問你地呢間餐廳有咩好食的推介呀

之後店員就隨即介紹一番。態度都相當有耐心及字語清晰。服務態度(
)值得一提的系

芒果雪沙.味道(

之後甜品
熱帶鮮果親親.味道(
)賣相(

臨走之前.餐廳內店員會講聲多謝曬拜拜!
(感覺非常窩心)

總結:環境裝修(
)服務態度(

店內衛生(
) 食物質素(

有機會會同家人來相聚。
2016-07-20