Staycation package 唔使千一蚊包埋午餐Buffet 仲有早餐 Buffet、兩樣嘢都係同一個地方食。呢間酒店以前叫 Vic 嗰陣時食過 Dinner Buffet 覺得幾高質、但係今次食完 Lunch Buffet 就覺得相當一般。⬇️理論上 Package 可能會叫你食中午十二點或者兩點、但係因為 Weekday 唔爆場最後12點可以坐到差唔多兩點半。俾咗個角落頭位但係都好坐,不過嗰陣時仲係限二人一台所以比較好坐D。⬇️⬇️入去食物區會提你酒精搓手先、凍海鮮剩係得青口同埋蝦。刺身就有幾款不過淨係食咗幾舊三文魚同吞拿魚仲有啲壽司、即製沙律就有凱撒沙律或者泰式青木瓜沙律,泰式非常辣而凱撒沙律就一般水準。⬇️跟住掛住傾偈、差唔多一點幾先試熱食。中式湯已經唔熱、其他熱食都好一般所以冇乜推介。甜品有多款雪糕,試咗港式奶茶同埋椰子味、我比較鍾意椰子味!嘢飲方面有支裝汽水隨便拎,但就唔覺有飯後一杯咖啡茶供應。⬇️早餐就限時一個鐘、QR code叫你揀preference但係唔係幫你訂枱。所以落到去都係要排隊等,我就覺得個早餐麻麻、最期待Donut但係完全唔好食特別係掛喺個架上面嗰D,唔使一

⬇️
早餐就限時一個鐘、QR code叫你揀preference但係唔係幫你訂枱。所以落到去都係要排隊等,我就覺得個早餐麻麻、最期待Donut但係完全唔好食特別係掛喺個架上面嗰D,唔使一個鐘已經食完走埋返房訓!
2020-09-09
午餐